Separația energetică în familie

Cum e să te trezești în fiecare dimineață cu o senzație ciudată că nu mai ești în stare sa fii stăpânul propriei vieți, parcă ar exista o forță invizibilă care te blochează, îți întunecă viitorul? Ai impresia că mașinăria energetică care ne înconjoară merge înfrânată. Dar, oare ce ne împiedică pe noi să ne trăim propria viață? Răspunsurile pot fi multe și foarte diferite; începând de la problemele financiare, relațiile personale tensionate, până la lipsa realizărilor profesionale. Căutăm răspunsuri, dar dăm peste tot mai multe întrebări. Soluțiile găsite pentru o problemă le agravează pe celelalte. Rezolvarea o puteți găsi în altă parte, respectiv în  conștientizarea EXISTENȚEI UNEI LEGĂTURI ENERGETICE PUTERNICE CU PĂRINȚII. Da, știu, sună foarte ciudat. Informația nu prea este conformă cu tagmele culturii balcanice, însă se confirmă din plin faptul că existența ”cordonului ombilical”, la nivel energetic, între părinți și copiii lor (care de mult timp sunt majori) creează o anomalie în structura energetică a persoanelor. Astfel, generează o serie de probleme pe care urmează să le analizăm.

Fiecare persoană transmite în societate o anumită informație energetică. În mod NORMAL, informația corespunde vârstei reale a acesteia. În momentul în care există o legătură energetică puternică între părinte și copil, se produce un schimb energetic neautorizat, părintele ”fură” energia tânără de la copilul major  și, în schimb, îi cedează o energie îmbătrânită. Astfel de tineri capătă obiceiuri ale persoanelor îmbatrânite, iar parinții lor au chef de distracții, de aventuri, mai mult decât atât, încep să folosescă și un stil vestimentar destul de modern.

Lucrurile se complică în momentul în care unul dintre soți simte această energetică îmbătrânită la consoarta lui tânără. Există o impresie reală că de fapt nu conviețuiește cu consoarta sa, ci cu părinții ei. Din păcate, sunt puțini cei care vă pot explica aceste anomalii energetice. În epoca modernă, tema dată a fost analizată de către COSMOENERGETICA CLASICĂ, prin prisma frecvențelor cosmoenergetice. Este important ca atât parinții, cât și copiii lor să înțeleagă riscurile unor astfel de legături energetice TOXICE  între rude.

Chiar dacă acum mulți dintre voi veți susține contrariul, invocând faptul că v-ați separat de mult timp de părinți, este cazul să vă întrebați, pe voi înșivă –  EXISTĂ CONCRET O SEPARAȚIE EMOȚIONALĂ DE PĂRINȚI?

De ce este important să analizăm această separație emoțională de părinți? Simplu! Ca să fim noi proprii noștri stăpâni, să ne decidem numai noi viitorul,  să devenim independenți în luarea deciziilor, iar în timpul raportului sexual cu soția, să nu ai impresia că energetic se află mama ei (soacra) în patul tau! NU  este o glumă, este o realitate întâlnită la o mare majoritate a cuplurilor și din România.

Din punct de vedere al energiei vitale, copiii au energetică comună cu părinții până pe la vârsta de 12 ani. În realitate, până la această vârstă se discută doar de o singură entitate energetică – mama cu copiii săi, urmând ca după acea vârstă, cordonul ombilical energetic să fie ”tăiat”, dar de data aceasta nu fizic, ci prin modificarea comportamentului față de copil, eliberarea puterii și responsabilității  de a decide singur cum să se dezvolte, dar cu siguranță sub îndrumarea ”din umbră” a părinților. Odată cu obținerea ”buletinului”, noua entitate energetică începe adaptarea la realitățile societății. Perioada de adaptare durează până la vârsta de maxim 23 de ani. În toată această perioadă, părinții au doar obligația de a supraveghea copilul în perioada adaptării acestuia, încercând să-l povățuiască, dându-i exemplele propriei vieți. Dupa 23 ani, persoana începe să trăiască propria viață, după propriile reguli, să aibă propiile experiențe.

În realitate, totul este diferit, ambițiile balcanice modifică sistemul analizat mai sus, menținând dependența copiilor de părinți o perioadă mult mai lungă.

Fericirea fiecăruia dintre noi este condiționată de posibilitatea de a trăi propria viață și nu viața altcuiva, inclusiv viața părinților noștri. Pentru restabilirea echilibrului energetic și înlăturarea ”cordonului ombilical” la nivel energetic, vă recomand să încercați tehnologiile informaționale folosite în Cosmoenergetica Clasică. Mai multe detalii despre frecvențele cosmoenergetice le puteți găsi pe www.energiata.com  –  Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din România.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică ,

Andrei COTRUTA

Citește totul despre: , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!