Noua știință – Cosmoenergetica

”Transformându-ne pe noi, transformăm lumea”.

Cu toții am pășit în noua eră cosmică – era cosmoenergeticii!  Cosmoenergetica este stiința folosirii raționale a energiilor în vederea creșterii adaptabilității corpului uman la noile  provocări energetice. În trecut, cosmoenergetica era înscrisă în categoria științelor secrete,  folosită doar de un număr restrâns de persoane inițiate.  În prezent, cu toții trăim noua etapă în evoluția Terrei, cu toții observăm că resursele noastre energetice nu mai sunt suficiente, ne sufocăm după foarte puțin timp de la începutul activițăților. Cu toții încercăm să găsim explicații, dar  teoriile filosofice nu ne sunt de ajutor. Este momentul să realizăm că trăim noul salt energetic și din păcate, corpurile noastre nu sunt prevăzute cu ”generatoare” suplimentare pentru a trece cu bine peste provocările zilnice. Datorită trecerii populației de pe Terra la o nouă etapă în evoluție, s-a impus și pregătirea  locuitorilor pentru această trecere. Astfel, se fac inițieri în noile tehnici de suplimentare energetică a corpurilor, folosind energiile cosmice.

Primele scrieri care fac referire la  frecvențele cosmoenergetice au fost descoperite în India, la un grup de yoghini, care, acum 400 ani, foloseau 10 frecvențe cosmoenergetice de bază, din Grupul Buddhist. Aceste tehnici ar fi fost obținute de ei prin meditații îndelungate de la Învățător. Începuturile acestei științe nu pot fi stabilite, deoarece în acea parte a lumii cunostințele sacre se transmiteau verbal, printre inițiați, de la unul la altul, timp de mii de ani.

Folosind aceleași practici, la începutul anilor 1900,  un grup de cercetători ruși, în urma a mai multor expediții, au  reușit să obțină accesul la încă 30 de frecvențe cosmoenergetice, dând naștere la Știința Cosmoenergetică Modernă, formată inițial din suma frecvențelor grupate în două blocuri: Blocul Buddhist și Blocul Magic. În prezent, această stiință este în plină dezvoltare, descoperindu-se noi frecvențe cosmoenergetice. Rezultatele pozitive ale frecvențelor cosmoenergetice asupra calității vieții au fost recunoscute de Organizația Mondială a Sănătații, existând la această dată mai multe metode omologate și patentate, recunoscute la nivelul UE, de vindecare a unor afecțiuni cu ajutorul frecvențelor cosmoenergetice.

La baza acestei științe se află ritualurile sacre, prin care energiile cosmice, prin metode specifice, sunt folosite la vindecarea sufletului, a trupului și a conștiinței umane.  Cosmoenergeții numesc câmpurile energo-informaționale cu origine cosmică –frecvențe cosmoenergetice. Metodele cosmoenergetice specifice folosesc frecvențele pentru vindecarea corpului uman, ridicarea energetiicii acestuia, pentru a face față tuturor  activițăților zilnice, indiferent de solicitări. O astfel de persoană, în scurt timp, devine un lider în comunitatea sa și în mod firesc i se schimbă în bine și soarta. Persoanele care au folosit terapiile cosmoenergetice au semnalat o schimbare radicală în comportament. Dacă până atunci ”pluteau în derivă”, după ce au folosit terapiile cosmoenergetice au observat că viața lor are sens, merită să trăiască fericiți fiecare secundă pe acest Pământ.

Cosmoenergetica acționează metodic asupra energiilor fine ale corpului uman, înlătură negativul, agresiunea, programele distructive, fricile, supărările etc. Astfel, se creează premizele apariției unor evenimente pozitive, generatoare de bucurie și satisfacție, crearea unei noi perioade pozitive în viața fiecăruia. Binele și răul se află într-o luptă continuă, aflându-se într-un echilibru precar, și numai gândurile oamenilor pot înclina această balanță, prin polarizarea pozitivă sau negativă a existenței lor.

Fiecare frecvență are o anumită planșă de activitate, are anumite funcții de bază pe care le îndeplinește, unele sunt mai generale, altele sunt specifice. Cu toate acestea, toate frecvențele cosmoenergetice au ca scop protecția energetică, vindecarea și furnizarea de informații.

Pentru a încerca efectele frecvențelor cosmoenergetice vă invităm la cursurile și ședințele cosmoenergetice organizate de Prima Școală Cosmoenergetică din România, sub patronatul Asociației Energia Ta.

Echipa ENERGIA TA

www.energiata.com

Citește totul despre: , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!