Cum poate fi învinsă gripa de sezon fără pastile …

Cât de ciudați suntem noi oamenii! Am ajuns să ne considerăm atât de deștepți încât contestăm tot ceea ce este NOU  și vine spre noi. Considerăm cu nonșalanță că pregătirea noastră într-un anumit domeniu ne permite să discutăm și să analizăm orice subiect pus în discuție. În prezent înghițim și luăm ca fiind ADEVĂRATĂ orice informație comunicată și impusă de autorități.

Recent am trăit o experiență care m-a determinat să scriu acest articol, conștient fiind de faptul  că după standardele media impuse nu va prezenta interes publicistic și nu va face ”valuri” în on-line.

Din pură întâmplare mi-am  revăzut un amic, care era ”atins rău” de o viroză de sezon, destul de agresivă. Fără să stau mult pe gânduri m-am oferit să-l ajut, știind că amicul meu urmează să susțină o lucrare importantă pentru cariera sa, iar viroza îi crea mari neplăceri. După 3 zile de proceduri cosmoenergetice intensive, viroza a dispărut ca și cum nu a existat. Fără antibiotice, leacuri băbești sau alte siropuri-minune. În momentul în care amicul meu s-a prezentat cu lucrarea, totul a fost PERFECT. Avea starea de spirit, forța energetică, echilibrul emoțional la cote maxime și, cum era firesc, a obținut mult-visata avansare. Ulterior, în pauză, am asistat la o discuție, purtată de el cu un coleg răcit, care abia putea vorbi,  în condițiile în care se dopa cu antibiotice și antivirale de mai mult de o lună. Am auzit discuția lor fără să intervin. La puțin timp, mi-am întrebat amicul: ”De ce nu i-ai spus cum te-ai vindecat și că în prezent esti foarte bine?” Răspunsul a fost destul de dur ”Mi-a fost frică, să nu mă creadă ciudat, că nu îi pot explica cum un tratament neevaziv poate rezolva o viroză atât de rapid, fără a mă ”droga” cu pastile.” Atunci, am înțeles că societatea modernă, oamenii care au o cultură generală peste medie, au nevoie de dovezi stiințifice, palpabile, ca să ”CREADĂ” în ceva ce îi  va face bine. Dacă nu găsesc astfel de dovezi, atunci aruncă totul pe soartă, noroc, sau ”…așa trebuia să se întâmple, trece de la sine”. Acest viciu al dovezii incontestabile este speculat din plin de industria farmaceutică mondială.

Efortul meu energetic, timp de 3 zile, a fost ”desființat” de amicul meu, pentru simplul fapt că nu cunoștea dovezi care să-l susțină. În tot acest timp, majoritatea dintre concetățenii noștri înghit pastile pentru vindecare, bazându-se doar pe simplul fapt că au fost prescrise de un medic și că au avizul Ministerului Sănătății. Puțini sunt cei care urmăresc ce conțin cu adevărat aceste pilule, puțini știu că o mare parte dintre substanțele acestor pilule sunt INCOMPATIBILE CU VIAȚA, dar marea majoritate le înghit, deoarece ”CINEVA” le-a spus că le va face bine.

Această experiență m-a determinat să public o serie de articole care confirmă științific  existența și efectele pozitive ale fluxurilor energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice. Majoritatea experimentelor au fost puse în practică de specialiștii din Rusia și Lituania. O să încep cu prezentarea relației strănse între  stiința nouă, numită Cosmoenergetică,  și  stiința arhi-cunoscută,  numită Fizica, urmând ca în viitorul apropiat  să prezint și patentele oficiale  înregistrate la nivelul UE, care dovedesc incontestabil,  stiințific  faptul că procedurile cosmoenergetice  vindecă  afecțiuni ale organismului uman.

Urmăriți materialele date pe www.energiata.com

Progresor International in Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță