ATACURILE ENERGETICE SI ORIGINEA ACESTORA

În universul în care trăim există un echilibru precar între bine și rău, ambele tabere încercând să își impună punctul de vedere. Mereu am susținut ideea că este mult mai ușor să faci rău cuiva decât să faci bine și foarte greu am înțeles de ce orice faptă bună nu rămâne nepedepsită. Vremurile sunt de așa natură încăt devii conștient că ești atacat energetic, dar mult mai greu realizezi de unde vine acel atac. Este momentul în care începem cu presupunerile și ne cufundăm tot mai mult în informații, analize, experimente care nu au un final constructiv, respectiv identificarea sursei atacului.
Orice mister energetic pentru mine este o provocare și încerc rezolvarea lui fără a aplica tiparele arhicunoscute care nu vor duce la soluționarea lor. Prin urmare, am înțeles un ADEVAR, acela că:
– un atac energetic poate fi săvârșit de un anumit individ cu gânduri ”negre”, în carne și oase (homo sapiens) care, fără să cunoască, slujește întunericului;
– un alt gen de atac, care de regulă se produce în lumea paralelă (dimensiune paralelă), denumită de noi ASTRAL, este mereu îndreptat împortiva oamenilor care slujesc luminii și are ca scop determinarea persoanei să RENUNȚE la lupta împotriva răului. Aceste atacuri organizate vin din partea ”întunericului”. Fără a încerca să clarificăm ce însemnă întuneric, este un subiect delicat, lăsăm dezvoltarea lui în seama cunoscătorilor.
Dacă atacurile energetice efectuate de oameni sunt destul de mult analizate de spcialiști, fiind cunoscute de noi ca ATACURI VAMPIRICE, în prezentul material ne vom referi strict la a doua categorie de atacuri, la modalitățile prin care ”întunericul” încearcă să convingă oamenii de lumină să renunțe la luptă, să renunțe la ideea lor de a face bine, de a vindeca și a aduce informații clare în viața oamenilor. Atacurile se pot produce astfel:
1. Orice atac în lumea astrală va fi perceput de corpul uman, în plan fizic, sub forma unor simptome de BOALĂ, acea senzație când aparent nu ești bolnav, dar o stare ciudată persistă în corpul nostru. Senzația dată este consecința atacurilor ”întunericului” asupra energeticii umane care răspunde de: sistemul nervos central și inimă. Loviturile sunt resimțite cel mai des pe CAP, COLOANĂ, INIMĂ ȘI PLĂMÂNI. Reacția corpului fizic este imediată; făra un motiv anume crește tensiunea arterială, apare aritmia cardiacă, un sunet ciudat în urechi, tuse inexplicabilă, dureri de cap sau chiar pierderea cunoștinței. Orice consult medical va constata că sunteți ”clinic sănătos”. Am încercat multe soluții în cazul acestor atacuri, dar cea mai reușită este atunci când, prin tehnicile pe care deja le cunoașteti, reușiți să deveniți invizibili în plan ASTRAL. Pentru practicanții Tehnologiilor Energo-informaționale vă recomand să folosiți frecvența cosmoenergetică ”ZEVS”, cu programul clar – de a deveni invizibili în ASTRAL. Efectul energetic este imediat, iar într-un timp destul de scurt dispar și efectele de pe corpul fizic.
2. Atacul astral se mai poate manifesta și prin AGRESIUNE, fără un motiv aparent, venit din social, de la persoane necunoscute, dar cu o tentă violentă asupra voastră. Nu încercați să găsiți logica în faptele persoanelor date, ei sunt doar simple instrumente ale ”întunericului”. Pentru a dejuca acest atac încercați să vă păstrați calmul și să evitați o confruntare fizică sau verbală cu acel individ. Dacă interacționați, ați pierdut TOTUL, energia voastă vitală va fi transferată integral ”întunericului” cu consecințe grave asupra stării dvs. de spirit. Amintesc practicienilor Tehnologiilor energo-informaționale de posibilitatea reală de a se elibera de interacțiunile de acest gen cu ajutorul tuturor frecvențelor cosmoenergetice care curăță eficient chakra a 6-a ( Firast, Zevs, Kurf, Luli etc.).
3. O altă modalitate de atac în planul astral se întâmplă atunci când în mintea dvs. se nasc idei care nu vă aparțin și vă produc mai mult rău decât bine. Un om de lumină, CU ENERGETICA ÎNALTĂ, identifică astfel de gânduri și le elimină cu ajutorul tehnicilor pe care le cunoaste, însă, dacă are energetica scăzută poate confunda gândurile proprii cu gândurile impuse. În final vom asista la multitudinea evenimentelor neplăcute din viața acelei persoane, scopul lor fiind acela de a renunța să faci BINE.
4. Cu cât înaintăm în tehnici, cu atât ele devin mai complexe. Prin urmare, cu toții știm că noi suntem ființe sociale și cel mai productiv ne manifestăm în planul SOCIAL. Forma dată de atac ASTRAL este mult mai complexă, deoarece se apelează la ADEPȚII ideii dvs., asupra prietenilor dvs., pentru a li se crea acestora stări de confuzie și multe blocaje în comunicarea directă cu dvs. Cel mai eficace mod folosit de ”întuneric”, pentru a obține rezultatele dorite, este acela prin care în mintea adeptului sunt strecurate idei ce speculează SLĂBICIUNILE UMANE (vanitatea, lăcomia, ego-ul crescut); de cele mai multe ori este pusă la îndoială munca depusă de dvs. pentru curățarea lor. Nu vă opuneți acestui proces, deoarece fiecare om, pe acest pămant, este liber să aleagă cu cine vrea să meargă pe drumul vieții.
5. Cea mai dureroasă tehnică folosită de ”întuneric” este atunci când aproapele tău este îndreptat împotriva ta. Mulți cedează, alții se îmbolnăvesc destul de grav și declanșează în ei o boală fatală pentru a părăsi cât mai curând această dimensiune., dar fără a-și manifesta pe deplin planul vieții. Forțele ”întunericului” speculează la maximum orice greșeală a celui care transmite informația și luptă împotriva lor. Îi putem identifica foarte ușor, deoarece ei devin martiri, sunt huliți de societate, li se aplică ștampile energetice, în alte timpuri erau ”arși pe rug”, dar cu toate acestea ei au continuat să creeze istorie și să lupte cu ”întunericul”.
Probabil lupta între bine și rău nu va înceta niciodată, uneori binele va dăinui și răul va crea un război pentru a echilibra situația, după care se va apela la solidaritatea umană, iar umanitatea va renaște din propria cenușă. Fiecare om trebuie să fie conștient de aceste fenomene și cel mai important lucru este să înveți chiar dacă durează o viață, să dobândești informațiile utile din toate sursele, pentru a nu fi vulnerabil în fața celor care nu vor ca TU să fii LIBER.
Pentru toți cei ce sunteți în căutarea informațiilor cu adevărat valoroase vă recomand să descoperiți noile tehnici energo-informaționale de interacțiune cu lumea ASTRALĂ. Tot ce se cere de la dvs. este dorința de a participa la evenimentele organizate de Prima ȘCOALĂ de Cosmoenergetică Clasică din România, ce se vor desfășura și în 2018, în România, pentru a accesa o sursă informațională și energetică plină de surprize plăcute necesară dezvoltării dvs. ca entitate energetică cu adevărat LIBERĂ.
Pogresor Internațional în Cosmoenergetică,
Andrei Cotruță