Sărăcia și bogăția la diverse popoare

Pe rafturile librăriilor sau pe net găsim foarte multă literatură despre cum să fii bogat .Majoritatea autorilor sunt oameni din ţarile cu un nivel de trai ridicat ,   care au reuşit financiar şi incercă să transmită secretele reuşitelor sale şi celorlalţi .

Dupa o astfel de lectură simţi că te vei trezi de dimineaţă şi mergând pe tiparul autorului vor cădea banii in buzunarul tău . Deja te visez putred de bogat . In scurt timp “ visul american “ este stins de “ realitatea romanescă “ şi apare cumplita intrebare DE CE ?

Să incepem cu o intrebare şi mai simplă : Cum consideaţi , in actuala societate există posibilitatea să devii bogat in mod legal şi cinstit ?

Aici inregistrăm şi deferenţele dintre popoare   , un vest european sau american va răspunde cu o majoritate covârşitoare ca DA ….. , un român va raspunde , NU urmată de o injurătură . DE CE ?

Suntem diferiţi datorită SISTEMULUI care stă la baza educaţiei fiecărui popor , inclusiv educaţia financiară , materială etc.

Este adevărat că in România avem principii solide de viaţă , morală, credinţă dar , oare este suficient ca un astfel de sistem sa producă şi oameni bogaţi . Nu , deoarece sistemului nu-I convine să fim cu toţii bogaţi , atunci vom fi cu toţii mai independenţi in gândire şi nu vom mai fi “ turma “ uşor de controlat . Am fost educaţi de mici ca doar un om sarac poate fi cinstit . In sprijinul Sistemului a venit şi religia care a fost propăvăduită de “ unii “ orbeşte , in interesul Sistemului , ne-au făcut să credem că este păcat să ai tot ceia ce-ţi doreşti fără să munceşti , mă refer la munca impusă de sistem , 12 ore / zi la un serviciu mizerabil de care te-ai săturat dar de care depinzi , pentru o sumă mică de bani . Am fost indoctrinaţi să ne măndrim că suntem “ săraci in masă “ , o egalitate perfectă intre membrii societăţii , obişnuiţi să ne fie FRICĂ să avem mulţi bani .

In schimb in vestul Europei , populaţia a fost educată că este corect să munceşti si să ai MULT după care o binemeritată pază saptămanala , trimestrială , anuală , etc. , au fost incurajaţi să-si dorescă şi sa aibă , să tindă să fie bogaţi şi din bogăţia lor să dea şi altora . Aceste popoare au reuşit să-şi cultive in minte principiul ca o munca trebuie platită la adevărata sa valoare.

Revenind la intrebarea cu privire la posibilitatea de a deveni bogat in mod legal şi cinstit , aceste poapoare vor raspunde ca DA , se poate . Ei cred cu tărie ca majoritatea oamenilor bogaţi din ţările lor sunt şi cinstiţi . Ei ştiu foarte bine că dacă ţara va avea mulţi oameni bogaţi atunci si lor le va merge mult mai bine , v-or incasa un salariu mai bun , vor avea o protecţie socială mai solidă şi cel mai important lucru este că o ţară cu mulţi oameni bogaţi este o ţară bogată , unde lucrurile merg foarte bine , unde majoritatea işi fac meseria care o ştiu să o facă fără să le pese de politică sau alte cestiuni mai putin importante pentru ei .

Vă intrebaţi de ce românii plecaţi din ţară nu mai vor acasă ? Răspunsul este simplu , ei au simţit posibilitatea realizării schimbarii energetice a Sistemului , de a scăpa de codificarea sărăciei promovată in Romănia zeci de ani , au inţeles se poate să fii şi cinstit şi Bogat , au inţeles ca regula este să fii Fericit .

Este momentul schimbării şi pentru Noi , momentul in care să inţelegem că este CORECT să fii bogat .

 

Cosmoenerget Andrei C.

Citește totul despre: , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!