Cum poate fi învinsă gripa de sezon fără pastile …

Cât de ciudați suntem noi oamenii! Am ajuns să ne considerăm atât de deștepți, încât contestăm tot ceea ce este NOU și vine spre noi. Considerăm cu nonșalanță că pregătirea noastră într-un anumit domeniu ne permite să discutăm și să analizăm orice subiect pus în discuție. În prezent înghițim și luăm ca fiind ADEVĂRATĂ orice informație comunicată și impusă de autorități.
De secole se cunosc tehnici și metode energo-informaționale de tratare ale bolilor la nivel energetic, dar – deoarece ele sunt negate de autorități – sunt negate fără temei și de populație. Nu mai contează eficiența lor reală, ”gândirea colectivă” își realizează scopul propus, iar pentru majoritatea contează doar OPINIA AUTORITĂȚILOR, chiar dacă ea este greșită.

Recent am trăit o experiență care m-a determinat să scriu acest articol, conștient fiind de faptul  că după standardele media impuse nu va prezenta interes publicistic și nu va face ”valuri” în on-line.

Din pură întâmplare mi-am revăzut un amic, care era ”atins rău” de o viroză de sezon, destul de agresivă. Fără să stau mult pe gânduri m-am oferit să-l ajut, știind că amicul meu urmează să susțină o lucrare importantă pentru cariera sa, iar viroza îi crea mari neplăceri. După 3 zile de proceduri intensive energo-informaționale, ce au la bază frecvențe cosmoeneregtice, viroza a dispărut ca și cum nu a existat, fără antibiotice sau alte siropuri-minune. În momentul în care amicul meu s-a prezentat cu lucrarea, totul a decurs PERFECT. Avea starea de spirit, forța energetică, echilibrul emoțional la cote maxime și, cum era firesc, a obținut mult-visata avansare. Ulterior, în pauză, am asistat la o discuție, purtată de el cu un coleg răcit, care abia putea vorbi, în condițiile în care se dopa cu antibiotice și antivirale de mai mult de o lună. Am auzit discuția lor fără să intervin. La puțin timp, mi-am întrebat amicul: ”De ce nu i-ai spus cum te-ai vindecat și că în prezent esti foarte bine?” Răspunsul a fost destul de dur ”Mi-a fost frică, să nu mă creadă un ciudat că nu îi pot explica cum un tratament neinvaziv poate rezolva o viroză atât de rapid, fără a mă ”droga” cu pastile.” Atunci, am înțeles că în societatea modernă, oamenii care au o cultură generală peste medie, au nevoie de dovezi stiințifice, palpabile, ca să ”CREADĂ” în ceea ce îi  va face bine. Dacă nu găsesc astfel de dovezi, aruncă totul pe soartă, noroc, sau ”…așa trebuia să se întâmple, va trece de la sine”. Acest viciu al dovezii incontestabile este speculat din plin de industria farmaceutică mondială.

Efortul meu energetic, timp de 3 zile, a fost ”desființat” de amicul meu, pentru simplul fapt că nu cunoștea dovezi care să-l susțină. În tot acest timp, majoritatea dintre concetățenii noștri înghit pastile pentru vindecare, bazându-se doar pe simplul fapt că au fost prescrise de un medic și că au avizul Ministerului Sănătății. Puțini sunt cei care urmăresc ce conțin cu adevărat aceste pilule, puțini știu că o mare parte dintre substanțele acestor pilule sunt INCOMPATIBILE CU VIAȚA, dar marea majoritate le înghit, deoarece ”CINEVA” le-a spus că le va face bine.

Această experiență m-a determinat să fiu mai indiferent față de ”prietenii” care după ce se fac bine uită rapid prin ce metode s-au vindecat. Consideră făra temei că un tratament cu frecvențe ENERGO-INFORMAȚIONALE, la distanță, nu poate avea efecte vizibile în tratarea unor viroze de sezon. Dar, cum rămâne cu propria vindecare, cu succesul de la serviciu, cu fluxul imens de energie vitală? Da, așa am fost educați, să ignorăm ceea ce este real și să dăm crezare iluziilor colorate vândute în farmacii.
Dacă nu faceți parte din categoria ”adormiților sociali”, ce folosesc pilulele ca pe un soi de bomboane la desert după fiecare masă, vă aștept să practicați metodele alternative de vindecare ale corpului uman prin intervenția la nivel ENERGETIC asupra bolilor în cadrul EVENIMENTELOR organizate în București,Constanța și Brașov în anul 2019.
Înscrierile se pot face pe www.energiata.com la secțiunea evenimente.
Bucutați-vă de viață, bucurați-vă de sănătate, bucurați-vă pe voi – viața merită traită la maximum în deplină sănătate și armonie corp-suflet.

Progresor International în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]