Energetica Femeii de Succes: Cum să-ți încarci bateriile ca un Tesla

blonda , tesla si cosmoenergetica

   Dragă cititoare, dacă ești o femeie de succes, probabil ai un program atât de încărcat, încât bateria ta energetică pare să concureze cu cea a unui Tesla Model S. Dar nu-ți face griji, am pregătit pentru tine un ghid complet despre cum să-ți gestionezi energia și să fii la fel de strălucitoare ca un diamant VERITABIL în ochii bărbaților și a concurentelor ”binevoitoare”. Aplică și nu vei regreta:

1. Bateriile energetice ale femeii de succes

Bateriile AA (Afirmare și Autenticitate)

  • Afirmarea este ca un shot de dublu-espresso pentru suflet. Zi-le în oglindă: “Sunt o femeie puternică, inteligentă și capabilă. Și da, astăzi voi face lumea să se simtă ca un emoji cu ochi în formă de inimioară.” Spiritul tău pozitiv va fi capabil să răstoarne munții.
  • Autenticitatea este ca un upgrade la software-ul tău personal. Nu încerca să fii altcineva. Fii tu însăți, dar în cea mai bună versiune a ta.

Bateriile AAA (Aventură, Amuzament și Ambiție)

  • Aventura este ca un road trip cu sufletele dragi ție, fără limitări și condiționări. Ieși din zona ta de confort și explorează teritorii necunoscute. Cine știe, poate vei descoperi o comoară sau măcar un magazin cu reduceri. Practică tehnici cosmoenergetice și fii pregătită de ceva miraculos în viața ta.
  • Amuzamentul este ca un cocktail cu ceva mai mult alcool cu umbreluță. Râzi, dansează, fă glume proaste. Viața e prea scurtă să fii serioasă tot timpul.
  • Ambiția este ca un update la GPS-ul tău personal. Setează-ți obiective mari și mergi spre ele cu viteza unui Elon Musk în misiune spațială. Nu uita să ei și alături de tine sufletele înrudite pentru a fi garantat succesul persoanal.

2. Cum să-ți încarci bateriile enrgetice ?

Priza de curent:

   Cosmoenergetica  este priza ta de energie vitală nelimitată. Este suficient să te ”joci” cu frevențele cosmoenergetice câteva minute pe zi și succesul energeic este asigurat. Puțin ANAEL condimentat cu Ghekata, iar bateria va indica 100% încărcare.

  • Somnul de frumusețe este sursa  ta de energie disponibilă în fiecare zi. Fă-ți un ritual de somn ca o regină, indiferent de ora la care ești. Frumusețea se întreține minunat cu un pic de somn ușor după prânz.
  • Meditația este ca un reset la telefon. Deschide frecvențele cosmoenergetice, închide ochii, respiră adânc și imaginează-ți cum toate energiile negative preluate de la alții, toate grijile tale se evaporă ca și cum nu au fost lângă tine.

Energia solară

  • Soarele este sursa ta de energie solară. Ieși afară, simte razele soarelui pe piele și zâmbește. Dacă nu e soare, programează-ți o vacanță exotică, imaginează-ți că ești în Bali.
  • Hidratarea este ca un upgrade la baterie. Bea apă, ceai, smoothie-uri. Corpul tău e ca un smartphone: fără apă, se închide. Și nu uita de o cadă fierbinte cu multă spumă, sare de baie și uleiuri esențiale.

Vă întrebați de ce femeile de succes nu au niciodată bateriile descărcate? Pentru că au mereu un power bank în geantă conectat discret la frecvențele cosmoenergetice.

     Așadar, dragă femeie de succes, încarcă-ți bateriile, fii autentică și nu uita să râzi. Lumea e ca un Wi-Fi: mereu disponibilă, dar uneori trebuie să te reconectezi. Și nu uita să-ți faci backup la suflet înainte de fiecare aventură, iar  dacă vrei să știi cum se face nu ezita și participa la cursul ”Energetica femeii de SUCCES”. Detalii https://energiata.com/cosmoenergetica/curs-energetica-femeii-de-succes/

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!