7 Modalități prin care pierdem energia vitală

Bioplasma corpului uman este un  mecanism foarte sensibil și totodată foarte complicat. În situația în care acest mecanism funcționează bine, atunci toate sistemele, respectiv sistemul imunitar, endocrin și cel nervos funcționează  în armonie, exact ca un mecanism bine coordonat. O astfel de persoană se simte echilibrată, emană sentimente pozitive în lumea înconjurătoare, este sănătoasă și devine un reper pentru anturajul său.  Este de la sine înțeles că toți ne dorim să devenim așa, aceasta este varianta ideală pentru cei mai mulți dintre noi.  Majoritatea persoanelor care beneficiază de  ”protecția divină” sunt responsabile și au înțeles că numai lucrând cu sine zi de zi pot obține rezultate notabile, au înțeles că practicarea procedurilor de deblocare energetică este necesara exact ca un  ”duș de dimineață”.

Majoritatea oamenilor, din lipsa de informații sau pregatire în domeniu, prin faptele proprii, își înscriu în energetica lor programe distructive ce îi consumă din interior, astfel, în mod evident, apare suferința. Acești  oameni sunt nesiguri pe ei, afișează o stare tensionată în activitățile simple pe care le desfășoară, reușesc să-și confecționeze  ”măști” după care se ascund și consideră că așa este corect să-și trăiască viața, deoarece numai așa pot fi acceptați în societate. Acești oameni sunt plini de frică și durere, fapt care le  afectează starea mentală și energetica proprie. Toate aceste fapte proprii  conduc inevitabil  la boli grave.  La nivel energetic, această persoană devine o victimă sigură, deoarece câmpul energetic care are menirea de a proteja persoana este slăbit și foarte subțire, cu o densitate atât de scăzută, încât orice program distructiv (magie, vrăji, deochi, blesteme) trece prin această protecție și produce un adevărat dezastru energetic.

În acest articol vom analiza  șapte motive ce înlesnesc pierderea inutilă de energie vitală:

  1. Principalul motiv al pierderii energiei vitale o reprezintă STRESUL. În timp ce persoana este stresată, o cantitate enormă de energie se pierde fără un scop util acelei persoane. Este important să conștientizăm starea în care ne aflăm, să reducem presiunea exterioară asupra noastră și să găsim metodele cele mai eficiente de restabilire energetică. Cu cât mai mult vom ignora mesajele timise de corpul nostru supus presiunii, cu atât mai greu ne va fi ulterior sa  restabilim energetica proprie.
  2. Ca indivizi, ne dezvoltăm în societate, ne trăim viața înconjurați de multe alte persoane cunoscute sau necunoscute. În acest context trebuie să conștientizăm cum câmpul nostru energetic se comportă ca un burete,  fiind influiențat într-o mare masură de câmpurile energetice cu care intrăm în contact voit sau nu, pe parcursul activității noastre zilnice. Dispoziția proastă a acestora, nemulțumirile,  frustrările lor  vă vor influența energetica proprie.  Discuțiile  cu astfel de persoane vă epuizează masiv rezerva de energie. Aceste persoane nu fac decât să vă provoace pentru a vă fura energia, sunt veritabilii vampiri energetici. Evitați astfel de discuții!
  3. Al treilea motiv ține de modul cum ne alimentăm, ce apă bem și ce aer respirăm. Nu insist sub acest aspect, dar un consum de alimente corect selecționate niciodată nu  vor crea o stare de oboseală, nu este normal ca după o masă  să ne simțim epuizați energetic. Vă recomand să încercați alimentele sănătoase, să evitați produsele procesate sau cele de origine animală. În ceea ce privește consumul de apă, vă recomand să consumați apa alcalină,  electroactivată, iar în scurt timp veți observa un flux masiv de energie. Pentru aer – încercați aparatele de tratare a aerului (a nu se confunda cu AC). Nu uitați, consumul de alcool și fumatul activ/pasiv contribuie decisiv la pierderea energiei vitale.
  4. Nu vă trădați pe voi înșivă, adevărul vostru interior, programul vieții voastre. Adevărurile voastre se află ascunse în suflet. Fiecare om are un program ideal al vieții, cu un scop precis de a simți starea de FERICIRE în orice moment. Fiecare om are un drum în viață, o misiune de îndeplinit. Nu poți considera că trăiești atunci când te trădezi pe tine însuți – este normal ca sistemul energetic să reacționeze și să se autodistrugă, în acel moment la nivel fizic apar bolile grave ce duc la distrugere. De fiecare dată când te trădezi pe tine însuți, pierzi o cantitate enormă de energie.
  5. Aproape fiecare persoană are un program clar înscris în energetica proprie: ”Vrei să ai succes în viață – fii tu însuți, IUBEȘTE-TE”. Încă de mici suntem infectați cu mesaje care inoculează ideea că trebuie să trăim pentru alții, să muncim pentru alții, să iubim pentru alții, să murim pentru alții. Constatăm la apusul vieții că noi am trăit pentru alții, energia noastră a fost consumată pentru alții. Oamenii care trăiesc pentru alții nu stiu ce este fericirea, iubirea, dorințele proprii. Zi de zi ei își transformă viața într-un iad. Acest stil de viața te consumă și din exterior și din interior, ajungi să blochezi întregul sistem energetic, te simți inutil, un nimic. Soluția este una simplă: iubiți-vă pentru ceea ce sunteți, iubiți-vă pe voi și dorințele voastre, răsfățați-vă, simțiți plăcerea de a trăi și a fi fericit!
  6. Cu toții cunoaștem faptul că starea noastră psihică depinde în mare măsură de starea fizică. Mulți vorbesc despre ei cât de nefericiți și săraci sunt. Ei mereu se plâng de bolile pe care le au și nu pot scăpa de ele, de stările proaste din care nu mai pot ieși de luni bune. Ei nu sunt conștienți că starea de VICTIMĂ este starea care consumă și ea o mare cantitate de energie vitală.
  7. Multe persoane nu se iubesc, folosesc autocritica de mai multe ori pe zi fără să realizeze că această practică este ca o bombă cu ceas pentru energetica proprie. Când vă automutilați psihologic, când vă place autocritica și abuzați de ea, când vă certați pe voi, indiferent de motiv – pierdeți energie vitală. Întelegeți, în cel din urmă ceas, că prin faptele descrise mai sus vă automutilați energetic. Oare merită?

Pentru deblocarea energetică, înțelegerea funcționării energiilor care ne înconjoară, restabilirea sănătății, a succesului în plan financiar și personal, promovarea pe scara ierarhică, nu ezitați să vă informați cu privire la tehnicile cosmoenergetice – cele mai moderne și mai practice metode de a avea succes în viață.

Detalii despre cursuri și inițieri găsiți pe www.energiata.com

PROGRESOR Internațional în  Cosmoenergetică,

Andrei COTRUTA

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]