Vibrația COVID-19

Trăim acele momente dramatice în istoria României, în care o țară întreagă este condamnată pentru ceva ce nu a comis, suntem cu toții ”arestați la domiciliu”. Scopul meu nu este să dezvolt teorii conspirative sau să le inventez, ci este unul foarte simplu, să vă transmit informații energo-informaționale despre ceea ce toți numesc generic – COVID 19.
Noi, cu toții, trăim într-o lume a vibrațiilor și percepem totul la nivel vibrațional. Fiecare din noi are o semnătură vibraționala proprie, ca de altfel și tot ceea ce ne înconjoară pe noi, fie că vorbim de oameni, animale, plante sau lucruri. Inclusiv planeta noastră are o vibrație proprie. Pentru a putea percepe ceea ce este în jurul nostru, în lumea noastră fizică, e nevoie ca și corpul nostru să vibreze pe vibraţia compatibilă cu cea a lucrurilor care ne înconjoară. Atunci când nu ești pe vibrația dată tu refuzi interacțiunea cu acel corp.Vibrația noastră și a tot ceea ce ne înconjoară nu este stabilă, ci variază în funcție de mai multe variabile. În cazul corpului uman variabilele care ne influențează decisiv vibrația sunt:
– Energia gândurilor umane, care poate fi polarizată pozitiv (generator de vibrații înalte) sau poate fi polarizată negativ (generator de vibrații scăzute).
– Emoția degajată, cu cât suntem în prezența unei emoții mai intens degajate, cu atât interacțiunea vibrațională este mai intensă.
Pornind de la această idee, care are și susținere științifică, putem ajunge la o concluzie destul de provocatoare, respectiv, dacă cunoști vibrația virusului COVID 19, eviți cu desăvârșire să reglezi vibrația propriului corp pe vibrația virusului dat. În situația ipotetică în care corpul tău se va infecta, atunci diferența de vibrație va face ca virusul să nu se dezvolte, fiind incompatibil cu tine, cu vibrația ta.
Expunerea prelungită a întregului corp sau a unor părţi din corp la vibraţii NATURALE (generate de obiectele din natură) sau ARTIFICIALE (produse de aparate speciale, antene 5 G) poate conduce la o serie de efecte adverse, cum ar fi:
– Senzaţie medie de disconfort – apare la o vibrație transmisă pe o frecvență medie de 4-9 Hz
– Durerile de cap apar la o vibrație transmisă pe o frecvență medie de 13-20 Hz
– Acuze la maxilarul inferior – apar la o vibrație transmisă pe o frecvență medie de 6-8 Hz.
– Probleme cu vorbirea – apar la o vibrație transmisă pe o frecvență medie de 13-20 Hz.
– Senzaţia de nod în gât – apare la o vibrație transmisă pe o frecvență medie de 12-16 Hz.
– Dureri în piept – apar la o vibrație transmisă pe o frecvență medie de 5-7 Hz.
– Dureri abdominale – apar la o vibrație transmisă pe o frecvență medie de 4-10 Hz.

Informațiile de mai sus au fost prezentate în cadrul unei conferințe internaționale de către Drd. Ing. Acxel Emil FARCAŞ și Prof. Dr. Ing. Mariana ARGHIR într-o lucrare scrisă de aceștia.

Să revenim la virusul COVID -19 și să analizăm vibrația lui pentru a înțelege mai bine cum interacționează vibrațional cu corpul uman. Ca orice alt virus, (COVID-19) este un corp viu cu o energetică redusă, cu o structură închisă a circuitului electro-magnetic, ce rezonează cu obiectele vii pe frecvențe medii de aproximativ 5.5 Hz – 14,5 Hz. Pe frecvențele mai înalte de 14,5 Hz virusul este inactiv și începând cu intervalele de 25,5 Hz și peste – virusul moare.
Puteți observa faptul că durerile în piept, durerile abdominale și senzațiile medii de discomfort se încadrează în planșa frecvențială a acestui virus și ocazional durerile de cap.
În mediul înconjurător extern corpului uman, virusul COVID -19 nu supraviețuiește mult timp, deoarece, nu interacționează vibrațional cu vibrația obiectelor din jurul lui. După cum deja cunoașteți și Pământul are o vibrație proprie, cunoscută de voi toți ca ”Rezonanța Schumann”, indice care a ajuns să fie în prezent de 27.4 Hz, cu mult peste vibrația în care virusul supraviețuiește. Trebuie să știți însă că vibrația dată de 27.4 Hz nu este generală, ci întâlnim zone în care ea este inferioară sau coborâtă prin diferite metode.
Vibrația Pământului este influențată de vibrația oamenilor. În momentul în care se adună mai mulți oameni împreună, cu o vibrație mai scăzută raportată la vibrația de 27.4 Hz, atunci, în mod natural, scade vibrația în acele locuri. Amintim aici locurile precum: spitalele, azilele de bătrâni, închisorile, transportul public, mall-uri, birouri corporatiste, baruri sau, de ce nu, un oraș imens în care oamenii sunt ținuți cu forța în casă și sunt intoxicați cu FRICĂ, mediul perfect vibrațional de dezvoltare a virusului.
După cum spuneam, eu sunt purtătorul informației și vă las pe voi să trageți concluziile. Pentru aceasta vă voi prezenta un tabel vibrațional foarte interesant:

