Energia Banilor

PROGRAMUL ” ENERGIA BANILOR ”
Stimaților,
Cu toții sunteți capabili să aveți mult mai mulți bani fără să schimbați ceva radical în viețile voastre. Este suficient să analizați câți bani vă trec prin mâini în cursul unui an calendaristic și să analizați, în modul cel mai sincer, cu ce vă alegeți fizic, cu câți bani rămâneți la final de an.
Da, adevărul doare atunci când observi că în cursul unui an ai câștigat, spre exemplu, mai mult de 15.000 de euro, dar la final abia dacă găsești în bugetul tău 3000 euro. Unde au dispărut cei 12.000 de euro, bani munciți și câștigați de voi?
Cu siguranță, la o analiză aprofundată, veți observa că banii au fost cheltuiți rezonabil, dar, totuși, DIN CE CAUZĂ foarte mulți bani câștigați pleacă, pur și simplu, de la voi?

RĂSPUNSUL ESTE SIMPLU.
Energetica voastră nu este pregătită să susțină o sumă globală de 15.000 de euro. Voi puteți duce doar un maximum de 3000 euro. Pentru această sumă sunteți programați energetic. Este suficent să vă măriți energetica voastră pe bani și la final de an o să aveți parte de o surpriză colosală. Veți munci la fel, dar în buzunar vor fi mult mai mulți bani.

DE UNDE VOR VENI ACEȘTI BANI?
Este la fel de simplu, reprogramarea energeticii voastre, deblocarea voastră va avea ca efect eliminarea PROBLEMELOR voastre neprevăzute care vă ”toacă” banii.
Să nu credeți că într-un interval scurt de timp veți deveni bogat, experiența mea spune altceva, avem o rată de creștere a veniturilor de peste 30% pe an. Prin urmare, inclusiv din primele săptămani de aplicare a programului ”Energia Banilor” veți simți cum vin banii către voi, iar după o perioadă de timp o să vedeți și rezultatul – MULT MAI MULȚI BANI ÎN VIAȚA VOASTRĂ.
Progaramul ENERGIA BANILOR este destinat tuturor celor activi, dar cele mai vizibile rezultate le vor avea cei care în prezent CÂȘTIGĂ O SUMĂ MARE DE BANI, dar care nu reușesc să îi țină la ei. Anume ei pot realiza CEA MAI SPECTACULOASĂ EVOLUȚIE, își pot schimba radical viața după ce vor urma Programul ”ENERGIA BANILOR”.
AVEȚI PROBLEME CU BANII?

Cu siguranță sunnteți familiarizați cu idei de genul:
– Munciți ca un nebun toată ziua, dar banii nu se adună în buzunarul vostru;
– Plecați zi de zi la muncă cu amărăciune și ură pentru ceea ce faceți;
– Chiar dacă este afacerea voastră, constatați că sunteți epuizat, dar banii la care sperați nu mai vin;
– Faceți economii lunare și când doriți să cumpărați ceva pentru sufletul vostru apare o nenorocire care vă toacă toate economiile;
– Apelați la tot felul de scheme economice, dar niciuna nu dă roade, ca și cum sunt făcute pentru alții, dar nu pentru voi;
Și, cu siguranță, depuneți eforturi uriașe să ieșiți din acest cerc vicios, dar FĂRĂ REZULTATE.

VĂ REGĂSIȚI ÎN DESCRIEREA DE MAI SUS?

DACA DA, atunci vă felicit, a venit momentul vostru, PUTEȚI RUPE ACEST CERC VICIOS, programul ”ENERGIA BANILOR” este pentru voi, este SALVAREA voastră.

Cu siguranță în visele voastre vă imaginați cum:
– Vă petreceți concediile acolo unde vreți voi și cu cine vreți voi.
– Mergeți la serviciu și munciți cu plăcere.
– Faceți ce vreți voi și cum vreți voi.
– Și pentru toate aceste lucruri aveți BANI SUFICIENȚI.

DA, visul vostru poate deveni REALITATE!

Și eu am fost ca voi, am trecut prin aceste stări cumplite, am participat la cursuri de bussines, de investiții, de reprogramare, reprofilare, de re, re, re-uri.
La un moment dat am început cu afirmațiile pozitive, repetarea lor de 100 ori pe zi, cât de bogat, frumos și deștept sunt – și finalul a fost DEZASTRUOS. După toate aceste evenimente am intrat într-o depresie puternică. Rezultatul a fost INVERS față de cel promis și la care eu speram.

Știți DE CE?

La momentul acela nu puteam înțelege de ce unii aveau rezulatate și eu NU. Începusem să cred că eu sunt un rebut social, imun la tot ce este bun.

Da, recunosc, LA ACEL MOMENT AM PIERDUT TOTUL și m-am trezit pe un pat de spital, ăn floarea vârstei și nu înțelegeam unde am greșit.

Dragilor, toate tehnicile vor funcționa cu o singură condiție esențială, despre care nu vorbesc cei care organizează aceste evenimente.

CONDIȚIA ESTENȚIALĂ A SUCCESULUI ESTE – ENERGIA VITALĂ.

Dacă nu ai tehnici prin care să-ți generezi energia vitală, să o protejezi de vampirizare și la final să o FOCALIZEZI pe evenimentul dorint, atunci, NU SE VA ÎNTÂMPLA NICIO MINUNE CU VOI, NU VA FUNCȚIONA NIMIC.

