Andrei Cotruţa – Progresor Internațional în Cosmoenergetică, trainer şi fondatorul proiectelor ” Cosmoenergetica -știința fluxurilor energo-informaționale” si TRAINING în Tehnologii Energo-informaționale. (T.E.I.).

 

 

Timp de peste 20 ani de activitate in consiliere am parcurs nebunia anilor ” 90 cand tot ce aparținea tuturor s-a cedat unora pe nimic , bum-ul  anilor 2000 – când peste noapte te puteai trezi cu sute de mii în conturi fara să depui eforturi mari și dezastrul din 2008 când nimic nu mergea conform normelor cunoscute.Trecem cu toţii printr-o perioadă intensă a evoluţiei speciei umane. Nu mai contează realizările obţinute până la un moment dat. Ne dorim mult mai mult din toate; ne dorim putere, bogaţie, mai multă sănătate, o mai mare influenţă, etc.
Ne aruncăm în acest vortex social fără să știm dacă nivelul nostru energetic va suporta presiunea la care este supus zilnic corpul nostru. Primele semnale de alarmă mereu sunt ignorate și într-un final, când întregul sistem energetic este ”dat peste cap”, realizăm că undeva am greșit dar suntem puși în imposibilitatea de a înțelege lucruri elementare: Unde am greșit?
De ce mă aflu în această situație? Cum rezolv problemele apărute? 

 Există o soluție la toate aceste provocări.

Va invit să descoperiți împreună cu mine Tehnologiile Energo-informationale care vor aduce in viata voastra echilibrul mult dorit .