3 Pași simpli de acomodare la Noile Energii generate de sărbători

Au trecut sărbătorile și, cum este firesc pe plaiurile mioritice, toată lumea se va reface după ceea ce ar fi trebuit să însemne ”momente de încărcare energetică”. După miracolul sărbătorilor,ca să vezi, tot mai multe persoane acuză stări de anxietate, oboseală, stres sau depresie. Unii consideră paradoxală situația dată, nu este normal ca după o perioadă lungă de sărbători să acuzăm astfel de stări. Fenomenul, din punct de vedere energetic, este unul perfect normal, deoarece, LA TIMPURI NOI avem parte de ENERGII NOI,energii ce trebuiesc asimilate de corpurile noastre.
Majoritatea au avut parte în ultima perioadă de întâlniri multiple, fiind însoțite de emoții puternice care, la rândul lor, au generat energii puternice. Dacă adăugăm și locurile vizitate cu o energetică aparte primim un mix ce a fost determinant pentru apariția, în jurul nostru, a unor ENERGII NOI, diferite pentru energetica corpului și, cum este de așteptat, mulți nu au făcut față acestor provocări energetice.
În momentul în care simțiți că nu mai puteți face față noului flux energetic, vă propun 3 pași simpli care vă vor ajuta în refacerea dvs. energetică.

Pasul 1. Eliberați trecutul, eliberați-vă conștientul de tiparul de VICTIMĂ.
Încercați să deveniți un observator imparțial al propriului comportament. Cu siguranță veți observa relațiile sociale în care, în mod inconștient, vă puneți o mască pentru a îmbrățișa rolul de victimă.
Eliberați-vă! Este momentul să aruncați măștile, să spuneți lucrurilor pe nume și să deveniți liberi, indiferent de consecințe. Voi ați generat rolul de victimă și doar voi sunteți în stare să anulați acest rol. Faceți o listă pe care treceți doar REALIZĂRILE din ultima perioadă și recitiți-o de mai multe ori.

Pasul 2. Permiteți-vă să primiți cu drag Noile Energii.
Vreți sau nu vreți, modificările energetice deja se produc și nu depind de voința voastră. Doar voi puteți alege să faceți schimbarea rapid și fără ”durere” emoțională, fizică sau să vă opuneți în procesul de eliberare a ”deșeurilor” din energetica voastră.
Este transformarea voastră energetică ca urmare a modificării anturajului din ultima perioadă. Fiecare dintre noi primim noile pachete energetice și informaționale.
Nu mai este timp pentru a lăsa pe altă dată. Dacă primiți informațiile, nu ezitați să le folosiți, nu vă mai rotiți în cercul vicios. Universul ne ajută să evoluăm energetic.

Pasul 3 . Schimbați-vă COMPORTAMENTUL. La timpuri noi – comportament nou, în conformitate cu adevărul ascuns în tine.
Descoperind mesajele ce au venit către tine în ultima perioadă nu mai aștepta, acționează în conformitate cu adevărul ascuns în tine, fă ceea ce ai amânat atâta timp, doar pentru tine, pentru sufletul tău. Descoperă Divinitatea din tine pentru evoluția ta personală, așa vei avea acces la toate informațiile utile ție pentru rezolvarea tuturor problemelor vitale.
Asimilarea noilor energii presupune și o epuizare energetică a corpului fizic. Pentru a face față cu brio acestor procese, pentru a deveni un lider de opinie în societatea în care activați, aveți accesul direct la tehnicile de energizare și asimilare a Noilor Energii prin intermediul Tehnologiilor Energo-Informaționale care folosesc cu succes fluxurile energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice pentru a ajuta oamenii să aibă parte de evoluție socială.
Detalii suplimentare pe www.energiata.com sau în cadrul conferințelor tematice organizate de Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din România în principalele orașe ale țării.

Progresor T.E.I.
Andrei Cotruta

Category : Uncategorized
Tags :