Înainte de a porni la un drum, verifică rezervorul de combustibil. Dacă este plin, ai mari șanse de a ajunge victorios la final. Dacă este aproape GOL, șansele tale sunt minime pentru a avea succes și maxime pentru a intra în depresie. La acel moment eu am facut alegerea, am ales mai întâi ENERGIA, a fost cea mai bună alegere din VIAȚA MEA, AM ALES SUCCESUL, am ales generarea energiei vitale prin tehnicile și procedurile energo-informaționale și, DOAR CÂND AM FOST PREGĂTIT, am aplicat toată INFORMAȚIA primită la celelalte cursuri, atunci a fost momentul de glorie când A FUNCȚIONAT TOTUL. În aczul meu doar așa am avut parte de realizări spectaculoase. De la zero, la abundență materială.

AM VĂZUT MULTĂ LUME CARE TRĂIEȘTE ACEST VIS.

Înainte de a parcurge Programul ENERGIA BANILOR, erau aceleași persoane ca voi, lipsiți de energie, de credință, de idei, de speranță, dar, cu toții, au avut CURAJUL de a nu se opri, de a merge înainte, și-au dorit schimbarea și acum SAVUREAZĂ MOMENTUL. Să nu credeți că au devenit milionari sau au pornit afaceri spectaculoase. Nu despre asta este Programul ENERGIA BANILOR. Ei au rămas la fel, doar că acum energetica lor este ca un MAGNET PENTRU BANI. Banii vin către ei, DAR NU MAI PLEACĂ cum plecau înainte, ci sunt cheltuiți pentru PROPRIA LOR PLĂCERE, pentru DORINȚELE LOR.
Să nu credeți că au devenit egoiști cu ceilalți, NU, pur și simplu au înțeles ENERGIA BANILOR, și acum urmează SFATURILE CORECTE care le-au transformat viața, AU BANI și au parte și de FERICIRE.
Ei au ales Programul Energia Banilor când nu mai aveau altă speranță, deoarece, au încercat cam tot ce se putea, dar fără rezultat. Programul ENERGIA BANILOR le-a schimbat viața în bine.
De unde știu eu asta?
Simplu, sutele de mesaje de mulțumire primite lunar de la persoane care au parcurs acest minunat program de redresare a energiilor materiale personale.
Programul ENERGIA BANILOR nu este numai despre bani, este despre ENERGIE și VIAȚĂ, despre lucruri care nu se văd, dar se simt, este o călătorie într-o lume a energiilor și succesului. Cine stăpânește aceste informații poate să-și trăiască fericit viața.

CE OFERĂ NOU PROGRAMUL ENERGIA BANILOR?

Programul ENERGIA BANILOR vă oferă accesul la o sursă inepuizabilă de ENERGIE care poate fi transformată ușor în bani. Tehnicile sunt simple și la îndemâna oricui care vrea să evolueze.
Noi nu vă învățăm cum să căștigați bani, cum să faceți calcule matematice sau cum să aveți scucces la burse. Sunt alții care vă pot oferi aceste informații.
Programul ENERGIA BANILOR este ca un ”AS din mânecă” pentru un jucător de poker, este acel element care va face diferența între un ratat și un om de succes.
DA, pentru unii dinte dumneavoastră, vă va părea programul cidat, inexplicabil, diferit te tot ce ați învățat, de multe ori în contradicție cu ideologia ”celor 7 ani de acasă”, dar vă garantez că este CEL MAI EFICIENT PROGRAM ENERGETIC la care puteți participa în prezent ca tematică – energia banilor.

DIN CE CAUZĂ IMITAREA BOGAȚILOR
NU VA DA REZULTATE LA VOI?

Cu siguranță mulți dintre voi au citit și ulterior au aplicat convingerea că dacă imiți un milionar vei deveni ca el. O prostie mai mare nu se poate afla în lumea energiei banilor. Când faci așa ceva trebuie să ai în arsenalul tău convingeri/tipare/programe similare cu ENERGETICA BOGAȚILOR pentru a avea rezultatele lor, în caz contrar vei arăta ca un BUFON în acest context și, din păcate, rezultatele tale vor fi nule.
Vreau să înțelegeți că fizic nu este posibil să bagi într-un rezervor cu o capacitate de de 100 litri o cantitate de 10 000 litri de lichid. Chiar dacă ai disponibilitatea gratuită de a încarca acest rezervor, din păcate pentru voi, mai mult de 100 litri nu vei avea.
Mă întrebați care este soluția?
DA, este neobișnuit de simplu, când vrei să mergi undeva de unde poți lua mult, în primul rand pregătește-te să ai recipientele necesare cu care să ei cât mai mult.
Nu vă mai comportați ca bufonii, vrei bani mulți, pregătește-ți ENERGETICA PROPRIE pentru cantitatea de bani dorită. CUM O FACI?

SOLUȚIA ESTE SIMPLĂ

Urmează PROGRAMUL ENERGIA BANILOR și vei simți pe propria piele ce înseamnă să-ți MAREȘTI ENERGETICA BANILOR.

Detalii despre program gasiți accesand link-ul cursului:
ENERGIA BANILOR – Curs Online
Cu mult drag, Progresor Internațional în Cosmoenergetică,
Andrei Cotruta

Citește totul despre: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]