Întelegerea energiilor banilor (Cosmoenergetica practica)

ÎNŢELEGEREA ENERGIILOR BANILOR  (COSMOENERGETICA PRACTICĂ)

Majoritatea oamenilor au o atitudine ironică când discută despre energiile băneşti. Logica lor nu este compatibilă cu concepte precum “controlul raţional al energiilor fine“. Nu mă miră deloc o astfel de abordare deoarece, înainte de a descoperi Cosmoenergetica, şi eu eram la fel, ca şi ei.

Nimeni nu ne-a explicat existenţa acestor energii şi cum să le “îmblânzim“. Este mai simplu să negi ceva decât să depui un efort susţinut de a le demonstra. Însa tocmai în esenţa energiilor fine se află secretele ENERGIILOR BANILOR.

Când relatez despre energiile fine, mă refer la energiile care înconjoară planeta şi ne influenţează viaţa noastră, a tuturor. Existenţa acestor energii a fost cunoscută din timpuri străvechi. Hinduşii o numesc “prana“,  în China ea este cunoscută sub denumirea de “chi “, în Hawaii – “manna“ ,  la germani – “od”. În estenţă, toţi au simţit existenţa şi prezenţa acestor energii şi prin diferite metode încercau să o îmblânzească. Tot ce vedem noi în jurul nostru  – oameni, animale, plante, pietre, râuri, nori  etc. – nu sunt decât o materializare a energiilor fine.

BANII, aşa cum îi vedem noi în buzunarul nostru, în diferitele moduri de prezentare, nu sunt o excepţie de la regulă, ei sunt materializarea ENERGIEI BANILOR.

În esenţa, Energia banilor nu este nici pozitivă, nici negativă, este NEUTRĂ. În momentul în care folosim energia pentru realizarea scopurilor noastre, conştient sau nu, prin intermediul gândurilor şi a faptelor noastre, activăm energia, dându-i încarcătură pozitivă sau, după caz, negativă, pe înţelesul tuturor nu facem decât să o “îmblânzim“ şi să o folosim pentru noi. Energia poate vindeca dar în acelaşi timp poate omorî, depinde de noi ce mesaj îi transmitem. Banii te pot face să suferi dar în acelaşi timp te pot face fericit, ca şi orice lucru din cotidianul nostru, un medicament te poate face bine dar acelaşi medicament, administrat greşit, te poate omorî. Este adevărat că banii întunecă sufletul omului care are în viaţă ca scop suprem  “să-i adune cu orice preţ”, dar aceiaşi bani îi pot îmbogăţi pe alţii pentru a produce bine, îi ajută să-şi descopere menirea, să transforme lumea în mai bine.

Trebuie să întelegem corect noţiunile de “Avuţie “ şi “Bogăţie”. În primul caz, cel avut încearcă să adune cât mai mult, fără a avea scopuri, scopul suprem este de a avea (avut), şi apoi “voi vedea ce să fac cu ei“. În cazul Bogăţiei scopul este de “a-L avea pe Creator“, de a descoperi Creatorul în sufletul tău, de a face lumea mai bună şi, normal, pentru realizarea acestor scopuri se vor materializa şi banii necesari.

COSMOENERGETICA practică conține o serie de instrumente necesare omului pentru ”îmblânzirea” energiei banilor. În primul rând, ne transformă pentru a înțelege ce este cu adevărat bine pentru noi și familia noastră, ne face să devenim mai sănătoși, respectiv să avem energia necesară pentru a atrage energia banilor și nu în ultimul rând crează premizele favorabile materializării energii banilor în banii din conturile noastre.

Va doresc să fiți înțelepți, sănătoși și bogați și vă invit să decoperiți :
Cursul Practic “Energia Banilor”

Cosmoenerget,
ANDREI Cotruta

Citește totul despre: , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!