Tehnologia, Energia vitala si Cosmoenergetica

tehnologia energia vitală și cosmoenergetica

În zilele noastre, tehnologia a ajuns să controleze tot mai multe aspecte ale vieții noastre și, deși în multe feluri ne-a făcut existența mult mai confortabilă și mai eficientă, acest lucru a venit cu un cost crescut pentru energia vitală pe care o avem.

    Cu toate că putem realiza mult mai multe ca indivizi decât am fi putut acum câteva decenii, energia noastră vitală pare să fi suferit o diminuare semnificativă. Însă, această problemă nu este cauzată în mod direct de tehnologie în sine, ci de modul în care o folosim.

    Cu cât folosim mai multe dispozitive electronice și gadget-uri, cu atât mai mult ne distanțăm de natură și de universul care ne înconjoară. Lucrurile simple precum plimbările în natură, interacțiunea directă cu animalele și păsările, plămbările pe malul mării sau alte inteacțiuni nevinovate din biosferă sunt înlocuite cu timp inconștient petrecut în fața ecranelor  și, în loc să ne conectăm cu vibrația pământului sau a universului, avem tendința de a ne conecta cu acele energii artificiale, fade care ne îndepărtează de starea noastră naturală umană și originară. Ne exclude din biosferă pentru a ne lega în toxicitatea tehnosferei.

    Aceste dispozitive ne consumă energia vitală în moduri nerealiste și ne încarcă fără să știm cu energie negativă, care duc la un dezechilibru energetic și de armonie interioară. Însă, există și soluții care ne pot ajuta să restabilim energia vitală și să recuperăm echilibrul natural.

Tehnologia, Energia Vitală și Cosmoenergetica

    Una dintre aceste soluții care ne ajută să ne bucurăm de plăcerile naturale ale vieții sunt tehnicile cosmoenergetice, care reprezintă un sistem  atribuit medicinei alternative ce îmbină cunoștințele tradiționale cu cunoașterea științifică modernă a universului. Această practică se concentrează pe restaurarea și menținerea echilibrului energetic din corpul uman, prin recunoașterea influențelor pozitive a energiilor cosmice asupra corpului uman în procesul natural de generare a energiei vitale.

     De exemplu, prin practicarea tehnicilor cosmoenergetice, putem să revenim în termen foarte scurt la starea de echilibru energetic fără a elimina din viața noastră tehnologia modernă și fără a suporta consecințele negative a dependenței de tehnologie. Chakra inimii este un punct important în aplicarea tehnicilor cosmoenergetice, deoarece, este considerată centrul energetic primar al corpului uman. Această practică cosmoenergetică  se concentrează pe activarea și revigorarea chakrei inimii noastre pentru a reuni corpul, mintea și sufletul, aducând armonia și echilibrul. Prin această practică, putem să scoatem la iveală energia vitală interioară și s-o folosim pentru a ne conecta cu universul și cu vibrația sa vindecătoare.

     În concluzie, tehnologia a avut un impact major asupra vieții noastre și asupra energiei noastre vitale, dar nu trebuie să fim victimele inconștiente ale acestui proces evolutiv. Prin alegerea practicilor precum cosmoenergetica și prin construirea unui echilibru între tehnologie și conexiune cu energiile pământului și a universului, putem să ne întoarcem la starea noastră naturală și să ne restabilim rapid energia vitală. Trebuie să ne dăm seama că dincolo de zgomotul și măiestria tehnologiei, vibrația cosmică a universului este încredibil de importantă și că trebuie să ne conectăm cu ea pentru a trăi o viață împlinită și armonioasă. Cosmoenergetica ne ajută să realizăm aces obiectiv îndrăzneț.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică

Cotruță Andrei

Citește totul despre: , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!