Adevăratul mister al energeticii feminine

Luna februarie, luna iubirii – minunată lună pentru femei și plină de ”ocazii” pentru bărbați. O lună în care femeia este tratată într-un fel anume, i se acordă mai multă afecțiune, este IUBITĂ, sau vorba cântecului, este ”IUBIBILĂ”. Foarte ciudat cum se transformă lumea – acum câteva zeci de ani, femeia era iubită/apreciată în orice perioadă a anului, doar pentru că era femeie, dar acum, intervin alții, să ne ”deștepte”. De ce? Pentru a ne spune că de Sf. Valentin ”trebuie” să IUBIM, de Dragobete – IUBIM, de 1 martie – IUBIM, 8 Martie – hmmm… ele, femeile,  se iubesc într-un mod ciudat.

Da, este adevărat, indiferent de sărbătoare, în aer plutește ceva ce ne determină pe noi toți ”să ne găsim jumătatea” sau ”să ne confirmăm găsirea jumătății”.

Cele mai interesante fenomene se întâmplă lă nivel ENERGETIC. Este momentul ideal când femeia începe să se trezească din adormirea iernii și să ”înflorească”. Un moment unic de renaștere energetică feminină.

Femeia modernă este prea ocupată fie să câștige mai mulți bani fie să demareze foarte multe proiecte, să avanseze în diverse funcții sau poziții sociale, fiind totodată și mamă și tată acasă; sau preferă varianta comodă – cea de a se izola în casă, profund atașată de iubit sau de familia ei, fără a-și lărgi orizonturile, căutand alinare în telenovele sau filme romantice. Firesc, și unele și altele sunt în căutarea/confirmarea jumătății, raportându-se la persoanele din anturajul propriu sau, mai grav, folosind scenarii ipotetice cu participarea actorilor preferați din telenovele. Fiecare visează cum poate și cu ce are. Într-adevăr acestea sunt extremele, dar, vrem nu vrem, ne înclinăm mereu spre aceste extreme, deoarece nu știm că se poate și altfel.

Surpriză! Bărbatul modern este și mai complicat. Mă uit în jurul meu și oriunde văd tone de testosteron putred și efeminat. Văd o specie pe cale de dispariție, ceea ce, să nu mint, cândva era BĂRBAT.

Văd bărbați atrofiați sau cu kilograme de grăsime pe ei, rezultate din comoditate și din lipsa autocontrolului; bărbați cu corp de femeie – privindu-i din spate este greu să-ți dai seama cu ce gen ai de-a face – au fund, sâni, mers, comportament de femeie; bărbați care se epilează, bărbați care sunt ”jucăriile” femeilor, bărbați care nu au o părere, o direcție, o coloană vertebrală și care nu emit și nu manifestă masculinitate.

În acest context interesant mă întreb retoric – ce obținem la combinarea acestor energii? Răspunsul este simplu – NIMIC BUN.

Pentru argumentarea răspunsului, o să revin la sintagma ”găsirea jumătății”, dar nu mă voi referi la aspectele exterioare, de comportament sau cine ”dă” mai mult, ci la cele ENERGETICE.

Societetea modernă ne-a transformat pe toți în persoane cu drepturi egale, fără să se țină cont de energetica specifică a fiecăruia. Respectiv, bărbatul are organele alimentate de energie vitală masculină, femeia – de energie vitală feminină. Întregul sistem energetic diferă la femei în compatație cu bărbații. Centrii noștri energetici, cei care ne produc forța vitală, se învârt în direcții opuse, iar transmiterea fluxului de energie se face după principii diferite. Haosul energetic cauzat de egalitatea între femeie și bărbat a dus la apariția unui hibrid, femeia-bărbat,  sau bărbatul-femeie, depinde de raportul între energiile respective. Astfel, rezultă o entitate cu energie mixtă, care nu face decât să se autodistrugă, fără a cunoaște plăcerea și binecuvântarea de a fi FEMEIE sau BĂRBAT, așa cum a fost la origini. Încă din vremurile demult apuse se cunoștea faptul că ”în spatele unui bărbat puternic se află o femeie puternică”, exista un TOT ÎNTREG, care evolua de-a lungul vieții, în vederea obținerii prosperității energetice și materiale. Uniunea dintre Bărbat și Femeie era o normalitate, ce genera progres social. Femeia are rolul său în societate, rol care nu poate fi suplinit de bărbat. Femeia este stăpâna casei și muza supremă a bărbatului, este sursa energetică a abundenței materiale în familie, inspirația a tot ce este frumos pe Terra.  Aceste calități au fost anihilate din dorința femeii de a fi egală cu barbatul.

În prezent, în România, s-a creat un fenomen social, majoritatea femeilor care s-au dedicat carierei în anii 2000, au constatat că timpul a trecut, au o stare materială bună, casă, masină, serviciu etc., dar nu sunt fericite. Lipsește ceva din această ecuație, ceva esențial, fără de care femeia nu este femeie. Îi lipsește FAMILIA, un soț iubitor și copiii, lipsește nucleul evoluției umane, lipsește FERICIREA feminină, lipsește JUMĂTATEA ENERGETICĂ.

După 30 ani, femeia devine capricioasă în alegeri, inclusiv în alegerea bărbaților. La primul eșec mai dureros apar și întrebările, la care nu prea există răspunsuri, iar pentru confirmări, rezultă nevoia de a frecventa numeroase cursuri de dezvoltare personală. Puține sunt acele femei care ajung să descopere soluția problemelor, soluție altfel destul de simplă – puterea și dorința de a REDEVENI FEMEIE. De altfel, ușor de spus și foarte greu de realizat. Remodelarea energeticii hibride este o procedură anevoiaosă și de durată. Zeci de ani au uitat de energia feminină și, deodată, apare pretenția ca bărbații să le iubească, să le alinte, să le facă fericite, să le tratateze ca pe vremuri.

STOP! Stimate doamne/domnișoare, întotdeauna un bărbat adevărat apreciază la o femeie ENERGIA FEMININĂ, este atras de ea ca un magnet, de acea energie originală înscrisă în ADN-ul femeii de la concepere. Bărbatul adevărat, JUMĂTATEA  la care visați, este o ființă NORMALĂ  și vrea relații normale, vrea ca jumătatea sa să-l completeze energetic, să-i umple golul, să simtă lângă el enegie feminină, nu hibridă. Nu vă mai puneți întrebări de genul ”uite-o și pe asta, nu are nimic special, dar are lângă ea un adevărat bărbat… Cum e posibil?”. Secretul îl veți înțelege când vă veți transforma în ceea ce ați fost la naștere – în FEMEIE.

Este incorect din partea mea să aduc acuzații fără a oferi și soluții. Soluții multiple ne oferă COSMOENERGETICA, o știință nouă în România, exclusivistă, ce vă ajută să găsiți răspunsurile la dilemele pe care le aveți.

Nu ezitați să participați la cursurile de inițiere în tainele Cosmoenergeticii organizate de Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din Romania.

Pentru cei interesați de aspectele tehnice ale energeticii umane în procesul de identificare a jumătății energetice, vă invit să urmăriți publicațiile de pe pagina  www.energiata.com sau pe pagina de facebook Cosmoenergetica – Energia Ta.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică,

Cotruță Andrei

Citește totul despre: , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!