Prima școală de cosmoenergetică clasică din România

Trecem cu toții printr-o perioadă intensă a evoluției speciei umane. Nu mai  contează realizările obținute până la un moment dat. Ne dorim mult mai mult din toate; ne dorim putere, bogăție, mai multă sănătate, o mai mare influență etc. Este suficient să-ți dorești să participi la un curs de dezvoltare personală și la o simplă tastare pe google obținem o mulțime de posibilități de a participa la astfel de cursuri, seminarii, super-cărți care promit schimbări extraordinare după o simplă lectură și alte ”pilule miraculose” care au ca scop dezvoltarea personală.

Cosmoenergetica  oferă posibilitatea înțelegerii sistemului energetic al corpului uman,  acestă știință modernă pune accentul în principal pe prevenirea blocajelor energetice, identificarea și eliminarea conduitei-tipar cotidiene  care ne transformă în roboței fără viitor.

Elementul cheie  în cosmoenergetică  este unul destul de simplu –  ACTIVAREA REZERVELOR INTERNE ALE CORPULUI UMAN. Procedurile și tehnicile sunt accesibile tuturor și permit echilibrarea energetică, rezolvarea problemelor legate de stres, depresie, restabilirea echilibrului hormonal și multe alte experiențe plăcute ce vă vor permite să vă bucurați de un nou început.

Pe aceia dintre voi care vor totul deodată și fără efort îi dezamăgesc. Vă opriți aici din citire, rămâneți în propria bulă plină de iluzii! Concret –  evoluție fără efort nu există.

Pe toți ceilalți, care continuați să citiți aceste rănduri, vă felicit! Ați făcut primul pas spre fericire, spre evoluția atât spirituală cât și materială. Nu există dezvoltare spirituală fără dezvoltare materială, nu vă lăsați păcăliți. Efortul dumneavoastră spiritual trebuie să se reflecte în evoluția materială, îmbunătățirea nivelului de trai.

Cosmoenergetica nu vă va salva de toate problemele cotidiene dar vă va oferi RĂSPUNSURI la întrebările care până nu demult erau o adevărată enigmă.

Cosmoenergetica vă oferă mult mai mult:

 • vă prezintă posibilitatea realizării schimbării radicale a vieții sub aspect pozitiv;
 • o stare stabilă a nivelului energetic;
 • posibilitatea de a vă  autovindeca de o mare parte din bolile societătii moderne;
 • scăpați de stres și deveniți un lider de opinie în societate;
 • obțineți abilitatea de a influența evenimentele ce vor urma.

Veți avea surpriza și plăcerea de a descoperi  în practicile cosmoenergetice noțiuni din yoga, reiki, șamanism sau mantrele buddhiste. Dar, să știți încă de la început, că principalul scop al acestor practici este de a trezi rezervele uitate (atrofiate) ale corpului uman  ce vă vor determina să deveniți mai buni, mai sănătoși, mai culți și mai prosperi. Toate tehnicile sunt adaptate nevoilor cotidiene, bazate pe energetica omului modern, mereu în mișcare, mereu în acțiune.

Pentru toți cei care sunteți pregătiți să porniți la un drum plin de mister, de experiențe inedite, asimilarea de tehnici ce dezvoltă clarviziunea și intuiția profundă, o escapadă în lumea plină de enigmele energiei fine a corpului uman, ce ne permit influențarea evenimentelor ce vor urma,  vă propun o serie de  cursuri inedite, pentru descoperirea metodelor secrete COSMOENERGETICE, organizate de  PRIMA ȘCOALĂ  COSMOENERGETICĂ CLASICĂ  DIN ROMANIA sub egida  Asociației ”ENERGIA TA”.

Cursul de bază este  intitulat ”INIȚIERE ÎN COSMOENERGETICĂ”. Perioada de desfășurare este pe durata a două zile și cuprinde :

 • o prezentare generală a energiilor fine ce formeză scheletul energetic al corpului uman;
 • influența acestoara asupra sănătații, a evoluției personale și asupra sorții;
 • descoperirea rezervelor energetice ale corpului uman;
 • inițierea în protecțiile de bază folosite în COSMENERGETICA CLASICĂ.

