16 reguli cum ne umplem buzunarele cu bani

În viața fiecăruia dintre noi apare un moment în care se declanșează o revoluție interioară, Eu-l  Interior  ”țipă ” că s-a săturat de sărăcie. Starea de confuzie totală este greșit înțelesă de noi, iar cu o aspirină încercăm să rezolvăm totul, ca să nu ne mai doară capul.

Pentru toți cei care nu acceptă soluția ”aspirina”, pentru toți cei care au înțeles că este momentul să devină bogați, pentru toți cei care vor mult mai mult de la viață, vă propun, atenție,  16 reguli simple pentru a vă umple buzunarele cu bani adevărați.

1. Lucrați mai puțin pentru alții și mai mult pentru voi. Cu cât mai mult vei munci pentru alții, cu atât mai rău vei trăi. Zeii nu muncesc, în schimb sclavii asta fac toată viața. Tu, cine vrei să devii?

2. Dacă vrei să câștigi bani mulți, încercă să aduci în piață un lucru valoros, iar oamenii, cu siguranță, te vor mulțumi cu banii lor. Cu cât mai  ”artistic”  prezinți avantajele neprețuite ale produsului tău de pe piață, cu atât mai mulți bani vei obține.

3. Munciți NUMAI în interesul vostru. Uitați de toate sloganele corporatiste cu privire la devotamentul față de companie. Compania, în esența sa, are ca scop subjugarea salariaților, așa obține profitul, pentru asta sunteți remunerați.

4. Gândiți-vă numai la cum să câștigați un minim de 100.000 euro pe lună. Se poate și mai mult, încercați să nu vă limitați. Banii vin către voi prin intermediul altor oameni. SOCIALIZAȚI, numai așa puteți deveni bogați!

5. Sărăcia este contaginoasă, evitați locurile unde există sărăcie, evitați anturajul ce emană sărăcie. Dacă aveți probleme financiare, SCHIMABĂȚI-VĂ anturajul! Se recomandă să discutați cuînvingătorii și optimiștii!

6. Sărăcia intervine în momentul în care fugiți de RESPONSABILITATE.

7. Lipsa banilor vă determină să porniți o AFACERE. Identificați lipsurile dintr-o piață și găsiți soluții salvatoare. Pregatiți un plan de afaceri jonglând cu aceste soluții și porniți afacerea.

8. Banii mulți vin numai din ”veniturile pasive”, acele venituri care vin fără niciun efort. Gândiți-vă afacerea în așa fel încât să vă creați cât mai multe surse de ”venit pasiv” (Ex. – chirii, arendă, investiții etc.). Odată create aceste surse de venit, nu vă rămâne decât să vă cheltuiți banii după bunul plac.

9. În lumea investițiilor există doar două reguli de aur :

Prima– Fii chibzuit cu banii tăi.

A douaVrei să riști ? Analizează prima regulă!

10. Întotdeauna veniturile trebuie să fie mai mari decât cheltuielile. Recomand să citiți biografiile miliardarilor lumii, țineți cont de sfaturile date de aceștia, invățați din greșelele altora.

11. Răspunde la următoarele întrebări: Cine sunt EU? În ce constă unicitatea mea? În ce constă scopul vieții mele? Cu ce m-aș fi ocupat dacă aveam mulți bani? Dar, ATENȚIE,  nu vă mințiți, puțină sinceritate nu strică.

12.Urmați-văvisele, ele ne fac să simțim că trăim. Banii nu pot fi scopul Vieții ci un simplu mijloc de realizare a viselor.

13.Ajutați-vă semenii nu pentru bani ci din inimă. Atenție, îi ajutați pe cei pe care voi vreți să-i ajutați, nu pe cei pe care sunteți îndemnați sau obligați să-i ajutați.

14. Faceți complimente: doamnei proaspăt coafată, copilului care a dat dovadă de respect, bătrânei de pe scara blocului pentru bunătatea ei. Numai așa o să vă ridicați vibrația și  încrederea în forțele proprii.

15. Cu sărăcia trebuie să te lupți până la capăt, fără milă, fără compromisuri.

16. Ultimul sfat –niciodată,niciodată, dar niciodată  SĂ NU RENUNȚI!!!

Detalii despre cursuri și tehnici  de amplificare a energiilor materiale  găsiți pe www.energiata.com sau pe facebook:  cosmoenergetica-energiata

PROGRESOR Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei COTRUȚĂ,

Citește totul despre: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!