Denumirea frecvenței Domeniul de aplicare
ZEVS Flux energo-informațional folosit pe larg în deblocarea și energizarea chakrelor precum și în eliminarea negativului din aura umană. În relația cu celelalte frecvențe, inclusiv cu cele din grupul Buddhist, funcționează ca un amplificator al efectelor benefice. Are un efect puternic în neutralizarea negativului din corp prin purificarea la nivel celular al acestuia. De regulă, este folosit în momentele critice, când este nevoie de un efort mai mare pe o durată scurtă de timp, fiind ca efectul unui șoc energetic. Zevs are o caracteristică esențială: se folosește intens în primele ședințe de cosmoenergetică pentru a realiza înlăturarea totală a blocajelor energetice, fapt ce ne permite ca, ulterior, să folosim  celelalte frecvențe cosmoenergetice  cu  rezultate foarte bune.
PERVÂI MAGHICESKII Flux energo-informațional folosit în special pentru înlăturarea efectelor magiei negre, a programelor distructive, a legăturilor cu astralul inferior. Acestă frecvență nu este compatibilă cu cele din grupul Buddhist, motiv pentru care se recomandă  ca în cadrul ședințelor cosmoenergetice să folosiți acest flux înaintea  frecvențelor curative.
Restabilește funcționarea chakrei nr. 6 ca urmare a înlăturării efectelor atacurilor energetice. Încetinește procesul de îmbărtânire. Ridică gradul de autoapreciere. Reglează relațiile tensionate în familie. Reglează funcționarea chakrei nr. 4 (relațiile cu rudele). Este o frecvență ce poate fi folosită numai în combinație cu frecvența ANAEL (frecvența iubirii necondiționate), în special, în societate, când este necesar să schimbăm instantaneu starea de spirit a unei persoane din negativ în pozitiv (de exemplu în cazul unui atac iminent cu violență). Totodată, frecvența inserează în câmpul energetic al persoanei evenimentele mult dorite de aceasta.
AGNI Flux energo-informațional folosit  în special pentru înlăturarea stresului, a stărilor depresive, a exploziilor de furie, înlăturarea fobiilor. Poartă  o energetică masculină. Fluxul energo-informațional este  folosit pentru confirmarea/infirmarea unei anume informații vitale, pentru înlăturarea oboselii cronice, a lipsei de inițiativă și realizare personală, ajută în urcarea pe scară ierarhică în societate.
HUM Flux energo-informațional  de origine planetară cu energetică feminină, folosit în special pentru calmarea spiritelor în situații litigioase, pune capăt scandalurilor, te ajută să ințelegi corect situația în care te afli. Principalul efect al acestei frecvențe este de armonizare a stării psihice a persoanei , în special a femeilor, pentru a se simți bine în ”pielea lor”.
AGNI-HUM Unul  dinte cele mai puternice fluxuri energo-informaționale generate de  frecvențele cosmoenergetice din grupul MAGIC, având o energie neutră. Vindecă energetic majoritatea bolilor ce nu pot fi vindecate cu celelalte frecvențe. Poate fi folosită doar dacă cosmoenergetul are deja inițiere în frecvențele AGNI și HUM și numai după o instruire riguroasă prealabilă.
ANAEL Flux energo-informațional generat de frecvența cosmoenergetică magică a iubirii necondiționate. Pune capăt scandalurilor și certurilor, inserează în aura omului sentimente precum dragostea necondiționată. Este indicat pentru pregătirea unor întâlniri importante, pline de armonie. Te face să iubești și să accepți totul în jurul tău. Se folosește pentru a dezamorsa o situație conflictuală.
GHECATTA Flux energo-informațional cu o energetică feminină ce este folosit în  vindecarea afecțiunilor ginecologice, mărește și modifică glandele mamare, vindecă orice boală de piept cu excepția mastopatiei. Nu este compatibilă cu frecvențele din grupul curativ Buddhist.
DO Flux energo-informațional destinat călătoriilor în astral pentru obținerea de informații prin părăsirea voită și conștientă a corpului fizic. Se recomandă folosirea frecvenței date doar magiștrilor în cosmoenrgie. Informații suplimentare se pot obține doar după inițiere. În plan social ajută la evitarea birocrației prin rezolvarea în termen scurt a problemelor/dosarelor adresate autorităților.
ZOLOTAIA PIRAMIDA Flux energo-informațional folosit pentru protecție și vindecare. Poate fi folosit inclusiv în activitățile de purificare a unor teritorii întinse (casă, localitate, județ, țară) sau unor mase de oameni (în cazul epidemiilor). Fluxul dat este folosit pentru curățarea meridianelor energetice aflate în jurul coloanei vertebrale (dureri de spate și coloană). Este compatibil cu frecvențele grupului Buddhist. Această frecvență este folosită și pentru vindecarea sau atenuarea durerii într-o serie de afecțiuni grave legate de piele. Frecvența mai este folosită si ca o foarte bună PROTECȚIE.  În combinație cu frecvența ANAEL, Zolotaia Piramida anihileaza imediat agresiunea fizică la care sunteți supuși. Fluxul energo-informațional generat de frecvența  dată este folosit și pentru programarea îndeplinirii evenimentelor viitoare dorite de către cosmoenerget.
LULI Flux energo-informațional folosit în special pentru vindecarea schizofreniei sau forme speciale ale poliomelitei. Necesită o atenție sporită datorită pacienților supuși vindecării. Totodată, frecvența ajută în descoperirea posibilităților ascunse și talentelor cursanților, armonizează energiile în corp, te ajută să iei deciziile corecte.
