PROGNOZA ENERGETICĂ PENTRU ANUL 2023

                        PROGNOZA ENERGETICĂ PENTRU ANUL 2023

                                                    GENERAL

Energetica anului 2023 se focusează mult pe cele 4 elementele umane interioare, cum ar fi:

  • Psihicul – În mare parte anul 2023 se va plia perfect pe comportamentul celor care MANIPULEAZĂ, ei vor fi avantajați de energetica anului și susținuți de majoritatea credulilor. Felicitări celor care manipulează și atenție celor manipulați! Vorbim aici de toate domeniile, nu neapărat politic. Cele mai mari manipulări vor avea loc în sectorul SENTIMENTAL/RELAȚII.
  • Emoțiile – Și în cazul emoțiilor, în 2023 energetica va genera destul de mult HAOS, la cote înalte, dar un HAOS POZITIV ce ne va determina să TRĂIM intens momentele anului. Vor avea de suferit cei care se luptă în viață cu HAOSUL și vor ca totul să fie sub control totalitar sau cei care vor ca viața lor să fie programată în cel mai mic detaliu. Ei vor avea de suferit chiar dacă în perioada mai – iunie și putin din septembrie vor avea impresia că sunt privilegiați. Anume EI nu vor simți vibrația anului 2023. În rest, cei ce iubesc necunoscutul, surprizele emoționale sau provocările vieții – se vor bucura din plin de 2023, deoarece, o mare parte din an energetica le va oferi aceste clipe de HAOS POZITIV.
  • Intuiția – Intuiția în 2023 va fi la cote maxime pentru toți, energia anului 2023 este prielnică și veți primi mesaje foarte clare prin intermediul intuiției. Și aici avem ”răsfățații” anului, acei dintre voi care mergeți prin viață ghidați de intuiție și nu de cutumele locului și, normal, avem reversul, respectiv acele persoane care așteaptă sfaturi din partea tuturor și respectă cu strictețe ORDINELE. Din păcate, ei vor rata oportunitățile anaului 2023 iar toate beneficiile vor trece la cei care îi ghidează, fie din umbră, fie direct. Celor interesați de subiect le recomand materialele mele legate de ”Vampirismul energetic în familie”, deoarece, sectorul FAMILIE va avea cel mai mult de suferit.
  • Subconștientul personal. Cel mai provocator segment în 2023 îl regăsim  în sectorul subconstientului nostru personal care va primi o cantitate enormă de enrgie NEUTRĂ, depinde doar de noi ce facem cu această energie. Cine o va  polariza pozitiv va avea succes, cine se lipește de SUBCONȘTIENTUL COLECTIV va polariza energetica negativ și va avea destul de multe surprize neplăcute în 2023. Aveți mare grijă la conținutul gândurilor voastre, la vibrația lor.  

SFATUL ANULUI 2023: Pentru a avea succes în 2023 ar trebui să înțelegem corect semnificația cuvântului COMPROMISURI.

   Cine va ști în mod corect să soluționeze divergențele din mediul social, familial  sau de bussines, prin acorduri ce presupun cedări reciproce – va fi răsplătit din plin de energetica anului 2023, cu multe surprize extraordinare.

  Dacă energetica anului 2022 ne-a determinat să ne focusăm pe chestiuni globale, suferințe regionale, încălzire globală, foamete globală etc., în 2023 observăm o trecere ușoară  din sectorul social general în sectorul prieteniilor apropiate, anturajului, familiei, relațiilor apropiate.

   Ne vom gândi mai mult la bunăstarea căminului familial, mulți dintre voi se vor gândi la CĂSĂTORIE, nașterea unui copil, armonizarea cu rudele, împăcarea cu părinții, frații, sau, de ce nu, cu soții/soțiile cu care sunteți încă în conflict, etc.

    În 2023 vor apărea senzații și dorințe inedite la foarte multe persoane, inclusiv la cei mai conservatori, focusate pe romantism, iubire cu năbădăi, evadare din ”colivia de aur” etc.

    În general, anul 2023, ca și energetică, poate fi numit anul parteneriatelor și al relațiilor, mai ales cele bazate pe senzualitate și sexualitate. Aviz celor care sunt în căutarea partenerilor de viață. Este momentul vostru de a vă găsi partenerul potrivit.

