COSMOENERGETICA ȘI BANII

Gândurile noastre zilnice cu privire la insuficiența banilor ne blochează în totalitate ființa. Frica de a nu avea, de a nu putea supraviețui este promovată prin toate mijloacele de comunicare în masă. Fără să realizăm, devenim sclavii acestor frici. Insuficiența materială este folosită drept metodă de a  îndobitoci  populația. O țară îndobitocită poate fi condusă foarte ușor, este suficient să-i promiți ”un ciolan” și toate problemele dispar. Dacă aveți îndoială cu privire la ce vă spun, deschideți televizorul pe un program de știri și veți observa ”ciolanele” aruncate de către cei care ne conduc. Dacă nu vă regăsiți printre cei care trăiesc cu impresia că va veni cineva și va împărți tuturor de toate, atunci faceți un efort să vă treziți, să înțelegeți că secretul abundenței materiale nu se găsește la conducători și șefi de state, ci în noi înșine.

Una dintre metodele eficiente de deblocare a energiilor materiale se poate realiza prin folosirea tehnicilor și procedurilor Cosmoenergetice. Fluxul energo-informațional  generat  de frecvențele cosmoenergetice  eliberează circuitele  noastre energetice și generează apariția abundenței materiale în viața noastră. Este suficientă  deblocarea centrilor energetici din corpul uman (chakrele), centri care răspund de transformarea și generarea energiilor materiale, și vom asista la  îmbunătățirea nivelului nostru de trai. Dispar majoritatea fricilor legate de starea noastră materială, apar oprotunități în afaceri, la locul de muncă, cadouri dorite, moșteniri neașteptate sau pur și simplu restituirea unei datorii demult-uitate de la vreun vechi prieten.

Energia materială este foarte puternică și capricioasă, reacționează imediat la comportamentul nostru față de  ”copiii ei –  banii”. Lipsa respectului va fi sancționată. Niciodată  nu veți avea bani dacă nu vă schimbați atitudinea și nu cereți universului  banii care vă aparțin. Invidia față de cei care au bani o să vă aducă numai neplăceri prin anihilarea propriei energii materiale. Sunt mulți cei care  au știut cum să ceară acești bani, iar în prezent se bucură de șansa de a dispune de ei, dar nu întotdeauna sunt și fericiți sau sănătoși. Să nu credeți că dacă dumneavoastră stați la semafor într-o DACIE, sunteți mai nefericit decât cel ce se află, la același semafor, într-o mașină sport de sute de mii de euro. Poate el este doar șoferul care încasează un salariu mai mic ca al dumneavoastră, stă cu chirie și este abonatul farmaciilor și veșnicul pacient al doctorior. Este corect să invidiați o astfel de persoană? Și dacă nu ar fi așa, de unde puteți să știți ce este în sufletul acelei persoane? Cu un astfel de comportament nu faceți decât să transformați energia materială pozitivă din corpul dumneavoastră într-o energie distructivă, polarizată negativ și care, ulterior, vă va distruge, care în final vă va duce la un faliment TOTAL. Nu uitați,  NOI suntem proprii noștri călăi, suntem călăii visurilor și scopurilor noastre. Timp de zeci de ani, am fost obișnuiți să privim cu jind  în curtea vecinului în loc să o iubim pe a noastră.

După ședințele de terapie cu frecvențele fluxului cosmoenergetic, o să simțiți dorința de a părasi ”starea de confort” în care vă aflați de mult timp și care v-a adus la sărăcie. O să simțiți un ”vânt de primavară” ce vă energizează și vă determină să înțelegeți secretele abundenței materiale. Banii se găsesc peste tot în jurul nostru, avem nevoie doar de starea necesară de a-i observa, ridica și folosi pentru realizarea visurilor noastre.  Fluxul energo-informațional generat de frecvențele cosmoenergetice vă modifică viața în bine, vă trimite oamenii sortiți pentru a progresa, vă curăță energetic afacerile de negativul acumulat, vă protejează energetic de tot ce vă poate bloca.

Da, la prima vedere, principiile terapiilor cosmoenergetice  par utopice, DAR  dacă nu este așa, DAR dacă soarta v-a întins un colac de salvare și dumneavoastră îl refuzați,  DAR dacă acesta este biletul câștigător?

Relatările tuturor cursanților care practică Cosmoenergetica în România confirmă,  în marea majoritate a cazurilor, faptul că fluxul cosmoenergetic le-a schimbat viața, în fiecare zi au parte de surprize plăcute, iar fiecare zi e un miracol.

Bunăstarea noastră materială depinde doar de nivelul nostru de energie, de evoluția noastră socială  și de diversitatea dorințelor și visurilor care așteaptă să se împlinească și să ne bucure.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei COTRUȚĂ