Efectele ședințelor cosmoenergetice (Viziunile)

Cele mai impresionante momente pentru cursanții terapiilor cosmoenergetice sunt atunci când  au parte de  viziuni destul de clare ce țin să clarifice motivele pentru care au ajuns sa practice terapiile cosmoenergetice de deblocare . În timpul  ședințelor ce se desfășoară în mod obligatoriu  cu ochii închiși, către creier sunt transmise  segvențe (viziuni)  ca într-un film în care actorul principal este cursantul în cauză.Scenariul nu este cunosct, nici locația unde se desfășoară acțiunea, nici ceilalți “actori”,dar cu siguranță după o astfel de experiență oricine rămâne uimit de acuratețea mesajelot primite.
Unii sceptici au considerat că este vorba de hipnoză, dar sau înșelat deoarece cursantul este mereu conștient de ceia ce i se întâmplă și oricând poate întrerupe imaginile printr-un procedeu simplu – deschide ochii. Apare prima concluzie -nu discutam de hipnoză.
Alții încearcă să dovedească acest fenomen prin posibilitățile  cosmoemergetului ce conduce ședința de a induce anumite gânduri ce generează imagini, dar și această ipoteză nu este reală deoarece doar cursantul cunoaște evenimentele ce urmează să le ințeleagă din alt punct de vedere decât a facut-o până acum și să reacționeze cum este cel mai bine pentru el . Spre exemplu dacă cursantul are gânduri  concrete de aș-i părăsi familia atunci scenariul va fi unul ce va cuprinde atât motivele care lau adus în această situație cât și ce va urma dacă va face acest pas .
De regula viziunile apar după cca.10 min după începerea ședinței cosmoenergetice și sunt primite de cursant ca ceva natural, util și povățuitor. În unele situații cursantul este pus în situația de a urmări o anumită segvență din trecutul său dar de această dată ca observator și nu ca participant.Fiind observator este mai simplu să înțeleagă ce și unde a greșit. Evenimentele din trecut nu sunt alese întâmplător, ele au stat la baza creerii  blocajelor energetice, când sa dorit mai mult să se uite decât sa se rezolve problema.

În timpul inițierilor într-o fregvență anume s-a constatat că cursanții au viziuni asemănătoare ca și decor cu toate că personajele sunt diferite. Aceste imagini sunt determinate de natura si fluxul energoinformațional al frecvențelor cosmoenergetice.

In articolele anterioare am descris fenomenele fizice care au loc în timpul ședințelor.Prin urmare, cercetările efectuate cu aparatele de măsurare de ultimă generație au înregistrat în timpul ședințelor de cosmoterapie urmatorele modificari ale mediului :

– diminuarea cu până la 40% a radiațiilor din încăpere,

– creșterea umidității aerului din încăpere,

– sunete/radiații pe frecvențe cuprinse între 4-10 herți ( radiații cosmice alfa și teta ) cu o putere de până la 100 decibeli,

– în unele situații se înregistrau și explozii electromagnetice ce perturbau funcționarea aparaturii electronice din încăpere.

Odată cu încetarea fluxului energetic, acești indici dispăreau inexplicabil. Explicația este una logică și dovedește înca odata preznța fluxurilor de energie cosmica în timpul sedințelor cosmoenergetice.

DAR TOTUȘI CUM SE EXPLICĂ VIZIUNILE ?

Raspunsul era ușor de intuit dar este destul de greu de dovedit. Cu siguranță responsabile de ” viziune” sunt FREGVENȚELE COSMOENERGETICE ,ce iși au originea în univers și care sunt generate asupra cursanților prin practicile specifice cosmoenergeticii .

apollo 13

Existența fluxului energoinformațional al fregvențelor cosmoenergetice , generatoare de imagini ”viziuni” a fost descris in detaliu de astronauții misiunilor APOLLO , proiect coordonat de NASA,  ce a avut ca principal obiectiv “aselenizarea unui om și întoarcerea lui în siguranță pe Pământ în perioada 19601970“. Astronauții au observat ca in timp ce se aflau in magnitosfera pământului în momentul în care închideau ochii apăreau imagini sub forma unor explozii de lumină și culoare. Ulterior s-a demonstrat că aceste imagini erau generate de flux de particule încărcate electric, cum ar fi vântul solar ce interacționează cu (și este deviat de) câmpul magnetic al pământului .

Acelaș fenomen se inregistrează și in cazul FREGVENȚELOR COSMOENERGETICE cu singura deosebire că în cazul cosmoenergeticii fluxul de particule încărcate electric conține și o bază informațională ce transformă explozia de imagini intr-o veritabila experianță vizuală conceretă (viziune). Baza informațională este responsabilă și de toate minunile ce apar in viața fiecărui cosmoenerget , minuni care in scurt timp sunt percepute ca și  experiențe  zilnice placute transforând in bine viața  fiecăruia dintre noi .

Va urma …….

Cosmoenerget Andrei C.

 

Citește totul despre: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!