Anularea blestemelor din neam prin tehnici cosmoenergetice

Blestemele din neam au existat dintotdeauna în cultura umană, fiind adesea considerate ca o formă de energie negativă care îi afectează pe cei asupra cărora sunt aruncate, având drept scop final distrugerea neamului din care face parte victima. În ceea ce remedierea acestora poate fi folosită cosmoenergetica pentru a determina deblocarea corectă a canalelor de energie din corp și pentru a îndepărta în termen scurt o mare parte din influențele negative ale programelor distructive, cunoscute în popor ca și blesteme din neam.

Cosmoenergetica este o formă de terapie energetică foarte eficientă care are la bază tehnici de curățare și de activizare a chakrelor și a canalelor energetice umane. Aceasta poate fi utilizată pentru a vindeca o varietate de probleme, de la problemele fizice și emoționale la probleme mai profunde, cum ar fi blocajul spiritual sau blestemul.

Un blestem din neam poate fi aruncat din varii motive: răzbunare, iritare, gelozie, invidie sau, pur și simplu, să facă rău altcuiva. Când cineva este blestemat, acesta poate experimenta o gamă largă de simptome negative, cum ar fi: oboseală extremă, depresie, anxietate, dureri de cap, boli și accidente la nivel fizic. Toate acestea vor duce la o distrugere semnificativă a evoluției neamului din care face parte victima. Pe plan emoțional blestemele pot duce la frică, neliniște, confuzie și depresie sau chiar la dorința de suicid.

Cu ajutorul cosmoenergeticii poți scăpa de blesteme prin eliminarea pulsațiilor negative din corp și prin restabilirea echilibrului energetic. Acest proces implică identificarea blocajelor energetice sau a entităților energetice negative timise de cel care a blestemat și eliminarea lor din energetica victimei, ca, ulterior, să se treacă și la curățarea întregii aure umane. Cosmoenergetul terapeut utilizează metode și tehnici cosmoenergetice prin generarea de energie cu ajutorul frecvențelor cosmoenergetice formând un flux vibrațional incompatibil cu vibrația entităților. Datorită caracteristicilor acestor fluxuri cosmoenergetice, entitățile din aura umană sunt dizolvate sau înlăturate de pe corpul victimei. Ulterior victima va intra într-un program de restabilire energetică care poate cuprinde și tehnici de meditație, respirație conștientă sau conectarea cu sufletul său divin, etc. pentru a elibera energia blocată și pentru a restabili fluxul natural de energie în corp.

În plus, cosmoenergetica poate fi utilizată pentru a te conecta cu energia pozitivă și pentru a te proteja împotriva influențelor negative din afară. Acest lucru se poate face prin încărcarea chakrelor cu energie pozitivă generată de frecvențele cosmoenergetice, prin crearea unui câmp energetic protector și prin focalizarea atenției asupra gândurilor și emoțiilor pozitive.

În concluzie, cosmoenergetica poate fi un instrument valoros pentru a scăpa de blestemele din neam și pentru a restabili echilibrul energetic. Este important să căutăm ajutor profesional pentru a ne elibera de energiile negative și pentru a ne proteja împotriva lor. Prin folosirea metodelor prezentate de cosmoenergetică putem găsi pacea interioară și ne putem continua viața fără a fi afectați de blestemele celor din jur

Progresor Internațional în Cosmoenergetică

Andrei COTRUTA

Citește totul despre: , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]