Andrei Cotruţa – PRIMUL Progresor Internațional în Cosmoenergetică din ROMÂNIA, coach T.E.I. şi fondatorul proiectelor:
– Cosmoenergetica – știința fluxurilor energo-informaționale;
– LIFE Training în Frecvențele energo-informaționale – ” Sănătatea ta ENERGETICĂ”.(T.E.I.);
– PROGRAMUL de resetare energetică – ”Energia BANILOR”.

Cu o experiență de peste 20 ani în consultanță de bussines și peste 10 ani în coachingul energetic privat, am fost un deschizător de drumuri în promovarea Tehnologiilor Energo-informaționale.
Am pus bazele primei Școlii de Cosmoenergetică Clasică din România.
PRIMUL român care a obținut titlul de Progresor Internațional în Cosmoenergetică,
PRIMUL promotor oficial al Cosmoenergeticii din România.
Fondatorul PRIMULUI proiect din România ce analizează în detaliu ”energia banilor”. Fondatorul www.energiata.com și www.energiabanilor.com
PRIMUL care a scris și publicat în limba română și a prezentat tuturor celor interesați de lumea energiilor fine informații UNICE despre Tehnologiile Energo-informaționale în cărțile:
1. Cosmoenergetica – știința fluxurilor energo-informaționale – un adevărat tratat desfășurat pe mai mult de 500 de pagini de informații utile celor care înțeleg și aplică miracolul energo-informațional oferit de frecvențele cosmoenergetice.
2. ZOROASTRISMUL Egregorial – conspirația egregorilor – o carte fenomen despre lumea nevăzută a egregorilor și fluxurile zoroastrice energo-informaționale de interacțiune directă cu zeitățile panteonului, fenomen cunoscut în lumea întreagă ca – ZOROSATRISMUL EGREGORIAL.
3. Adevărul Gol Goluț despre tiparele energetice negative pe BANI – o carte despre bani și energii, despre convingeri/tipare/programe energetice umane și despre modalitatea unică de a te PROGRAMA pentru abundență materială.

Este foarte greu să fii PRIMUL, dar am și satisfacția că toți cei care vor urma, vor ”merge” pe urmele lăsate de mine.
Vă invit să descoperiți împreună cu mine Tehnologiile Energo-informaționale care vor aduce în viața voastra echilibrul mult dorit
Cu drag, omul Andrei Cotruță