Cosmoenergetica curativă

COSMOENERGETICA CURATIVĂ

( Frecvențele cosmoenergetice din Grupul BUDDHIST)

Pentru a ne ” trezi ” cu toții, avem nevoie de un miracol în vața noastră. Nu contează  că miracolul s-a produs în momentul în care  ai fost la câțiva pași de moarte și că acum ești foarte bine, sau când ani și ani ai încercat să-i schimbi pe toți cei din jurul tău pentru binele lor, dupa care, spre marea ta uimire –  apare miracolul! A fost suficient să te schimbi tu, pentru ca la rândul lor ei să se schimbe pentru tine, urmare a miracolului  fiind ca însăși TU ai devenit altul.

Pentru toți cei care au avut dorința de a se bucura de un plus de fericire în viața lor, toți cei care zi de zi au parte de momente unice, cei care au înțeles că totul în jurul lor este energie, iar când înveți cum să stapânești acestă energie, apare armonia care generează  FERICIRE!

Pentru toți cei care au descoperit COSMOENERGETICA, vă propun să continuați să redescoperiți noi posibilități prin aplicarea în practică a frecvențelor energoinformaționale cosmoenergetice.

Fregvențele cosmoenergetice, în esență, sunt fluxuri electromagnetice informaționale analizate și în fizica cuantică, ce transportă la nivel energetic o cantitate exactă de energie cosmică, pe o frecvență bine definită  în vederea realizării unui rezultat final pozitiv asupra omului, respectiv  deblocarea energetică, vindecarea, protecția, înlăturarea ”virușilor energetici” din corpul uman, etc.

În fizica cuantică, nu intensitatea unui câmp energetic cuantic contează, ci forma,  structura sa și efectele pe care le produc.  Nu intensitatea contează în noua fizică, ci existenţa sau  inexistenţa acelui câmp cuantic. O forţă nu trebuie neapărat să fie activă, ea poate exista şi ca potenţial, acest potenţial fiind esenţial pentru fizica cuantică. Este suficientă activarea forței și rezultatul inevitabil se produce.

În cosmoenergetică,  câmpurile cuantice generate de frecvențele informaționale cosmoenergetice au fost structurate pe categorii pentru o mai bună înțelegere și aplicare, aspectul practic este esențial în dezvoltarea cosmoenergetică. Prin urmare, a apărut Grupul BUDDHIST  caracterizat în special prin potențialul curativ  al frecvențelor energetice. S-a pus accentul  aplicării  în viața cotidiană a energiei cuantice generate de frecvențele cosmoenergetice  pentru rezolvarea problemelor de sănătate ale corpului uman.

Din Grupul BUDDHIST fac parte următoarele frecvențe cosmoenergetice:

1.FARUN-BUDDHA – frecvență cosmoenergetică, cu efect universal benefic asupra corpului uman. Frecvența dată genereză un câmp cuantic folosit pentru vindecarea în special a următoarelor afecțiuni: gastro-intestinale, arsurile de orice fel, inclusiv cele chimice, oprește hemoragiile, scoate pacientul din starea de șoc, sincopă sau comă. Are efect benefic în armonizarea energiilor din corp prin înlăturarea blocajelor apărute  în corpul energetic ce generează ulterior bolile din corpul fizic. Are efect de structurare a lichidelor (inclusiv apa) prin modificarea benefică a  proprietăților acestora. Este frecvența cea mai uzuală, fiind prima care se oferă la inițiere cosmoenergeților și cuprinde secvențe din câmpurile cuantice a tuturor frecvențelor cosmoenergetice din Grupul Buddhist.

2.FIRAST – frecvență cosmoenergetică folosită în special pentru vindecarea enurezisului, afecțiunilor renale, tromboflebita, varicele, ORL, afecțiuni ale dinților, gingivita, bolile nervoase, stress-ul. Totodată, frecvența este folosită pe larg pentru curățarea de energii negative a obiectelor ce emană energetică proprie: casă , mașină , afacere, etc. La nivelul chakrelor are efect de dizolvare a energiei negative și de eliminarea lor din corp.

3.KRAON , JILIUS –  frecvențe cosmoenergetice eficiente în tratarea tuturor bolilor de sânge, vindecă hepatita, diabetul zaharat ,boala de iradiație, alergiile. Totodată, Kraon dezvoltă accelerat auzul muzical și vocea pentru performanțele muzicale, în timp ce Jilius funcționează ca un calmant, înlătură oboseala și contribuie la starea de bine.

4.KURF – frecvență cosmoenergetică folosită la îndreptarea oaselor craniene la nou-născuți, copiii mici, normalizează presiunea intracraniană atât la copii cât și la adulți, în plan psihic vindecă de alcoolism, înlătură pungile de sub ochi și realizează un lifting facial.

