Trei principii esentiale ale energiilor banilor

Pentru a deveni BOGAT trebuie să inţelegi următoarele:

  • banii sunt materializarea energiilor banilor ce permit omului realizarea scopurilor sale, posibilitatea de a procura bunuri şi servicii, de a conduce alţi oameni, de a se bucura, a impune respect şi autoritate etc. Cu cât mai multă energie materială ai in posesie, cu atât mai multe posibilităţi ai. Cea mai multă energie o posedă CREATORUL, de aici şi posibilităţile nelimitate ale acestuia.
  • energia banilor poate fi “îmblânzită“ şi controlată,  dar pentru asta trebuie să fii pe aceeaşi lungime de undă cu energia banilor, să fii în rezonanţă cu aceasta, să-i cunoşti principiile de funcţionare.

I – Principiul “ENERGIA BANILOR adoră APRECIEREA“

La prima vedere este greu de înţeles sensul acestui principiu, dar şi chinezii şi hinduşii o relatează într-un mod asemanător. APRECIEREA – este importantă pentru toate energiile. De APRECIEREA  noastră, de concentrarea noastră asupra unui lucru depinde cum polarizăm energia, pozitiv sau negativ. Aprecierea lucrurilor ce ne înconjoară reprezintă în mare măsură CONTROLUL gândurilor şi dorinţelor noastre. Gestionarea corectă a acestor aspecte reprezintă o “educare“ a psihicului uman, este unul dintre elementele esenţiale de atragere a bunăstării materiale, a BANILOR.

Nu vă sfiiţi să visaţi şi să gândiţi că aveţi mulţi bani, concentraţi-vă atentia  la astfel de energii!  APRECIAȚI-LE şi cu siguranţă ele vor face parte din viaţa voastră. Din păcate, societatea ne-a infectat cu foarte multe “baliverne“ negative despre bani, aşa-zisa  “banii nu aduc fericirea“. Anume atitudinea greşită faţă de bani ne-au transformat în săraci şi nefericiţi.

II – Principiul “TOT CE TRIMITEM – PRIMIM ÎNAPOI“

Un aspect important – fiţi conştienţi că aici discutăm despre energii, energii fine, care se materializează în lumea noastră sub anumite forme concrete; doar de noi depinde cum polarizăm aceste energii, negativ sau pozitiv, ulterior transformând energiile materiale în bani sau în datorii.

Principiul de mai sus este foarte important, motiv pentru care voi apela la o metodă comparativă, prin urmare, să percepem energia banilor ca pe o domnişoară pe care urmează să o cucerim. Ne concentrăm ATENŢIA pe energia banilor, o activăm, apoi cu siguranţă o să aşteptăm o relaţie de răspuns din partea ei. Revenind la exemplul cu domnişoara, reacţia de răspuns este “privirea” pe care ne-a trimis-o ea şi care ne-a dat de înţeles că există un magnetism între cele două “emiţătoare”. Da, noi trebuie să ne transformăm într-un magnet puternic pentru energiile banilor, să le provocăm, iar când este stabilit “contactul“ să le atragem. Pentru acest lucru există multe metode. Cosmoenergetica oferă multiple posibilităţi de gestionare a energiilor materiale. În primul rând, obligativitatea receptorului uman este  de a debloca canalele energetice, apoi de a trimite mesajul cam cât de mult intenţionează ca energiile banilor să facă parte din viaţa lui, plus “atenţia“ primită de la aceste energii. Încercaţi aceste metode în timpul Cursurilor de Cosmoenergie organizate pe această tematică.

III – Principiul “OFERĂ CU DRAG PENTRU A PRIMI CU DRAG“

Dacă tot au venit banii la noi, trebuie să ştim cum să-i respectăm. Să înţelegem că nu toţi banii care vin sunt ai noşti şi ne sunt destinaţi nouă. Am promovat conceptul “banii liberi“  pentu a dezvolta cultura banilor. Banii noştri şi banii liberi sunt banii care vin împreună cu energiile favorabile nouă. Odată cu ei vin şi banii ce nu ne aparţin, anume ei sunt responsabili de neplăcerile noastre financiare, astfel, banii cum vin aşa şi dispar din buzunar, în diferite moduri: pierdere, furt, plata unor datorii, impozite, cheltuieli neprogramate etc. Aceste cheltuieli ne “înfurie“ foarte mult şi  imprimă energiei banilor aspectul negativ.

Dacă tot aţi luat bani cu împrumut, restituiţi-i cu drag, dacă tot trebuie să plătiţi impozitele, platiţi-le cu drag. Dacă îi faceţi un cadou persoanei iubite, îl faceţi cu drag. Şi atunci, dacă energiie materiale vă sunt atât de iubite, de ce să nu faceţi plăţile cu DRAG? Dacă nu faceţi plata “cu drag”, atunci nu iubiţi energiile banilor. Vă recomand să vă îndrăgostiţi “lulea“, ca un adolescent, de energiile banilor şi vă garantez că dragostea va deveni reciprocă şi veţi deveni BOGAT!

Cosmoenerget,

ANDREI COTRUTA

Citește totul despre: , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!