LUGRA Flux energo-informațional folosit în vindecare peștilor, animalelor, păsărilor, vindecă toate bolile acestora (vietățile date nu au lotus). Nu se va administra pe oameni. Este un medic veterinar în Cosmoenergetică .
LUNNÂI SVET Flux energo-informațional folosit în calitate de anestezic local, nu are puteri de vindecare. Nu este compatibil cu frecvențele grupului Buddhist. Totuși, frecvența este folosită pentru curățarea negativului din energetica umană. Fiind energie feminină, înzestrează femeile cu o anume energie a senzualității. Are un efect de calmare. Armonizează chakrele feminine, în special chakra a 2-a, a senzualității și sexualității.
Este recomandată folosirea fluxului energo-informațional al frecvenței date la gravide pre/postnatal sau în timpul nașterii.
MAMA Flux energo-informațional de origine terestră, feminină. Nu este compatibilă cu frecvențele grupului Buddhist. Este folosită în vindecarea persoanelor grav bolnave, imobilizate la pat. Rupe ventuzele energetice plasate de alții. Restabilește armonia sufletescă. Coboară tensiunea la persoanele cu tensiune variabilă, curăța negativul din capul pacientului (chakra nr. 6),  restabilește energetica după o zi plină de efort, în timpul somnului, mărește aura. Este indicată folosirea frecvenței dacă înainte de somn apar stări precum frica, insomniile, grijile, probleme fără temei. De regulă, în acele momente persona este supusă atacurilor energetice. Se recomandată folosirea frecvenței în cursul nopții când dormim, ne protejează și ne vindecă în somn.
MIDI Flux energo-informațional și curativ. Se află în contact direct  cu spiritele de lumină ale pământului. Ne asigură o protecție solidă în special când ne aflăm în natură. Furnizeză 90% din informațiile utile unui cosmoenerget.  Are efect sustinut în natură, deoarece folosește energiile naturii (foc, apă, vânt, aer). Se deschide pe pacient pentru a citi informațiile utile despre acesta. Totodată se deschide și pe persoanele cu care dorim să ne întâlnim (a se evita datornicii – funcționează, dar nu este indicat să folosim frecvența pentru așa ceva). Are efect benefic în reglarea energetică a mai multor organe interne.
GHECTAS Flux energo-informațional folosit  în tandem cu frecvența  MIDI,  având același scop  principal de a ne furniza informații, dar de data acestea au sursa în cosmos. Curăță și înlătură tot ce blocheză primirea de informații, lucrează  cu pacientul în vederea lărgirii conștiinței, activează capacitățile artistice. Vindecă mai multe boli pe corpul fizic.
FRECVENȚA SFINȚIRII OBIECTELOR Flux energo-informațional folosit în special pentru sfințirea obiectelor. Acționează mai intens decât frecvența FIRAST. Arde toate energiile negative de pe obiecte, încarcă cu energie pozitivă de lumină. Sfințim doar obiectele mici, nu folosim la mașină,  casă, afacere. Se utilizeză în special pentru încărcarea amuletelor, a talismanelor, a cremelor, a cristalelor  cu informația dorită. Spre deosebire de FIRAST, frecvența dată, pe lângă curațare, modifică pozitiv și câmpul informațional al acestora (matricea informațională).
RATHA Flux energo-informațional folosit pentru protecția cosmoenergetului. În situația în care cineva atacă cosmoenergetul, frecvența dată îi blochează sursa suplimentară de energie, lasându-l pe acesta doar cu sursa vitală. Se deschide independent și se aplică sancțiuni celui care folosește pe nedrept acuzatii, bârfe,injurii, împotriva cosmoenergetului. A nu se deschide pe pacienți sau pe persoanele dragi.
SUTRA – KARMA Flux energo-informațional folosit  în eliberarea pacientului de karma sa. Este folosită rar, deoarece karma nu ne este dată ca o pedeapsă, ci ca o posibilitate de îndreptare a noastră.
TATA Flux energo-informațional folosit în REGLAREA GREUTĂȚII PACIENTULUI, rezolvarea problemelor hormonale și a sistemului endocrin. Frecvența este compatibilă cu frecvențele Buddhiste. Pentru reglarea greutății la femei se folosește în tandem cu frecvența Sinrah, minim 40 de minute/zi, la fiecare 2 zile. Condiția esențială este ”dacă nu îți este foame, nu mănânci”. Efectul este mai rapid dacă combinăm tratarea energetică cu o dietă de slăbire. Are efect pozitiv și asupra inflamării organelor genitale.
TITAN Flux energo-informațional folosit pentru  armonizarea chakrelor în situația în care din alte motive celelalte frecvențe nu au reușit acest lucru. Frecvența are o putere energetică mare și este recomandat să fie folosită doar în situații limită.
THOR Flux energo-informațional folosit la distrugerea energiilor negative solide, dure, masive și consistente, dacă alte frecvențe nu au reușit acest lucru. Se folosește mai rar. Nu se folosește în zona inimii, capului. După tratarea cu frecvența dată este necesară o tratare curativă cu frecvențele  din blocul Buddhist Farun – Budda + Firast.
HUTTA Flux energo-informațional folosit foarte rar, doar de către magiștri în cosmoenergetică. Se utilizeză doar când procesul de vindecare decurge greu.
RINALTI Flux energo-informațional folosit în lucrările agricole, împotriva dăunătorilor. Se mai folosește și în eliminarea unor ciuperci sau infecții de pe corpul uman. Se folosește și pentru structurarea apei, atât potabile cât și pentru irigații.