VIBRAȚIILE SCĂZUTE
– DURERE INTENSĂ – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 0,1 la 2 Hz;
– FRICA – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 0,2 la 2,2 Hz;
– RESENTIMENTE – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 0,6 la 3,3 Hz;
– IRITAȚIE – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 0,9 la 3,8 Hz;
– INDIGNARE – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 0,6 la 1,9 Hz;
– SUPĂRARE INTENSĂ – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 0,9 Hz;
– URĂ – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 0,5 Hz;
– FURIE – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 1,4 Hz;
– MÂNDRIE – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 0,8 Hz;
– MEGALOMANIE- vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 3,1 Hz;

VIBRAȚII ÎNALTE
– Generozitate – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 95 Hz;
– cuvântul ”Mulțumesc” – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 45 Hz;
– Mulțumiri din toată inima – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 140 Hz și mai mult;
– Un sentiment de unitate cu alte persoane – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 144 Hz și mai sus;
– Compasiune – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la de la 150 Hz și mai sus (și milă este doar 3 Hz);
– Iubirea – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la – 50 Hz;
– Dragostea pe care o persoană o generează cu inima sa față de toți oamenii, fără excepție și toate lucrurile vii – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 150 Hz și mai sus;
– Iubire necondiționată – vibrație transmisă pe o frecvență medie de la 205 Hz și mai sus.

”ATRAGI ȘI TRANSMIȚI VIBRAȚIONAL CEEA CE EȘTI”
Nu vreau să judec pe nimeni, dar vă invit să urmăriți satistica celor care au fost răpuși ce COVID -19 și să analizați vibrația lor în comparație cu vibrația planetară. Pleacă cei care nu țin pasul cu vibrația planetară, cei sub vibrația de 27.4 Hz. Această frecvență crește progresiv în ultimii ani. Dacă în anul 1995 înregistram o frecvență de 7,8 Hz, în 2012 aveam deja 11.10 Hz, în 2014 era atinsă vibrația de 15.15 Hz și în decursul a 6 ani am ajuns, în 2020, la 27.4 Hz. Pentru ”cârcotași” vă anunț că vibrația dată, cunoscută sub numele de Rezonanța Schumann, este verificată și înregistrată de fizicieni internaționali cu o reputație impecabilă internațională și nu rodul unor presupuneri.
Ce facem cu vibtația propriului corp? Cum procedăm?
Cel mai simplu mod de a vă crește vibrația în aceste momente dificile este să:
– Ștergeți toate canalele de știri de pe grila de programe sau nu vă uitati la știri;
– Evitați interacțiunea cu persoane negative, ei sunt cei care atrag virusul.
– Evitati să generați în voi stările cu vibrație scăzută despre care am amintit mai sus;
– Practicați activitățile cu vibrație înaltă, dar REȚINEȚI, nu interacționați energetic cu cei cu vibratie scăzută, nu vă deschideți emoțional, în situațiile amintite există și riscuri majore de vampirizare energetică.

Pentru cei care cunosc secretele tehnologiilor energo-informaționale (T.E.I.) vă recomand să folosiți zilnic aceste tehnici minunate de încărcare energetică, să folosiți frecvent frecvențele energo-informaționale, deoarece, vibrația acestora este cu mult peste tot ceea ce v-am descris mai sus și, cu siguranță, virusul COVID -19 nu va putea supraviețui acestor vibrații.

Pogresor Internațional în Tehnologii Energo-Informaționale,
Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!