Fluxul cosmoenergetic – minunea vindecătoare

Încă de la începutul existenței sale raționale, omul a încercat să se lupte cu propriile sale probleme. Există multe tehnici de dezvoltare spirituală ce au ca scop deblocarea energetică și înlăturarea ”problemelor” omului. În esență, cele mai eficiente metode presupun o armonizare a energeticii interne a omului cu energiile exterioare, indiferent de proveniența acestora. Principalul impediment în deblocarea energetică a omului îl reprezintă lipsa voinței de a continua autodezvoltarea și perfecționarea pentru a restabili  armonia interioară. Orice acțiune externă cu energii benefice are un efect de scurtă  durată, omul se simte eliberat, dar nu liber. Pentru a fi liber este nevoie ca eliberarea să se producă din interior.

Pentru obținerea libertății interioare eu recomand COSMOENERGETICA.

CE ESTE COSMOENERGETICA? Însăși denumirea spune multe, cuvântul este format din cuvintele COSMOS și ENERGIE, o combinție ce presupune folosirea energiilor cosmice pentru dezvoltarea energetică a omului.

Dar cu ce ne poate ajuta pe noi oamenii de pe Terra aceste energii cosmice?  Cu toții cunoaștem faptul că sistemul nostru solar are un efect puternic asupra a  tot ce este viu pe Pământ: furtunile solare, influența lunii, câmpurile electromagnetice din Cosmos. Studiile recente ale universului au demonstrat că atât sistemul nostru solar cât și întreaga galaxie emite nu numai radiații gama ci și radiații beta, alfa, teta precum și alte radiații ce se află într-un proces de  studiu continuu. Toate aceste radiații ajung pe Terra și în mod inevitabil acționează asupra noastră. Influența poate fi atât pozitivă cât și negativă.

Studiile din ultimii ani efectuate  asupra corpului uman relevă faptul că omul poate genera pe anumite frecvențe energii asemănătoare celor cosmice, în funcție de starea creierului uman și a nivelului de energie din corp, respectiv radiații gamma ( 35-100 Herți ), beta (35-13 Herți ), alfa (13-9 Herți) și teta ( 8-4 Herți ).

Și totuși, cum poate Cosmoenergetica influența în mod concret viața organismelor vii de pe Terra?

Majoritatea dintre noi cunosc faptul că sistemul energetic al omului are la bază centrii energetici cunoscuți sub numele de CHAKRE, ce ne furnizează energiile  specifice dezvoltării noastre. Noi trăim într-o lume a vibrațiilor și a radiațiilor, prin urmare posedăm abilitatea de a le recepționa și interpreta prin simțuri precum auz, miros, gust, văz. Pentru a explica mai pe înțeles efectul cosmoenergiilor o să apelez la un exemplu.

Să ne imaginăm corpul uman ca fiind un pian care emite sunete combinate sub forma unor melodii. Fiecare componentă a pianului reprezintă un centru energetic al corpului uman. Dereglarea pianului duce la un eșec total al sunetului emis. Chiar dacă acțiunile muzicianului sunt aceleași, el tasteaza aceeași  combinație perfectă de taste, rezultatul final este unul dezastruos, un pian dezacordat nu sună, nu produce melodia dorită a muzicianului, el emite un amalgam de sunete ce mai mult te deranjează decât te încântă. Fiecare piesă trebuie să scoată un sunet pe o anumită tonalitate stabilită. Dacă doar o piesă este dezacordată, sunetul nu va fi perfect. În situația pianului apare specialistul care reglează pianul. În cazul omului, cosmoenergiile reglează fiecare centru energetic pentru ”melodia perfectă a corpului uman” . Este de înțeles că la un pian nu se interpretează doar o melodie, ci multe altele. La fel și în corpul uman,  odată ”reglat”, cu ajutorul cosmoenergiei, se poate ”insista” pe anumite aspecte pentru a obține rezultate vizibile în viața de zi cu zi. De exemplu, pentru  găsirea unui suflet-pereche, o domnișoară are nevoie de o cantitate mai mare de energie specific-feminină pentru a atrage sufletul pereche. La fel se procedează și pentu atragerea energiei bunăstării materiale, a realizării profesionale etc.

FRECVENȚELE cosmoenergetice, în esență, sunt fluxuri electromagnetice ce transportă la nivel energetic o cantitate exactă de energii cosmice pentru deblocarea energetică, vindecarea, protecția, înlăturarea ”virușilor energetici” din corpul uman. În timpul ședințelor de terapie cosmoenergetică, corpul uman este supus energiilor cosmice pentru armonizarea centrilor energetici (chakre), înlăturarea din aura corpului uman a ”anomaliilor energetice” și stablirea unei protecții adecvate. Sunt înlăturate barierele energetice, ceea ce permite pacientului să redescopere cu alți ochi lumea din jurul său.

În cursul vieții, fiecare om experimentează foarte multe, indiferent dacă aceste acțiuni îi fac bine sau nu, apar viciile, comportamentul previzibil, gândirea comună (de regulă inconștientă) în societatea în care se dezvoltă, în multe cazuri este condus de principiul ”turmei de oi”. Terapiile cosmoenergetice, prin acțiunile lor, eliberează conștiința umană pentru fi liberă în deciziile luate, pentru ca pacientul să-și trăiască propria viață și nu viața impusă/indusă de alții, de societate, de anturaj.

Echilibrarea energetică corectă are ca afect LIBERTATEA GÂNDIRII, libertatea în luarea deciziilor corecte pentru viața pe care o trăim.

COSMOENERGETICA amplifică potențialul energetic interior al omului, îmbunătățește capacitățile extrasenzoriale și de percepere a energiilor fine, dezvoltă intuiția și propulsează omul la un alt nivel vibrațional de dezvoltare.

Stiința cosmoenergetică a combinat majoritatea informațiilor cu privire la practicile spirituale ale popoarelor lumii, atât antice cât și moderne. Spre exemplu, canalul energetic Zevs reprezintă energia Olimpului Antic, canalul Perun – energia Rusiei Vechi, canalul Mama – energia maternă, canalele blocului Buddhist – energia culturii Budhiste. Cosmoenergetica este sinteza a tot ce   s-a dezvoltat pe Terra, toate marile învățături spirituale au aceeași sursă – CREATORUL –  și nu putem primi doar ceva și refuza restul.

Fiecare dintre noi are posibilitatea de a descoperi minunata lume a energiilor cosmice. Viața noastră nu este ”roz”, uneori provocările sunt atât de mari încât deciziile noastre nu sunt luate pentru binele nostru și încercarea de a rezolva situația se transformă într-un eșec total. Aceste momente din viață blochează și mai mult circuitul energetic intern. Tratamentele cosmoenergetice vă readuc la starea de normalitate, starea în care poți fi ÎN STARE de a lua deciziile corecte pentru binele tău, pentru binele vieții tale.

PROGRESOR Internațional in Cosmoenergetică

Andrei COTRUTA

Citește totul despre: , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]