Trezește forța din tine

De secole, popoarele care au o bogată tradiție spirituală, au avut un singur scop major – evoluția spirituală, dezvoltarea energetică a omului pe parcursul vieții, TREZIREA FORȚEI INTERIOARE pentru a făuri istoria și a lăsa un tezaur solid generațiilor viitoare. Toate fenomenele energetice se produc în afara corpului fizic dar efectele lor directe sunt simțite din plin de ceea ce numim noi ”carne și oase”. În lumea energetică, corpul fizic este prezentat ca o hologramă, formată dintr-o energie foarte densă, care funcționează grație unui program bine stabilit. Holograma dată este percepută de specialiști ca o sursă de energie, reprezentată grafic printr-o multitudine de fascicole de lumină, resimțită de subconștientul fiecăruia dintre noi. Există o strânsă legatură între densitatea energiei din care este formată holograma și vibrația acesteia.
Creșterea vibrației corpului duce la o evoluție pozitivă a hologramei, la un salt energetic al corpului fizic. Concret, persoana cu o vibrație înaltă se poate considera o persoană care posedă o energie mult mai densă și mai puternică decât a celorlalți, fapt ce îi permite să evolueze în plan social cu efort minim și rezultate maxime. Persoanele cu energetica scăzută au o hologramă rarefiată, cu multe spărturi, prin care, în mod vizibil, se scurge energia. La un astfel de corp putem discuta de o vibrație scăzută. După cum puteți observa, creșterea vibrațională nu întotdeauna depinde de metodele folosite, ci de densitatea energetică a corpului nostru. În ultima perioadă, în România s-a înregistrat un paradox – mult prea multe persoane susțin că datorită dezvoltării lor spirituale și-au ridicat vibrația propriului corp, se consideră deasupra tuturor. Din păcate, ei trăiesc o minciună grosolană, sunt așa-numiții spirituali plini de boli și eșecuri sociale. Evoluția spirituală are drept scop dezvoltarea energetică a omului pe parcursul vieții, posibilitatea reală de a-și împlini visele și de a fi fericit.
Energia ta, energia percepută de subconștientul persoanelor cu care interacționezi zilinic, constituie BAROMETRUL dezvoltării vibraționale. Este suficient să percepi nivelul vibrațional al persoanelor ce formează ANTURAJUL tău actual pentru a trage o concluzie obiectivă cu privire la propria ta vibație.
Universul nostru este, de asemenea, format dintr-un număr infinit de câmpuri vibraționale energetice ce se propagă pe multitudinea de frecvențe cosmoenergetice percepute de noi ca și fascicole de lumină. Anume aceste fascicole de lumină ne creează universul nostru terestru. De la momentul conceperii, noi rezonăm cu aceste câmpuri vibraționale energetice, fapt ce ne permite să vizualizăm lumea noastră înconjurătoare, așa cum este ea, plină de culori, așa cum este percepută de noi, cu ajutorul simțurilor noastre. De mult timp cercetătorii au demonstrat că alte vietăți care coabitează cu noi, percep lumea în alt mod, în alte culori, cu alte simțuri, alte senzații. Pentru ele este o ALTĂ LUME, diferită de a noastră. Acest fenomen are o explicație logică. Toate vietățile respective percep câmpurile vibraționale energetice propagate din Univers cu alți receptori vibraționali, diferiți de cei umani, receptori care le crează propriul lor univers. Încă din copilărie noi suntem ”programați” de adulți să rezonăm cu un număr limitat de câmpuri cosmoenergetice, pentru a obține rezultatul dorit de ei – LUMEA NOASTRĂ. Este suficient să reprogramezi structurile energetice interne ale corpului uman și printr-o minune vom obține o altă lume, o lume creată de interacțiunea sistemului nostru energetic cu noile energii cosmice. Tot ce este în jurul nostru, este ENERGIE. Omul și Universul se află într-o strânsă legătură energetică bazată pe multitudinea de frecvențe energetice care leagă omul de Univers. Orice boală apare mai întâi la nivel energetic, destabilizând acest echilibru, iar în final, organele corpului fizic fiind lipsite de această energie, cedează în dezvoltarea lor normală. Apar breșele energetice, simțim durere, apar afecțiunile, apare boala propriu-zisă etc.
Este greșită poziția medicinei clasice prin care se pune accentul pe vindecare în detrimentul prevenirii. Anual, peste 7 miliarde de lei sunt ”aruncați” pentru a trata, nu pentru a preveni. Este simplu de înțeles de ce pentru cei cu ”mintea liberă” prevenția bolilor înseamnă pentru ei o națiune sănătoasă, tratamentul – o națiune bolnavă, consumatoare de medicamente. Orice boală care apare la nivel energetic transmite nenumărate mesaje corpului fizic cu privire la dezechilibrul energetic, care duce inevitabil la boală. Dezechilibrul energetic, în cele mai multe situații, provoacă blocaje energetice la diferite organe sau sisteme ale corpului uman. Blocajele date nu permit ca energia cosmică să pătrundă în zona afectată. Lipsa energiei duce la scăderea vibrației organului/sistemului și la apariția bolii. Cu cât vibrația scade mai mult, cu atât boala este mai gravă.
Trezește forța interioară, suntem urmașii unui popor de învingători, nu aștepta ”pomeni electorale”, nu aștepta să ajungi pe patul unui spital infect, este la îndemâna ta să decizi ce urmează să faci pentru tine și pentru urmașii tăi! Suntem cu toții parte din Marele Univers și este o decizie corectă și înțeleaptă să apelăm la ajutorul energetic oferit de Univers.
Cosmoenergetica oferă, pentru prima dată în Romania, tehnicile și informațiile energo-informaționale prin care oricine poate folosi energiile universului pentru a trezi acele surse inepuizabile interioare, surse capabile să vă transforme viața într-un adevărat miracol. Oferiți-vă șansa de a trăi viața care vă va aduce fericirea.
Detalii suplimentare pe www.energiata.com
Progresor Internațional în Cosmoenergetică,
Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!