Inițiere în Cosmoenergie

Ce vremuri trăim? Sănătatea a devenit un lux, dovada ca la sfârșit de zi să ne  bucurăm când nu ne doare ceva, astfel considerăm că a fost o zi reușită!  Starea de bine a devenit excepția de la regulă. Pe stradă întâlnim tot mai multe fețe triste, pierdute în grijile cotidiene. Suntem  epuizați  după câteva ore de muncă de birou și căutam energia în nenumăratele cești de cafea, apoi, ajungând acsă,  primul lucru pe care îl facem este să ne întindem pe canapeaua comodă  pentru a ne reveni. Astfel, încetul cu încetul, uităm să fim prezenți, să fim fericiți și ne întrebăm retoric – CE VA URMA? Dacă mai ești prezent după lectura de mai sus și te regăsești în tipar, practică ceva nou, ieșit din normele cotidiene, ceva ce te va face să uiți de durere, de pastile, de suferință, de depresie, folosește o nouă tehnică modernă, folosește  COSMOENERGETICA!

Încă de la început, cursanții se bucură de  terapia frecvențelor cosmoenergetice,  descoperă un flux de energie vitală, devin mai isteți și mai plini de viață. Toți cei ce  continuă  terapiile  cosmoenergetice observă o modificare radicală în bine a stării generale de sănătate, dispar afecțiunile  cronice, durerile, se schimbă în bine mediul  din jurul lor, se îmbunătățește starea materială.

Oricine poate practica cosmoenergetica și tehnicile acesteia. Nu necesită capacități paranormale, nu trebuie să-ți schimbi convingerile religioase, nu trebuie să renunți la ceea ce îți place.

Înainte de a începe să practici cosmoenergetica trebuie să asimilezi informațiile de bază, structura energiilor care ne înconjoară, pentru a înțelege fenomenul și modalitatea vindecării. Urmează o perioadă de câteva zile de acomodare și calibrare cu efectul curativ al frecvențelo cosmoenergetice de bază.

După deblocarea energetică de bază se poate trece la treapta 1 ce presupune inițierea în metodele specifice de protecție energenică, o protecție ce permite cursantului să-și păstreze neatinsă energia proprie și să nu o risipescă,  moment în care cursantul devine cosmoenerget. Odată ce protecțiile au fost inițiate, urmează perioada în care simțim că avem forța să ne realizăm toate planurile noastre, visele și dorințele. Nu mai avem frică de ziua ce va urma,  atragem persoane pozitive care ne inspiră.

Cu fiecare ședință de terapie cosmoenergetică devenim oameni noi, ne dorim să progresăm,  avem forța necesară fără a apela la energizante și cel mai important lucru – devenim sănătoși,  uităm ce înseamnă boala. Perioada este însoțită și de anumite situații aparent bizare dar care îți transformă viața radical în bine.

În momentul în care cosmoenergetul are protecțiile inițiate urmează trapta  a 2-a, inițierea în frecvențele de bază ale Cosmoenergeticii.  În trepta a 3-a, cosmoenergetul primește inițiere în două frecvențe cosmoenergetice cunoscute încă de către lemuro-atlanți, frecvențe ce lucrează în special cu energiile de la nivelul chakrelor. Treapta a 4-a este caracterizată prin inițierea în două fecvențe cosmoenergetice informațioanale, scopul acestora este în principal de a ne furniza informațiile necesare activităților noastre cotidiene. Treapta a 4-a este destul de grea, deoarece acomodarea cu cele două frecvențe cosmoenergetice se produce treptat, prin efectuarea zilnică, timp de 3 luni, a unor exerciții specifice. Treapta a 5-a de inițiere oferă posibilitatea cosmoenergeților de a obține incă 40 de noi frecvențe energetice multifuncționale.

Nu este necesar să parcurgi toate treptele pentru a te bucura de avantajele terapiilor cosmoenergetice. Încă de la început, de la treapta 1, se va simți efectul terapiilor cosmoenergetice, inițierea în frecvențe din treaptele 2 și 3 vă vor permite să lucrați individual, atăt cu dumneavoastră cât și cu apropiații dumneavoastră pentru sănatatea tuturor.  Este adevărat că aceste frecvențe energetice obținute în treaptele 2 și 3  sunt generale, permit vindecarea tuturor bolilor, dar dacă cosmoenergetul are nevoie să vindece o boală specifică, atunci obține inițierea în acel canal de care are nevoie.  Dacă, spre exemplu, cosmoenergetul suferă de o boală de ochi, atunci, pe lăngă frecvențe de bază, va fi inițiat în frecvența Suriy-Sanlay, ce vindecă în special aceste boli de ochi; dacă cosmoenergetul are probleme cu prostata, atunci el va fi inițiat în frecvența Sinlah, ce permite întreținerea energetică a bărbaților.

Cosmoenergetica oferă  posibilitatea în care persoana inițiată poate identifica, conștientiza prezența sufletului pereche în momentul în care îl întâlnește. Este un miracol real, este ceva ce ține de natura umană, de prelungirea speciei umane,  este divin!

Posibilitățile cosmoenergeticii sunt nelimitate!

Va urma.

Cosmoenerget,

Andrei C.

Citește totul despre: , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!