  ATENȚIONĂRI SPECIALE în 2023 :

  • CUTREMUR – Există șanse mari în luna martie, în jurul datei de 20 martie să se produca un cutremur cu victime umane. Ca o remarcă suplimentară vreau să precizez faptul că riscul producerii unui cutremur ceva mai intens sau a unor calamități legate de apă, cu efecte devastatoare, este foarte ridicat pe parcursul întregului an 2023.
  • Război – În România sunt șanse scăzute să avem parte de așa ceva. În Ucraina va continua războiul și vor mai apărea ALTE CÂTEVA conflicte militare MAJORE pe glob, inclusiv în zona EUROPEANĂ.
  • CRIZA ECONOMICĂ – NU VA FI criză economică, ci o RESETARE ECONOMICĂ, normală pentru ciclul economic în care ne aflăm.
  • SĂNĂTATE – încercările de a resuscita ”COVRIGUL” vor eșua și în domeniul sănătății vor apărea multe TRATAMENTE CORECTE pentru boli incurabile. Va fi un an al MARILOR DESCOPERIRI în medicină
  • KARMA –  Atenție sporită acelor dintre voi care în 2022 ați avut parte de provocări intense de ordin karmic, mai ales în perioada februarie -octombrie 2022. Provocările karmice sunt evenimentele imprevizibile, aparent ilogice care vă marchează existența. Deci, pentru voi, energetica anului 2023 va fi una foarte specială, deoarece, vă permite să finalizați multe lecții karmice, într-un mod mai lejer și să porniți un ciclu de 12 ani pe un nou drum.

  În continuare veți avea parte de o mulțime de situații imprevizibile, evenimente ascunse, obscure, dar de data aceasta cu mult SENS pentru voi. Reacțiile voastre vor fi în mod surprinzător corecte.   

   Oameni buni, în 2023 va trebui să  vă rezolvați toate problemele trecutului prin COMPROMISURI, să vă  plătiți datoriile, să închideți situații vechi și să mergeți mai departe cu multe REUȘITE/NOROC în viață.

   Dacă nu știți ce aveți de rezolvat, atunci, amintiți-vă ce s-a întâmplat notabil și inexplicabil în viața voastră personală în anii – 1978, 1987, 1996, 2005, 2014, acolo veți găsi multe răspunsuri la întrebările voastre actuale.

  Pe parcursul anului 2023 vom înregistra o creștere puternică a energeticii față de anul 2022, cu câteva perioade mai delicate, respectiv:

– ianuarie și puțin din februarie, o perioada critică va fi în luna mai și mare parte din iunie, dar și luna noiembrie.

   În aceste intervale de timp ne putem aștepta la răsturnări mari de situații ce vor rupe echilibrul energetic. Am rugămintea să nu atribuiți vibrație negativă acestor perioade, ci doar să acceptați posibilitatea ca lucrurile să nu meargă așa cum vă așteptați voi. Odată cunoscute aceste detalii nu intrați în panică, ci primiți totul cum vi se oferă, focusându-vă atenția pe echilibru și nu pe rezultat.

                             DRAGOSTEA și  RELAȚIILE în 2023

    Energetica anului 2023 este una cu totul specială și foarte intensă în sectoarele dragoste și relații.

   Relațiile cu familia și prietenii pot evolua în bine în acest an. Este un moment prielnic pentru cei singuri care sunt în căutari de mult timp și își fac  planuri, deoarece, se pot deschide noi perspective în dragoste sau pot apărea parteneriate interesante legate de sectorul senzualității și sexualității. În 2023 anume această energie a senzualității și sexualitații va fi liantul unor parteneriate de durată. Aviz amatorilor de senzații tari!

   În 2023 este momentul potrivit pentru întemeierea unei familii. Tot în sectorul relațiilor, dar de data aceasta ne focusăm pe relațiile de afaceri (parteneri), putem să ne gândim, începând cu septembrie 2023, la extinderea unei afaceri prin intermediul noilor parteneri.

   Multe femei vor deveni mai romantice în 2023, așa că bărbații vor trebui să dea dovadă de mai multă afecțiune, tandrețe, să spună mai des cât de mult le iubesc pe doamnele din viața lor. Doamnele vor trăi fiorul iubirii prin șoaptele pline de tandrețe ale admiratorilor.  

     Chiar și în acele situații în care lucrurile sunt acum aproape de divorț, o consecință firească a energiilor din 2022, va exista o oportunitate REALĂ de a calma spiritele, de a găsi compromisuri și de a păstra relația.

   Pe parcursul întregului an 2023 ar trebui să acordați mai multă atenție casei personale, unor modificări conștiente din casă, pentru a facilita circuitele enregiilor sau, de ce nu, achiziționarea  de imobile noi. Aceste energii vor contribui decisiv la echilibrul energetic între soții care locuiesc în acel imobil.

  Puneți accentul în 2023 mult mai mult pe socializarea corectă, în grupuri noi de interese, deoarece, surprizele plăcute nu se vor lăsa așteptate.

  În sectorul relațiilor și dragostei BARBAȚII aflați în căutarea partenerei vor avea un coportament mai ciudat. Mulți dintre ei vor evita responsabilitatea în luarea deciziilor importate și, dacă stimatele doamne vor dori să îi ia de soți, ar trebui să ”forțeze” răspunsul de DA al partenerilor de cuplu. Acest lucru este valabil, mai ales, pentru noile relații sau cele vechi, dar fără finalizări concrete.

   Mai în glumă, mai în serios, stimate doamne, ar fi indicat ca dvs. să-l cereți de soț și nu invers. Cine va face acest pas în 2023 va schimba statutul din domnisoară în doamnă.

