LIFE Training în Frecvențele energo-informaționale – ” Sănătatea ta ENERGETICA ”.

BRAȘOV 13-14 aprilie 2019

Trecem cu toții printr-o perioadă intensă a evoluției speciei umane. Nu mai contează realizările obținute până la un moment dat. Ne dorim mult mai mult din toate, mai multă sănătate, liniște sufletescă, dar și putere, bogăție, poziție socială, o mai mare influență, etc.
LIFE Trainingul în Frecvențele energo-informaționale oferă o alternativă, posibilitatea înțelegerii sistemului energetic al corpului uman, prevenirea blocajelor energetice, identificarea și eliminarea conduitei-tipar cotidiene care ne transformă în roboței fără viitor.
STIMAȚILOR ,
Prima școală de Cosmoenergetică Clasică din România, în PREMIERĂ, vă oferă o ocazie extraordinară de a avea acces la tehnici MODERNE energo-informaționale, într-un curs fenomen, întitulat LIFE Training în Frecvențele energo-informaționale – ” Sănătatea ta ENERGETICA ”.
Acest curs este destinat tuturor celor care merită să se evidențieze din mulțime, merită un trai mai bun, este pentru toți cei cu mintea deschisă și cu dorința de a se bucura de viața pe care o trăiesc.

CÂND SE VA ȚINE CURSUL?
Cursul se va ține în data de 13-14 aprilie 2019, în BRAȘOV , după următorul program :
Sâmbăta 13 aprilie 2019 , între orele 9.00 – 19.00 (13.00 -13.30 – Pauză de masă);
Duminica 14 aprilie 2019 – între orele 10.00 -18.00 (13.00 -13.30 – Pauză de masă);

SCOPUL CURSULUI – deblocarea energetică a cursanților, restabilirea echilibrului energetic și informarea cu privire la noile tehnologii energo-informaționale ce au la bază Frecvențele energo-informationale cu ajutorul cărora se realizează deblocarea energetică a corpului uman, ”trezirea” capacităților ascunse, perceperea corectă a energiilor fine din jurul nostru, influențarea voită a evenimentelor viitoare ale cursantului.
Un capitol aparte îl dedicăm situațiilor care favorizează vampirizarea noastră energetică în viața de zi cu zi, înțelegerea mecanismelor date și preîntâmpinarea lor.

CE DESCOPERIM ?
– Tehnici moderne, din categoria Tehnicilor energo-informaționale (T.E.I.), până nu demult accesibile numai ”aleșilor”.
– Modalități energo-informaționale de echilibrare a stării de sănătate, de ”modelare” a anturajului nostru, de influențare a viitorului.
– Fluxurile energo-informationale generate de Frecvențele cosmoenergetice, descriere, deschidere, efecte.
– Lumea fizică , lumea eterică si lumea informaționala – legaturi, interacțiuni si efecte.
– Capacități extraordinare ale propriului corp (perceperea reală a chakrelor, vizualizarea aurei, a ghizilor personali din lumea eterică , a vampirilor energetici, etc);
– Răspunsuri la întrebările pe care le considerați ”fără răspunsuri”;
– Veți înțelege de ce ”meritați” traiul pe care îl aveți, vi se va arăta unde greșiți, veți înțelege ce aveți de îndreptat și cum puteți realiza acest obiectiv;
– Redescoperiți “Eul” interior;
– Posibilitatea reala de a ” prinde cuoare” într-o lume tot mai mult colorată in gri.

CU CE EFORT ?
Dorința de a te elibera, de a te schimba, de a IERTA și a deveni echilibrat energetic și FERICIT. Simpla prezență la curs și participarea la sedințele de actiune a Frecvențelor energo-informationale cosmoenergetice (Cursul conține 5 sedinte a cîte 40 min fiecare sedință ) sunt suficiente pentru eliberarea de negativul care te blochează. Ulterior, cei cu vibrația ridicată pot primi inițieri în tehnicile secrete ale acestor tehnologii extraordinare.

ÎN CE CONSTĂ MIRACOLUL?
Omul în întregul său este un miracol.Tot ce este viu pe Terra se datorează fenomenelor cosmice și energiilor cosmice.
Principala stiința din grupul celor care formează Tehnologiile Energo-informaționale este Cosmoenergetica, știință ce are la baza analiza aprofundată a efectelor fluxului energo-informațional, de origine cosmică, asupra omului modern. Tratamentul cu un astfel de flux energo-informațional deblochează sistemele energetice ale omului, necesare pentru a ridica vibrația proprie la cote mai înalte. Anume acestui fapt i se datorează activarea unor posibilități extraordinare ale corpului nostru, prin care se realizează evoluția personală în societate, intelegere în familie și succesul financiar.
Fluxul energo-informațional generat de frecvențele cosmoenergetice ”TREZEȘTE” în fiecare cursant acea forță interioară care te convinge că poți fi propriul tău stăpân, stăpânul propriei tale vieți.

CE VEȚI OBȚINE LA FINAL DE CURS?
– Un ghid complet despre energiile fine care înconjoară corpul uman, modul cum se formează, conviețuiesc cu noi și cum se transmit.
– O deblocare energetică a corpului uman datorită celor 5 ședinte de interacțiune cu fluxul energo-informațional al frecvențelor cosmoenergetice.
– Pentru unii cursanți, cu o vibrația proprie mai specială, fluxul energo-informațional le oferă o experiență cu totul specială, posibilitatea reală de a descoperi lumea eterică din jurul lor .
Inițierea în Treapta a I-a, respectiv ”primirea” unei Protecții Energetice Personale, care are drept scop apărarea cursantului împotriva furtului energetic (vampirism energetic) și păstrarea/acumularea energiei pentru propriile scopuri.
Pentru membrii familiei, fiecare cursant va primi ”apă structurată energetic” și ”sarea energetică”, necesare restabilirii rapide a sănătății celor dragi.
Participanții vor primi DIPLOME și privilegiul de a participa la toate evenimentele cosmoenergetice ulterioare, inclusiv Dreptul de a Primi INIȚIERI în Frecvențele energo-informaționale și informatii despre aplicarea Tehnologiilor Energo-informationale.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică,
ANDREI COTRUTA

Pentru înscrieri, completați formularul pentru rezervarea locului:

——— Click aici pentru a te inscrie ———

– Înscrieri și pe e-mail : office@energiata.com

Locația: se va transmite prin SMS participanților.

Locuri limitate!
www.energiata.comfree hits