COSMOENERGIA – PROIECTUL SECRET AL SECURITĂȚII RUSE

Dacă v-ați ”trezit” spiritual și încercați să găsiți drumul spre noua realitate, nu ezitați să cunoașteți posibilitățile oferite de Terapiile Cosmoenergetice, proiect secret, studiat și dezvoltat în laboratoarele securității ruse.

Începuturile cosmoenergiei clasice datează din anul 1918, când un grup de oameni de știință ruși, sub coordonarea Profesorului A. V. Barcenko,  a organizat  laboratorul de studiu al terapiilor antice din cadrul  Institutului de Cercetare a Creierului Uman din St. Petersburg.
Au urmat expediții în întreaga Rusie, India, Iran, Tibet, Crimeea pentru identificarea noilor modalități de cercetare a creierului uman. În anul 1938, din ordinul direct al  Secretarului General I. I. Stalin, laboratorul a fost distrus și cercetătorii care nu s-au supus ordinelor au fost executați. Toate lucrările și cercetările echipei conduse de profesorul  A. V. Barcenko au fost secretizate, iar cercetările au continuat în laboratorele secrete ale KGB-ului. Studiile ulteriore au fost denumite generic Proiectul ”cosmoenergia” și aveau ca scop găsirea  modalităților de manipulare a maselor cu ajutorul bioenergeticii. Ulterior, cercetătorii au constatat prezența efectelor benefice asupra materiei vii, pornind   de la cele unicelulare și terminând cu corpul uman, atunci când sunt supuse tratamentului cu  canalele energetice (fluxul energetic cosmic).

După desființarea KGB-ului, în vara anului 1991, majoritatea cercetătorilor din Proiectul ”cosmoenergia”, au constatat că ”noua Rusie” nu le mai susține proiectul. În acel moment, cercetătorul V. A. PETROV a decis să facă publice informațiile secrete din proiectul ”Cosmoenergia”, continuând cercetările în orașul TAȘKENT. La scurt timp, echipei sale i s-a alăturat și fizicianul E. M. BAGHIROV, decis fiind  să continue cercetările  prin efectuarea mai multor experimente ce aveau ca scop atestarea fără echivoc a prezenței energiilor cosmice precum și efectul benefic al acestora asupra corpului uman.
În urma studiilor de peste 15 ani efectuate de către fizicianul E. M. BAGIROV, Cosmoenergia a fost recunoscută de către Organizația Mondială a Sănătății ca fiind o metodă alternativă  pentru vindecarea corpului uman. În prezent, în UE sunt înregistrate mai multe brevete ce atestă noile modalități de vindecare a unor boli gastrointestinale cu ajutorul fluxului cosmoenergetic.

În timpul ședințelor de cosmoterapie, cercetările efectuate cu aparatele de măsurare de ultimă generație au înregistrat urmatorele modificari ale mediului :

– diminuarea cu până la 40 % a radiațiilor din încăpere,

– creșterea umidității aerului din încăpere,

– sunete/radiații pe frecvențe cuprinse între 4-10 herți (radiații cosmice alfa și teta) cu o putere de până la 100 decibeli,

– în unele situații se înregistrau și explozii electromagnetice ce perturbau funcționarea aparaturii electronice din încăpere.

Odată cu încetarea fluxului energetic, acești indici dispăreau inexplicabil. Explicația este una logică și dovedește înca o dată prezența fluxurilor de energie cosmică în timpul sedințelor cosmoenergetice.

În cazul Cosmoenergiei nu discutăm de o stiință convențională ci de noua generație de informații ce presupun o combinare perfectă între fizică, chimie, biologie și  tehnicile străvechi de dezvoltare spirituală prin prisma energiilor cosmice. Vorbim de o nouă modalitate de evoluție a omului.

Cosmoenerget,

Andrei C.