   În schimb, bărbații aflați deja într-o relație oficială, vor fi mult mai activi ca de obicei și vor manifesta un interes sporit pentru alte doamne sau domnișoare din anturajul lor.

  Pentru a evita aceste capcane din 2023 le recomand cuplurilor să se descopere reciproc în sectorul senzualității și sexualității și vă garantez că viața de familie va funcționa bine dacă aveți acorduri clare preexistente, dragoste reciprocă și planuri comune.

                                           BANII în 2023

     Anul 2023 va începe destul de timid, deoarece, în luna ianuarie informațiile din sectorul banilor vor avea o tentă negativă și foarte mulți vor polariza negativ energia banilor acumulată în perioada sărbătorilor. Va exista o avalanșă de dezinformări și manipulări în sectorul banilor. Pentru a depăși cu bine perioada, aplicăm tactica deja cunoscută, în ianuarie plecăm în vacanță, undeva unde este cald. Cu siguranță, cei care cunosc secretul energiei banilor, nu vor pierde ocazia să se etaleze corespunzător în această perioadă. Din fericire pentru ei și banii lor, anume acest comportament le va salva și banii și succesul material în 2023.

    Cea mai mare provocare a anului va rămâne posibilitatea reală de a nu cădea în capcanele manipulării informaționale și de a nu polariza negativ energia banilor tăi.

   Perdanții anului 2023 vor fi acele persoane care nu vor dori să părăsească zona lor de confort, respectiv ”colivia lor de aur”. Cei care sunt de obicei indeciși și leneși vor fi ghinioniștii anului 2023. Dar pentru cei care sunt dispuși să își asume responsabilitatea propriilor decizii și să își asume riscuri, succesul va fi garantat. Pentru ei rezultatele palpabile nu vor veni în 2023, ci în perioada următoare. Rețineți faptul că 2023 ne creează energetic posibilitatea să ”furăm startul” în sectorul energiei banilor pentru ca în viitorii ani să profităm din plin de pe urma deciziilor luate în 2023. Nu trebuie să vă fie teamă de nimic nou. Pentru a avea succes în afaceri, trebuie să te bazezi pe intuiția ta, să te ghidezi după propria experiență și să pui în practică talentele tale.

    Cei mai mulți bani vor veni din sectorul relațiilor noi, mai ales acele relații care au la bază o tentă senzuală. Recomandarea ar fi să  mențineți aceste relații noi în sectorul afacerilor și să nu treceți în sectorul sexual. Excepție făcând persoanele aflate în căutarea partenerilor de cuplu.

   Perioadele bune pentru achiziții vor fi în intervalul martie – iulie, iar pentru colaborări și extinderi ale afacerii – începând cu septembrie 2023.

Cei mai privilegiați oameni ai anului 2023 vor fi investitorii conștienți de potențialul lor și rupți de subconștentul colectiv. Cei mai tracasați vor fi liber profesioniștii care vor avea multe provocări karmice în 2023, din sectorul banilor.

                                     SĂNĂTATEA în 2023

     Anul 2023 vine cu un flux intens de enrgie și cine va putea face față acestor energii se vor simți ”ca peștii în apă”, dar pentru mulți dintre voi fluxurile energetice vor fi prea intense și prea puternice. De aici pot apărea problemele de sănătate, de regulă de ordin psihic și mai puți de ordin infecțios. Mai în glumă, mai în serios ”Spitalul 9” va avea mult mai muți pacienți ca de obicei.  

   Cu siguranță anul 2023 va fi un an de mare supraîncărcare energetică pentru noi toți. Prin urmare, vă recomand să gestionați corect echilibrul emoțional, să nu vă implicați în discuții sau conflicte cu o cantitate mare de emotivitate și tensiune energetică excesivă.

  Fugiți cât mai departe de oamenii sau ”trompetele” ce aruncă în voi cu informații alarmante, negative și toxice Atenție sporită la vampirizări. C

Mâncați sănătos, consumați vitamine, faceți sport și renunțați la obiceiurile proaste. Focusați-vă foarte mult pe protecția reală a rinichilor și a sistemului urinar. De aici pot apărea problemele serioase de sănătate.

   Pentru a fi informați din timp cu privire la evoluția energetica lunară puteți accesa grupul privat de pe rețeaua de socializare Facebook ” Cosmoenergetica- Sănătatea ta Energetică” sau pentru pronosticul energetic ZILNIC, pentru domeniile de bază puteți accesa gratuit informația de pe contul INSTAGRAM – ”Andrei Cosmoenergetica” @cosmoenergetica_energia_ta

   Detalii suplimentare despre curățarea, protecția și echilibrarea energetică cu ajutorul fluxurilor cosmoenergetice le puteți gasi pe www.energiata.com secțiunea ”Cursuri online” sau ” energo-weblog”.  

Vă doresc tuturor un an 2023 plin de bucurii, sănătate, relații corecte, împliniri și bani pentru realizarea dorințelor voastre!

Progresor în Cosmoenergetică

Cotruța Andrei

Citește totul despre: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]