De ce nu vin banii?

DE CE NU VIN  BANII?

Pentru că nu ştim cum să–i chemăm la noi. Ne place să-i avem în buzunar, dar nu ne place sa-i dăm. Oare este corect cum procedăm?

În spatele acestor “hârtii frumos colorate“ și fise metalice se află ceva mai mult decât credem noi.

Totul în jurul nostru este ENERGIE. Viaţă noastră presupune multa ENERGIE. Dar în spatele banilor se află una dintre cele mai influente şi capricioase energii de pe TERRA – ENERGIA BUNĂSTĂRII MATERIALE. Sunt puţini care au înteles cum să îmblânzească această energie. Pentru a întelege mai bine comportamentul energiei banilor, o putem compara cu un adolescent răsfăţat care solicită încontinuu iubire necondiţionată, este mofturos, capricios, se vrea în centrul atenției și mereu încalcă regulile impuse de societate. Cel ce se crede în stare să relaţioneze pozitiv cu un astfel de adolescent are toate şansele să îmblânzească energia banilor.

Timp de generaţii am fost “educaţi“ că suntem cu toţii egali, prin urmare cu toții trebuie să avem aceeaşi stare materială. Cei care încercau sa învingă sistemul erau pedepsiţi sau li se cerea să împartă cu cei care îi verificau. Prin urmare, pe lângă sistemul OFICIAL mereu a existat un sistem paralel, bazat pe alte reguli ale jocului, sistem in care cei “privilegiaţi“ aveau mult mai mult decât ceilalţi. Anume privilegiaţii promovau sistemul OFICIAL pentru “prostime“.

După ’89 lucrurile din păcate au ramas la fel, dar au îmbracat o altă haină. A apărut POSIBILITATEA de a schimba regulile jocului, dar MENTALITATEA a rămas cea veche.  Cei ce au mulţi bani NU MUNCESC ÎN MOD TRADIŢIONAL , ei au înţeles că nu este importat să munceşti ci este important să GÂNDEŞTI corect, ei   nu Muncesc pentru bani, ei Gândesc cum să atragă bunăstarea materială în viaţa lor. Dacă munceşti pentru bani nu faci decât să te blochezi în mocirla din “groapa materialismului“, să pari un “parvenit“ în lumea “privilegiaţilor“. Te comporţi ca un bufon în prezenţa lor fără a înţelege că ei, cei ce au bani, nici nu te bagă în seamă, ei ştiu că tu vii din categoria celor care muncesc 12 ore pe zi timp de 3 luni ca să “faci imprestii“ la o nuntă sau la un botez…

Te întrebi de unde ştiu ei aceste lucruri, cum de şi-au dat seama, doar şi tu porţi haine de firmă, pantofi eleganţi și accesorii scumpe… ESTE  simplu, deschizi gura și imediat cei bogaţi înţeleg că de fapt eşti un  parvenit, un bufon, un clovn ce încearcă să impresioneze. De la tine nu emană decât energia celor care muncesc pentru SALARIU. Faci parte din categoria celor ce au ca principiu de viată “ei se fac că ne plătesc şi noi ne facem că muncim“.

Cei ce au ştiut cum să se schimbe, cum să atragă Bunăstarea Materială în viaţa lor, au înţeles înca de la începuturi că principalul motiv al SĂRĂCIEI este  Aşteptarea ajutorului din partea altcuiva. Generaţii întregi NU AM FĂCUT NIMIC ALTCEVA decât să așteptăm ajutor de la altcineva – guvern, ruşi , americani, FMI, europeni etc. Nu neg, am primt ceva, numai că acel ceva a fost scump şi puţin.

La nivel energetic, DARUL aşteptat ne face mai mult rău decât bine. Speranţa ajutorului din exterior ne blochează energetic – în loc să gândim constructiv, pentru a ne realiza scopurile şi visele, noi   “stăm cu mâna întinsă să ni se dea…“. Și atunci care este diferenţa dintre un cerşător de la semafor şi mult prea stimatul BUFON de la petrecere care aşteaptă de la guvern cei 5% majorare salarială?  Cum poţi spera să intri in grupul  “privilegiaţilor“ cu o aşa mentalitate? Înainte de a-i judeca pe cei bogaţi, întreabă-te cum îl priveşti tu pe cerşetorul de la semafor, cum vei reacţiona dacă acel cerşetor te va ruga să faci cu el afaceri de miloane?

Suntem oare conştienți de ce ne dorim atât de mult să îmblânzim energia banilor? Sau ce sumă de bani ne-ar face să nu mai alergăm după ei? Suntem oare conștienți de pericolele la care suntem supuși dacă pierdem controlul energiilor banilor?

Secretul este la noi, în schimbarea mentalităţii noastre, în atitudinea noastră față de   „adolescentul capricios„ pe nume energia banilor.

Va urma   …

Cosmoenerget,

ANDREI COTRUTA

 

Citește totul despre: , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!