Cum să crești o viitoare femeie fericită?

Femeia – mereu o muză sau acea entitate energetică care prin simpla sa prezență creează și schimbă vieți și destine, fie ele destinele unor persoane sau ale unor imperii. Dar care este misterul acestei ființe? Cum este percepută femeia în înțelesul nostru, al tuturor? Ca un ghiocel firav care îți bucură privirea la început de primăvară sau un cal de cursă lungă de care trag toți până ea nu mai poate? Oare ce simte cu adevărat femeia când își analizează soarta sa?

Din primele clipe pe acest pământ, fetițele sunt binecuvântate să se nască cu o energetică angelică, plină de farmec, care, de cele mai multe ori, te lasă mut de uimire. Această energie imensă radiază în jur bucurie, iubire și fericire. În copilărie fetițele cântă, dansează, îngrijesc animăluțele de pluș, se bucură mult și intuitiv, foarte ușor se pot transformă în adevărate prințese.

Încă de la naștere, în programul lor de viață, aceste ființe angelice au înscrise toate secretele feminității, program ce conține și secretul de a se simți fericite și iubite. Părinții moderni înțeleg greșit scopul lor în educația fetițelor. Folosind metodele moderne de educație, nu fac decât să blocheze programul inițial, astfel îndepărtează viitoarea domnișoară/doamnă de la posibilitatea reală de a-și trăi propria viață, propriile experiențe, propriile clipe de fericire.

Educația fetițelor se va face cu mare grijă și atenție. Se va pune accentul pe următoarele aspecte:

–         Cu regularitate le lăudăm și le admirăm pentru tot ceea ce fac;

–         Cu acuratețe le stabilim limitele lucrurilor permise;

–         Le certăm doar dacă au depășit limitele impuse și evităm categoric violența;

–         Le ajutăm încă de la începuturi să-și găsească și dezvolte abilitățile artistice;

–         Le apărăm de orice influență negativă, indiferent de unde provine aceasta;

–         Le educăm cum să-și tempereze emoțiile negative;

–         Le permitem să-și dezvolte intuiția;

–         Să înțeleagă cum să manipuleze energia feminină ce o generează propriul corp;

–         Să înțeleagă că nu toate persoanele din jurul lor sunt bine intenționate, să facă diferența între ele, să le simtă intențiile înainte de a spune ele ceva;

–         Le ajutăm să înțeleagă adevărata lor importanță și valoare.

Ce își doresc mamele de astăzi de la fetițele lor?

  • Pentru ca ea, mama să se mândrescă cu ea, îi impune să învețe lucruri care nu-i fac plăcere, dar pentru imaginea mamei ea va învăța cu silă matematică până la epuizare, engleză ca să viseze în această limbă, geografie, fizică, bilologie (doar fata e musai să se facă doctoriță pentru că asta a vrut mama ei să ajungă) și toate astea pentru propriul orgoliu al mamei.
  • Să aibă o carieră de invidiat, să învețe să facă bani. Să se orienteze ce să facă cu copilul după 6 luni de la naștere, pentru a se întoarce în câmpul muncii. Să fie ceea ce nu a fost niciodată mama sa.
  • Să fie cu orice preț mai ”tare” decât celelalte colege ale sale. Deci, să i se arate în permanență neajunsurile, să se compare cu altele de vârsta lor, uneori cu ”junioarele” de la TV, să le impună un comportament ”corect” pentru societatea modernă.

Ușor – ușor, cu un astfel de comportament, mamele reușesc să-și transforme fiicele dintr-o ființă angelică, trimisă de Creator pentru a radia iubire și fericire, într-o persoană cu înfățișare feminină, dar pregătită să se comporte în societate ca un bărbat, să ia în plin toate provocările ce sunt destinate bărbaților. Direcția greșită în educarea fetițelor le va transforma în persoane ce își vor pierde identitatea feminină, vor pluti în derivă, vor URÎ ”averea materială” dobândită și vor ACUZA indirect, uneori și direct, modul cum au fost educate. O astfel de femeie se va considera un obiect, nu o ființă împlinită. Lipsa fericirii feminine și a iubirii de sine o va determina la gesturi radicale – pentru a dovedi în continuare superioritatea față de semenii săi, de a fi pe placul mamelor. OARE, MERITĂ AȘA CEVA FETIȚA VOASTRĂ?

Se va ajunge ca la 30 ani, un astfel de ”hibrid energetic”, care de altfel cândva a fost o ființa angelică, să nu-și cunoască propriile emoții, să aibă o intuiție ”bruiată” de sociatate, obișnuită să asculte mai mult ”ce spun alții ” decât ce spune sinele său, să fie un instrument pentru realizarea viselor altora. Mereu va face ceea ce a fost învățată de mică – SĂ FIE BUNĂ PENTRU ALȚII și niciodată nu va înțelege de ce nu va primi nimic în schimb, de ce este tot mai epuizată atunci când îi face pe alții fericiți, de ce MEREU are impresia că trăiește viața altei persoane, DE CE? DE CE? DE CE? …

Femeia modernă este lipsită de orice apărare. În încercarea ei de a deveni egala bărbatului, a ”pierdut” pe drum ceva, foarte esențial. A pierdut sursa sa de energizare, a pierdut tainele energeticii feminine. În trecutul său nu prea îndepărtat, societatea românească acorda o maximă importanță pregătirii domnișoarelor în arta de a deveni femei bine educate pentru societate. În anii ‘30 ai secolului trecut, unei domnișoare i se ofereau posibilități bine definite pentru dezvoltarea ei evolutivă. Era metoda sigură prin care tinerele ființe erau inițiate în secretele feminității necesare pentru a înțelege și prețui tradițiile familiei românești. Scopul lor era de a asigura fericirea viitoarei femei, chiar dacă acum privim cu mult scepticism aceste practici arhaice.

Societatea modernă impune femeii un comportament energetic destul de diferit față de modelul de la origini. Pentru a obține succesul social, femeia este obligată mereu să fie bună cu alții, dacă nu realizează acest obiectiv este desființată și ”arătată cu degetul”. Această obligație stupidă, impusă femeii, supune energetica sa la o presiune constantă, imensă, ce generează depresie și stres. În scurt timp, femeia va uita ce însemnă să fie fericită și împlinită. Iar cel mai grav lucru este că se va obișnui cu această stare, considerând-o ca etalon în societatea modernă.

Stimați părinți, un înger se educă greu, dar la final, un înger fericit va radia iubire necondiționată, va fi rasplata universului pentru deciziile corecte pe care le luați acum, în aceste momente când vă educați fiicele.

Lucrurile în universul energetic sunt programate cu o finețe desăvârșită și nu ar fi cazul ca o energie feminină angelică, fină, sublimă să fie tratată și remodelată după tiparele masculine. Esența femeii în sociatate este alta.

Pentru a descoperi secretele energeticii feminine, vă invităm să participați la evenimentele organizate de Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din România. Totul se află în interiorul nostru, în măiestria de a activa rezervele noastre interioare pentru a regăsi/recăpăta FERICIREA.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!