Conexiunea energetică între părinți și copii

Legătura energetică dintre copii și părinți începe de la primele semne ale existenței umane, acel moment unic când sufletul regăsește corpul și mama simte primele vibrații angelice, acele ”fluturări magice” în stomac, care nu se uită niciodată. Chiar dacă, imediat după naștere, pe corpul fizic se taie cordonul ombilical, acesta va exista în planul eteric până când copilul va deveni o entitate energetică independentă (între 12-14 ani). Discutăm de o legătură la nivel energetic între mamă și copiii ei. Vorbim aici despre iubire, suferință, emoție, durere, mulțumire, responsabilitate etc. Credem că toate sunt ale noastre, dar de fapt, inițial, toate sunt tipare energetice ale părinților noștri. De la vârsta copilului de 12 ani și până la 14 ani apare responsabilitatea părinților de a elimina tiparele energetice ale familiei și a permite copilului să-și genereze propriile tipare necesare evoluției lui energetice. Din păcate egoismul părinților și lipsa informațiilor îi transformă pe părinți în adevărate ziduri ce blochează dezvoltarea corectă energetică a copilului. Acesta este motivul principal care generează tensiuni puternice între părinți și copiii lor minori, cu vârsta de peste 14 ani. În energetica copilului se declanșează o revoltă internă, acea forță rebelă ce încearcă să se debaraseze de tiparele părinților pentru a avea o nouă șansă.
Nu încercați să negați această realitate, deoarece numărul celor cu dependența de PĂREREA părinților este în proporție covârșitoare, nu mai există granițe clare între părerea mea și părerea părinților mei. În majoritatea cazurilor, noi nu luăm propriile noastre decizii, ci adaptăm deciziile luate de părinți, aplicând aceleași scenarii și proiecții regăsite în karma familiei. Ne întrebăm de ce nu reușim mare lucru cu viața noastră, dar adevărul este că noi nu ne trăim propria viață, ci o continuare a vieții părinților noștri. Fiecare dintre noi are propria ”misiune” de îndeplinit, drum care ne inspiră și ne clarifică existența. Jucând în piesa părinților noștri după scenariul scris de ei, niciodată nu vom trăi propria viață, nu vom ști cu adevărat scopul pentru care am fost trimiși aici, pe acest pământ.
Merită oare aceste sacrificii, merită să ne trăim viața ghidați de tiparele părinților noștri, merită oare să fim privați de dreptul sacru de a ne trăi propria viață, de a fi cu adevătar FERICIȚI?
Pentru a clarifica aceste aspecte, voi detalia mai multe criterii care să vă ajute să întelegeți mai amplu fenomenul prezenței tiparelor energetice ce generează legături energetice distructive între părinți și copiii lor maturi, respectiv:
Comportamentul juvenil – Dacă separația energetică de părinți nu a fost finalizată, atunci comportamentul persoanei în societate va fi unul juvenil, va continua să fie copil la serviciu, cu colegii, cu soțul, cu prietenii etc. Din păcate, aceste persoane nu observă aceste lucruri, mai mult decât atât, le neagă cu vehemență, deoarece toată viața ei s-au considerat copii, poziție impusă și alimentată de părinți. Persoanele date nu au o pozitie proprie, fermă, ei încearcă mereu, cu orice preț, să-și demonstreze independența în fața altora sau să-și găsească un ”GURU” de care să asculte 100%.
Scenariile trăite de părinți – Dacă nu s-a rupt legătura energetică cu părinții, atunci viața persoanei date este dominată de scenariile familiei părinților, ei vor comite aceleași greseli, vor avea același comportament și, involuntar, se vor îndepărta de drumul spre fericirea personală. Ei TRĂIESC viața altcuiva! Viață care niciodată nu va AVEA UN FINAL FERICIT.