Participarea la cursul de bază trebuie să reprezinte pentru fiecare o decizie responsabilă. Va urma o perioadă în care faci adevărații pași în a te întelege pe tine, a întelege universul din imediata ta apropiere.

În cadrul cursului de bază cursanții au posibilitatea să descopere existența propriilor centri energetici (chakre), vor simți fizic prezența lor și vor putea beneficia de o diagnosticare exactă a funcționalității acestora.

Structura cursului de bază presupune o combinație între informațiile teoretice și ședințele energo-informaționale, unde sunt folosite frecvențele cosmoenergetice. Datorită acestor sedințe, puterea de înțelegere și absorbție a informațiilor crește la fiecare cursant. Dupa cele 5 ședințe terapeutice din cadrul acestui curs, starea de sănătate se îmbunătățește vizibil și apare dorința de a trăi viața cu un  nou suflu.

Urmează apoi o serie de cursuri tematice ce se axează  în principal pe înțelegerea energiilor materiale și îmbunătățirea nivelului de trai, rezolvarea problemelor ce țin de relațiile noastre cu societatea, respectiv familie,  serviciu, persoană iubită etc.

Absolvenții  cursului de bază primesc invitația  de a participa la ședințele cosmoenergetice curative, la taberele de lucru de la munte și de la mare, unde fiecare participant  poate să-și dezvolte  puterea de a vizualiza aura umană, de a înțelege și preîntâmpina un atac energetic, de a se energiza de la natură, fiind în armonie totală cu aceasta. În cadrul acestor întâlniri, fiecare va putea înțelege unde a greșit și, cel mai important, cum pot îndrepta aceste greșeli pentru a se bucura de plăcerile oferite de soartă. Totodată vor descoperi tehnici inedite de a energiza și încărca apa pentru o deblocare energetică mai profundă a propriului corp.

Sub efectul frecvențelor cosmoenergetice, cursanții cu o vibrație mai înaltă au parte de experiențe inedite în universul energetic multidimensional (detalii la cerere).

Cu alte cuvinte, după participarea la cursurile și activitățile tematice, cu toții veți obține posibilitatea de a vă regla propria energetică, veți înțelege motivele reale ale apariției bolilor, atât la propriul corp cât și la cei din jurul vostru, veți putea să vă protejați de atacurile energetice sau să vă curățați de efectele negative ale propriilor gânduri întunecate și multe alte experiențe inedite. Toate aceste practici se folosesc pentru dezvoltarea personală, îmbunătățirea nivelului de trai și obținerea fericirii în viața pe care o trăiți aici și acum.

IDEILE DE BAZĂ ALE ȘCOLII NOASTRE :

 1. Oricine poate deveni COSMOENERGET, indiferent de religie, sex, vârstă, opinii sau clasă socială.
 2. Înțelegerea energiilor fine vă ajută, în principal, să aveți pace în familie, creșterea profesională dorită și evoluția socială.
 3. Toate practicile propuse sunt adaptate nevoilor omului care se afirmă în societatea modernă, având ca scop evoluția pozitivă multilaterală a acestuia.

Dezvoltarea energetică trebuie privită complex, discutăm de o dezvoltare continuă și armonioasă  a corpului, a minții și a sufletului.

Miracolul adevărat există atunci când prin dezvoltarea armonioasă a celor trei factori – corp, minte și suflet – ne modificăm în bine viața, ne transformăm în ființele care simt fericirea în fiecare clipă trăită, în persoane care emit IUBIRE NECONDIȚIONATĂ.

În final, vă rog să fiți cinstiți cu voi înșivă și să răspundeți la următoarele întrebări:

 1. Aveți disponibilitatea de a schimba ceva în viața voastră?
 2. Amintiti-vă, aveți dorințe și vise uitate sau amânate la nesfârșit?
 3. Vreți să vă redescoperiți?

Ați raspuns cu DA la aceste întrebări? Atunci vă așteptăm să faceți parte din echipa care trăește miracolul COSMOENERGETIC.

Detalii pe www.energiata.com sau pe facebook – Cosmoenergetica- Energia Ta.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei COTRUTA

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!