5.NINALIS – frecvență cosmoenergetică folosită în special pentru vindecarea bolilor de inimă, inclusiv infarctul, recomandat în special celor care au trecut printr-un infarct, contribuie la resorbția cicatricelor de pe mușchiul cardiac, tratarea alergiilor și a gripei.

6.RAUN – frecvență cosmoenergetică folosită în tratarea alcoolismului cronic, scoate persoana din starea de delir alcoolic, scade dependența de nicotină,  tratează narcomania și toxicomania prin anihilarea efectelor abstinenței narcotice.

7.RISUR – frecvență cosmoenergetică folosită în tratarea ficatului, rinichilor, bolile gastro-intestinale, inclusiv cancerul gastric și intoxicațiile alimentare, holera, recomandat pentru curățarea plămânilor ca efect a renunțării la fumat.

8.SURIY -SANLAY – frecvență cosmoenergetică folosită în vindecarea bolilor de ochi și de piele, precum și afecțiunile purulente, gangrenoase și alergice. În momentul folosirii fluxului energetic se simte un miros intens de aerozoli marini.

9.SFÂNTUL BUDDHA – frecvență cosmoenergetică folosită în vindecarea herniilor, înlătura efectul inestetic al cicatricilor, vindecă fracturile brațelor, vindecă articulațiile, afecțiunile stomacale, tumorile tractului gastrointestinal.

10.SFÂNTUL ISUS – frecvență cosmoenergetică folosită în vindecarea articulațiilor, bolile gâtului, vindecă răceala, normalizează tensiunea arterială, coboară febra. Generează evenimente plăcute în viață, ajută în cura de scăbire prin eliminarea surplusului de lichide din corp, readuce pacientul din comă cu efecte negative reduse pentru creierul acestuia.

11. SFÂNTUL MOISE – frecvență cosmoenergetică folosită în vindecarea căilor respiratorii, bolile plămânilor, vindecă rinichii, ficatul, bolile gastrointestinale, ajută în cura de slăbire prin reglarea schimbului energetic în corp.

12.SFÂNTUL MUHAMMED – frecvență cosmoenergetică folosită în vindecare tuturor felurilor de alergii, cicatrizarea rapidă a rănilor, înlătură nevii și negii, restabilește echilibrul hormonal.

13. SINRAH – fregvență cosmoenergetică folosită PENTRU INTINERIREA FEMEILOR, reglarea schimbului energetic, restabilirea echilibrului hormonal, liftingul întregului corp, ajută la restabilirea anatomica a greutății corpului ( slăbirea corecta a corpului), anihilează radicalii liberi din corp, regenerează celulele, întărește unghiile, elimină toxinele, ajută la creșterea podoabei capilare, regenerează organele de reproducere, vindecă frigiditatea, îngreunează procesul de îmbătrânire a corpului.

14. SINLAH – frecvență cosmoenergetică folosită PENTRU ÎNTINERIREA BĂRBAȚILOR, cu efecte asemănătoare cu SINRAH, dar cu specific masculin, vindecă inclusiv prostata și potența.

15.URAL – frecvență cosmoenergetică folosită în vindecarea menengitei (prin acțiune la distanță), răcelilor, gripei, plămânilor și bronhiilor.

16 .FARUN – frecvență cosmoenergetică folosită la îndreptarea coloanei vertebrale, vindecă scolioza, poliartrita, osteohondroza, elimină sărurile nocive din organism.

17.SHAON– frecvență cosmoenergetică folosită în special pentru deblocarea puternica a energeticii corpului uman, dizolvă toate blocajele, curăță energetic fiecare organ. În asociere cu FIRAST se folosește în tratarea a 95% din boli. Frecvența este folosită și la vindecarea bolilor de piept, curățarea energetica a coloanei vertebrale, transformarea calculilor renali în nisip și eliminarea acestora pe cale naturală, vindecarea afecțiunilor ginecologice, eliminarea a tot ce este mort în organismul uman, contribuie decisiv la vindecarea bolnavilor cu afecțiuni psihice, autism, etc.

Posibilitățile COSMOENERGETICII nu se opresc aici, urmeză să cunoașteți și alte frecvențe din Grupul MAGIC și cel al MAGISTRILOR care nu se axează numai pe problemele vindecării corpului ci pe aspecte practice cum ar fi :

– realizarea în plan social;

– relizarea în plan personal;

– atragerea bunăstării materiale;

– descoperirea și aplicarea unor abilităti parapsihologice pierdute;

– protecția mediului înconjurător;

– manipulare;

-supravegherea și dezvoltarea afacerilor;

etc.

Urmăriți postările de pe www.energiata.com precum și cursurile de inițiere în frecvențele cosmoenergetice din țară.

Cosmoenerget Andrei C.

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!