Tipare (proiecții) imprimate de părinți și menținute prin cordonul ombilical energetic – Aceste proiecții vor bântui toată viața personala a copiilor. În capul lor sunt create, de către părinți, un numar limitat de figuri, personaje și situații. Menținerea controlului energetic prin schimbul neautorizat de energie vitală îi determină pe ”copiii majori ” să ia deciziile în viață raportăndu-le, în majoritatea cazurilor, la aceste tipare părintești. Concluziile acestora nu pot fi concluziile lor, deoarece tiparele date îi deterimină să trăiască viața părinților. De exemplu: fiica va căuta un soț care va semăna foarte mult cu tatăl ei, deoarece tiparul imprimat de mamă este similar și, fiica, în cautarea soțului, se va raporta la acesta. Inevitabil, aici nu mai putem discuta de o independență totală a fiicei în căutarea soțului. În realitate, aceste persoane nu văd oamenii așa cum sunt, ci proiecțiile acestora prin prisma tiparelor create de părinți, nu discută cu oameni, ci cu personaje similare din proiecțiile părinților. Toate aceste anomalii energetice duc la un deficit major al adaptării persoanei în societate.
Dacă până acum încă nu ați stabilit care este, în mod REAL, legătura energetică cu părinții dumneavoastră, vă propun un test simplu care vă va oferi răspunsul la întrebările: ”Mai sunt eu încă conectat energetic cu părinții mei?”, ”Eu îmi trăiesc propria viață sau trăiesc viața prin prisma tiparelor părintești?”
Ani la rând nu vă regăsiți identitatea – Nu vă puteți găsi locul în lumea asta, nu știți cu ce să vă ocupați ca să fiți fericit. Nu știți de ce aveți nevoie fără a întreba pe altcineva. Nu sunteți în stare să determinați care dintre sfaturile părinților vă sunt utile sau nu. Executați întocmai tot ce vă spun părinții, fără să țineți cont de glasul interior, cu toate că aveți peste 40 de ani, familie, copii, soț, casă etc.
Probleme în căsnicie – Este greu să înțelegeți de ce sau de cine aveți nevoie pentru împlinirea personală, frica de a vă atașa în totalitate de alte persoane, probleme în dăruirea totală sotului/soției, dorința și comportamentul imatur în relația de cuplu.
Neputința de a-ți apăra propriile drepturi și interese – Senzația că ești un elev cu tema nefăcută în fața învățătorului din ciclul primar, nodul din gât care apare în momentele cheie și nu dispare orice ai face.
Lipsa realizărilor PERSONALE – Senzația neputinței realizării propriilor scopuri (similară cu cea a copiilor). Atât timp cât există această legătură energetică cu părinții, persoana își închide propriile căi de dezvoltare, trăind viața altcuiva.
Probleme în educarea propriilor copii – În procesul de creștere, părinții au obligația de a oferi propriului copil responsabilități, iar copilul trebuie să le accepte și să le primească. Dacă voi, până la vârsta asta, nu ați fost în stare să vă ”rupeți” de părinți, cum credeți, cine vă va ajuta să faceți acest pas pentru voi, cu copiii voștri? Cum veți solicita responsabilitate de la copii, dacă nu puteți să le oferiți voi acest dar?
Pentru o rupere a cordonului ombilical energetic este nevoie de un efort comun, atât al părintelui cât și al copilului. Cu cât copilul are o vârstă mai matură, cu atât este mai dificil să realizăm această ruptură. În prezent, tehnicile folosite de Cosmoenergetica Clasică au dat randament foarte bun. Încă de la primele ședinte de terapie cu fluxul energo-informațional generat de frecvențele cosmoenergetice, persoanele implicate au simțit o deblocare – eliberare, un nou început. Mai multe detalii despre tehnologiile cosmoenergetice folosite în Cosmoenergetica Clasică puteți găsi pe www.energiata.com – Prima școală de Cosmoenergetică clasică din România.
Progresor Internațional în Cosmoenergetică,
Andrei Cotruță

 

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!