Denumirea Frecvenței Domeniul de aplicare
FARUN-BUDDHA Flux energo-informațional, cu efect universal benefic asupra corpului uman. Frecvența dată genereză un câmp cuantic  folosit pentru vindecarea în special a următoarelor afecțiuni:  gastro-intestinale, arsurile de orice fel, inclusiv cele chimice, oprește hemoragiile, scoate pacientul din starea de șoc, sincopă sau comă. Are efect benefic în armonizarea energiilor din corp prin înlăturarea blocajelor  apărute  în corpurile energetice fine ce generează ulterior bolile din corpul fizic. Are efect de structurare a lichidelor (inclusiv apa) prin modificarea benefică a  proprietăților acestora. Este frecvența cea mai uzuală, fiind prima care se oferă la inițiere cosmoenergeților și cuprinde secvențe din câmpurile cuantice a tuturor frecvențelor cosmoenergetice din Grupul Buddhist.
FIRAST
(lumina antica egipteana )
Flux energo-informațional folosit în special pentru vindecarea enurezisului, afecțiunilor renale, tromboflebita, varicele, ORL, afecțiuni ale dinților, gingivita, bolile nervoase, stress-ul. Totodată, frecvența este folosită pe larg pentru curățarea de energii negative a obiectelor ce emană energetică proprie: casă, mașină, afacere, etc.  La nivelul chakrelor are efect de dizolvare a energiei negative și de eliminare a lor din corp.
În momentul în care se curăță obiectele de energie negativă se va simți o oboseală în mâini pănă când mâna se va “desprinde” de obiectul care se curăță. Acesta este semnalul că obiectul este curățat. Frecvența restabilește lotusul (la nivelul chakrei 6, capul) îmbunătățește schimbul de informații și ințelegerea acestora. Programele distructive sunt înlăturate. Este indicată folosirea frecvenței în momentul în care apare senzația de tristețe, furie, agitație, răutate extremă.
KRAON, DJILIUS Fluxul energo-informațional generat de aceste frecvențe cosmoenergetice este folosit în tratarea tuturor bolilor de sânge, vindecă hepatita, diabetul zaharat, boala de iradiație, alergiile. Totodată, Kraon dezvoltă accelerat auzul muzical și vocea pentru performanțele muzicale, în timp ce Djilius funcționează ca un calmant, înlătură oboseala și contribuie la starea de bine.
KURF Flux energo-informațional  folosit la îndreptarea oaselor craniene la nou-născuți, copiii mici, normalizează presiunea intracraniană atât la copii cât și la adulți. În plan psihic vindecă de alcoolism, înlătură pungile de sub ochi și realizează un lifting facial.
Este singura frecvență folosită pentru stoparea glaucomului și restabilirea funcției ochilor, normalizează presiunea oculară.
Frecvența te transformă și îți întărește încrederea în forțele proprii și în propria persoană.
Înlătură BOLILE DE NEAM, elimină blocajele psihologice.
Se folosește pentru înlăturarea hematoamelor,  are efect benefic pentru răul de înălțime, răul de mare, răul de mașină.
Fluxul energo-informațional este  folosit și pentru tratarea rănilor infectate.
NINALIS Flux energo-informațional  folosit  în special pentru vindecarea bolilor de inimă, inclusiv infarctul. Frecvența dată este  recomandată în special celor care au trecut printr-un infarct deoarece contribuie la resorbția cicatricilor de pe mușchiul cardiac.  Totodata fluxul dat este folosit la tratarea alergiilor și a gripei.

 

RAUN Flux energo-informațional  folosit  în tratarea alcoolismului cronic,  scoate persoana din starea de delir alcoolic,  scade dependența de nicotină,  tratează narcomania și toxicomania prin anihilarea efectelor abstinenței narcotice.
RISUR Flux energo-informațional  folosit în tratarea ficatului, rinichilor, bolilor gastro-intestinale, inclusiv cancerul gastric și intoxicațiile alimentare, holera. Este recomandat pentru curățarea plămânilor ca efect al renunțării la fumat.
SURIY -SANLAY Flux energo-informațional  folosit  la  vindecarea bolilor de ochi și de piele, precum și afecțiunile purulente, gangrenoase și alergice. În momentul folosirii acestui flux energetic, se simte un miros intens de aerozoli marini.
SVIATOI BUDDHA Flux energo-informațional  folosit în vindecarea herniilor, înlătură efectul inestetic al cicatricilor, vindecă fracturile brațelor, vindecă articulațiile,  afecțiunile stomacale, tumorile tractului gastrointestinal.
SVIATOI IISUS Flux energo-informațional  folosit  în vindecarea articulațiilor, bolile gâtului, vindecă răceala, normalizează tensiunea arterială, coboară febra. Generează evenimente plăcute în viață, ajută în cura de slăbire prin eliminarea surplusului de lichide din corp, readuce pacientul din comă – cu efecte negative reduse pentru creierul acestuia.
SVIATOI MOISEI Flux energo-informațional  folosit  în vindecarea căilor respiratorii, bolilor plămânilor, vindecă rinichii, ficatul, bolile gastrointestinale, ajută în cura de slăbire prin reglarea schimbului energetic în corp.
SVIATOI   MUHAMMED Flux energo-informațional  folosit  în vindecare tuturor tipurilor de alergii, cicatrizarea rapidă a rănilor, înlătură nevii și negii, restabilește echilibrul hormonal.
SINRAH Flux energo-informațional  folosit  PENTRU ÎNTINERIREA FEMEILOR, reglarea schimbului energetic, restabilirea echilibrului hormonal, liftingul întregului corp, ajută la restabilirea anatomică a greutății corpului (slăbirea corectă a corpului), anihilează radicalii liberi din corp, regenerează celulele, întărește unghiile, elimină toxinele, ajută la creșterea podoabei capilare, regenerează organele de reproducere, vindecă frigiditatea, îngreunează procesul de îmbătrânire a corpului.
SINLAH Flux energo-informațional  folosit  PENTRU ÎNTINERIREA BĂRBAȚILOR, cu efecte asemănătoare cu SINRAH, dar cu specific masculin,  vindecă inclusiv prostata și impotența.
URAL Flux energo-informațional  folosit  în vindecarea meningitei (prin acțiune la distanță), a răcelilor, gripei, plămânilor și bronhiilor.
FARUN Flux energo-informațional  folosit la îndreptarea coloanei vertebrale ca urmare a acțiunilor mecanice, vindecă scolioza, poliartrita, osteohondroza, elimină sărurile nocive din organism.
ȘAON Flux energo-informațional  folosit  în special pentru deblocarea puternică a energeticii corpului uman, dizolvă toate blocajele, curăță energetic fiecare organ. În asociere cu FIRAST se folosește în tratarea a 95% din boli. Fluxul energo-informațional generat de frecvența dată  este folosită și la vindecarea bolilor de piept, curățarea energetică a coloanei vertebrale, transformarea calculilor renali în nisip și eliminarea acestora pe cale naturală, vindecarea afecțiunilor ginecologice, eliminarea a tot ce este mort în organismul uman,  contribuie decisiv la vindecarea bolnavilor cu afecțiuni psihice, autism etc.