Cosmoenergetica face parte din științele moderne apărute ca urmare a nevoii creșterii vibrației planetare și are drept scopuri analiza fenomenelor metafizice ce produc și gestionează energiea vitală necesară ființei umane pentru menținerea corpului fizic în parametri maximi de funcționare precum și realizarea socială a acesteia.

Dar cu ce ne pot ajuta pe noi, oamenii de pe Terra, aceste energii cosmice? Cu toții cunoaștem faptul că sistemul nostru solar are o influență puternică asupra a tot ce este viu pe Pământ: furtunile solare, influența lunii, câmpurile electromagnetice din Cosmos. Studiile recente ale universului au demonstrat cu certitudine faptul că atât sistemul nostru solar cât și întreaga galaxie emit nu numai radiații gama ci și radiații beta, alfa, teta precum și alte radiații ce se află într-un proces de  studiu continuu. Toate aceste radiații ajung pe Terra și, în mod inevitabil, acționează asupra noastră. Influența poate fi atât pozitivă cât și negativă.

Cosmoenergetica este Știința folosirii raționale a energiilor generate de Univers și transmise pe Terra prin intermediul fluxurilor energo-informaționale generate de Frecvențele Cosmoenergetice în vederea creșterii adaptabilității corpului uman la noile  provocări energetice.

Frecvențele Cosmoenergetice  odată activate  ne permit fiecăruia dinte noi să beneficiem de un suport energetic considerabil în tratarea afecțiunilor specifice corpului uman datorat activării programelor de autovindecare proprii prezente în ADN-ul uman.

Frecvențele cosmoenergetice studiate in Cosmoenergetica Clasică reprezintă  fluxuri energo-informaționale analizate pe larg și în fizica cuantică, ce transportă la nivel energetic o cantitate exactă de energie cosmică și informație, pe o frecvență bine definită, în vederea realizării unui rezultat final pozitiv asupra omului, respectiv  deblocarea energetică, vindecarea, protecția, înlăturarea programelor distructive, ”larvele energetice” din corpul uman etc.

 În Cosmoenergetică, pentru o mai bună înțelegere și aplicare,  câmpurile cuantice generate de frecvențele informaționale cosmoenergetice au fost structurate pe categorii, aspectul practic fiind esențial în dezvoltarea cosmoenergetică.

Miracolul inițial se datorează frecvențelor grupate într-o categorie numită  ”Grupul BUDDHIST”, caracterizat în special prin potențialul curativ al frecvențelor  cosmoenergetice ce formeză acest grup .

Pentru a înțelege mai profund efectele curative ale frecvențelor cosmoenergetice asupra corpului fizic uman, vom trece la analiza individuală a acestora.

ATENȚIE!!!!!

Toate  frecvențele cosmoenergetice pot fi folosite doar după obținerea informațiilor necesare de la progresor și în urma unor  INIȚIERI, cu respectarea unor reguli  stricte.

ESTE INTERZISĂ, CATEGORIC, activarea frecvențelor cosmoenergetice fără inițiere, chiar dacă considerați că, într-o anumită măsură, cunoașteți  procedurile și parolele frecvențelor.

Nu ne asumăm nicio răspundere pentru consecințele negative asupra sănătății fizice și mentale ale amatorilor care activează frecvențele fără inițiere, sau prin folosirea necorespunzătoare a informațiilor ce vor urma

Progresor Internațional în Cosmoenergetică

Cosmoenerget Andrei C.