Ai suficientă energie pentru a simții fericirea?

Ați observat? Când omul este lipsit de energie, este ignorat de societate, este aruncat la coș ca un rebut, nimeni nu-și mai amintește de lucrurile bune pe care le-a realizat în trecut, nefiind o persoană cu multe decenii de muncă la activ. Oamenii, în esența lor, reacționează la ENERGIA emanată de semneii lor, automat se adună aidoma fluturilor la lumina becului în jurul celor ce ”luminează”. Carismaticii, spre exemplu, sunt persoanele ce debordează de energie. Ei, în orice moment, pot și sunt dispuși să se împartă cu acea energie. Majoritatea dintre noi nu cunoaștem metodele prin care să ne facem ”plinul” de energie, astfel, încercăm să găsim persoane, în preajma carora să ne energizăm, ca să ne simțim bine.

Însă, oare de ce avem nevoie de ENERGIE?

Să analizăm spre exemplu RELAȚIILE prin prisma energiilor corpului uman. De câte ori nu ați observat faptul că, într-un loc public, se lasă remarcată femeia care radiază o anumită energie, plăcută și nu femeia care arată fizic mai bine. Femeia plină de energie se află într-un echilibru perfect, având o siguranță remarcabilă, impuls transmis în mediul înconjurător. Chakra responsabilă de sectorul senzualității și a sentimentelor funcționează la astfel de persoane în armonie totală și creează premizele apariției unor evenimente plăcute în viața lor. Ele devin spontane, seducătoare şi plac tuturor celor de sex opus, prosperă cu uşurinţă în tot ceea ce vor să facă; dorinţele li se împlinesc surprinzător de repede; câştigă aproape fără efort celebritatea; sunt foarte senzuale, sunt abile în menţinerea armoniei în cadrul cuplului.

Atenție, stimate doamne și domnișoare, orice încercare de a acapara un bărbat prin arhicunoscuta metodă – ”desfă picioarele” nu va da roadele așteptate. Ce partener puteți convinge cu aceste metode? Cu siguranța unul doar pentru o partidă de sex și cam atât, uitând de relații armonioase bazate pe sentimente și respect reciproc. Este momentul să ințelegeți că pentru a vă gasi partenerul mult – visat, energia sexuală trebuie să-și găsească drumul spre inima lui, nu spre organele genitale. Energia produsă de actul sexual este o energie vitală, energia bucuriei și a prosperității. Dar să nu uităm, că această energie este energia procreației rasei umane, de care partenerii beneficiază din plin. Ne aflăm în situația unui amestec de energie, atât de la bărbat cât și de la femeie.

Și acum, o întrebare retorică. Ce bărbat ar prefera să-și amestece energia proprie cu energia unei femei stresate, iritate, invidioase, obosite etc.? Răspunsul este unul simplu, ori bărbatul este în stare de ebrietate profundă și îl împiedică să perceapă corect totul ori lipsa îndelungată de relații sexuale îi blochează gândirea rațională. Să fim sinceri unii cu alții, în aceste situații nu discutăm de aspectul fizic, ci strict de energetica fiecăruia. ”Senzorii” unui bărbat simt la distanță energia divină a senzualității și sexualității  emisă de o femeie, prin chakra iubirii, senzație de care se atașează pe viață.

Urmăriți cu atenție, ce bărbați sunt remarcați de către femei? Cu siguranță, femeile remarcă bărbații  activi, realizați profesional și financiar, responsabili, cu simțul umorului, de succes, adică – PLINI DE ENERGIE.

Noi toți, indiferent de sex, nu suntem atrași de  frumusețe sau de bani, de succes sau de cunoștințele pe care le avem, noi toți suntem atrași de ENERGIE. Cei care posedă secretele energiei – sunt în stare să-și realizeze visele.

Persoanele pline de energie sunt caracterizate prin :

–  Un criteriu important – acea persoană este oricând gata să se ”împartă cu energia sa”. Dorința de a face mereu ceva, de a face lumea să fie mai bună. Dacă la dumneavoastră apare dorința de a-i ajuta pe semeni, atunci dispuneți de potențial energetic suficient. Atenție sporită, în procesul de cedare voluntară de energie este posibil ca cei ce primesc energia, să nu fie întotdeauna mulțumiți, deoarece ei își doresc mult mai mult decât puteți să oferiți și nu ei sunt cei care dictează regulile jocului, în caz contrar, riscați să fiți victimă în tot acest proces. Nu uitați că dacă pierdeți controlul, atunci ”orice faptă bună nu va rămâne nepedepsită”!

– Au o viziune pozitivă la tot ce îi înconjoară indiferent de context.

– Dețin o sănătate perfectă, lipsa bolilor cronice.

– Lipsa nevoii de a dormi și de a mânca peste masură.

– Au un confort intern profund și o armonie totală.

– Dorința de a crea ceva nou, de a cunoaște ceva nou și de a părăsi ”zona de confort ”.

La polul opus se află, persoanele cu o energetică scăzută caracterizați prin:

– Schimbări dese de dispoziție.

Oboseală cronică și lipsa puterii de a realiza cele mai simple sarcini de serviciu.

– Nevoie acută de somn și mâncare.

Boli cronice și răceli dese făra cauze precise.

Supărarea pe totul din jur.

– Senzația că este mereu o victimă; văicăreli pe salariul mic, pe prețurile în creștere, problemele altora etc.

Iritabilitate frecventă, invidia, gelozia, supararea pe partenerii de sex.

– Instalarea stării generale: ”Toți îmi sunteți datori – eu nu datorez nimănui nimic”.

Pesimist în tot ceea ce vine nou, o privire în alb-negru asupra vieții, este adeptul principiului  de viață ”înainte era mai bine” .

Cei care sunteți cu nivelul de energie suficient de ridicat pentru a înțelege mesajul, încercați să-i ajutați pe restul, scopul nu este de a-i elimina din societate, ci de a le arăta calea prin care ei pot să redevină activi și ENERGICI.

Metoda cea mai rapidă pentru fiecare dintre noi de a ne restabili ENERGIA proprie este de a încerca practicile energetice. Pentru bărbați, recomandat este să încercați activitățile muncii fizice, în contact direct cu pămăntul, mult sport de forță, yoga. Pentru femei – încercați activitățile cultural-artistice, sportive, ce presupun relația cu apa, respectiv înotul, sauna, sporturile de apă, plimbările pe malul apelor etc.

Cele mai puternice metode de energizare, atât pentru bărbați cât și pentru femei, presupun practicarea unor tehnici specifice ce lucrează cu energiile fine. În această categorie se încadreză și COSMOENERGETICA – cea mai nouă metodă de energizare și deblocare energetică. Tehnicile date permit energiazarea totală  a chakrelor și emiterea energiilor vitale pentru realizarea viselor fiecăruia.

Detalii puteți găsi pe www.energiata.com

PROGRESOR Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei COTRUȚĂ,

Citește totul despre: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]