Potentialul energetic uman

Pentru realizarea proiectelor persoanele, fiecare dintre noi are nevoie de putere, de energie liberă. Mai puțin conteză cu ce se ocupă fiecare dintre noi în viața socială, fie este angrenat în afacerea personală, este angajat sau pur și simplu este în căutarea drumului în viață. Fiecare persoană trebuie să fie conștientă de faptul că rezulatatele sale sociale depind în cea mai mare măsură de forța energetică proprie. Dar, cum să ne îmbunătățim acest indice energetic, cum să ne mărim forța proprie? Din prisma teoriei totul este clar, în practică însă lucrurile capătă o altă întorsătură. Teoretic, trebuie să întreținem corpul fizic în parametri maximi, să ridicăm enegetica proprie, să gândim pozitiv, să folosim frecvențele cosmoenergetice, să evităm vampirizarea etc. Pentru a avea o sănătate bună este nevoie de mai multă mișcare și atenție sporită la ce mâncăm, ce apă bem și ce aer respirăm. Aici apare paradoxul, deoarece, pentru a face schimbarea, ai nevoie de ENERGIE LIBERĂ. Pentru a renunța la vicii, pentru a citi mai multe cărți, pentru a înțelege totul în jurul tău, ai nevoie de acel minim de energie liberă, necesară declanșării procesului de schimbare. Lipsa energiei libere duce la lipsa realizărilor.

Imaginați-vă o persoană oarecare sau chiar și un cosmoenerget, care merge zi de zi la serviciu, petrece marea majoritate a timpului acolo, după care, lipsit de energie ajunge acasă, iar ultimele picături de energie le consumă la cina copioasă. Nu este de mirare faptul că la finalul unei astfel de zile orice meditație sau ședință cosmoenergetică de seară va fi canalizată, în special, pentru restabilirea energeticii corpului fizic. Ulterior, cosmoenergetul nu va avea ENERGIA LIBERĂ necesară pentru a realiza mult mai mult decât reechilibrarea; energie necesară pentru a genera în viitor producerea evenimentelor minunate și mult-dorite, întâlnirea sufletului pereche, gestionarea energeticii viitoare a afacerii etc. Omul în esență este o creatură socială, inclusiv din punct de vedere energetic. Atât sursele de energizare cât și cele de consum, se află în societatea din jurul fiecăruia dintre noi.

Capacitatea omului de a interacționa cu lumea exterioară (socialul) se numește potențial energetic uman (energo-potențial).

Toate persoanele se nasc cu energo-potențial propriu, diferit unul de celălalt iar pe parcursul vieții acesta se modifică în permanență prin interacțiunea cu lumea exterioară. Nimic viu nu poate exista fără energo-potențialul propriu.

Potențialul energetic uman poate fi definit și ca nivelul ENERGIEI LIBERE, de regulă, depozitată în Corpul Energetic Eteric, energie necesară pentru a realiza schimbul informațional între corpul fizic și corpurile informaționale ale bioplasmei (Corpul Carmic – Cauzal), Corpul Intuitiv (memoria sufletului) și Corpul Spiritual (legătura omului cu Creatorul).

Pentru cosmoenergeți, amintesc faptul că ENERGIA LIBERĂ este de regulă energie brută, folosită în proporție destul de mare pentru întreținerea sănătății corpului fizic. Este important ca fiecare cosmoenerget să înțeleagă necesitatea măririi corpului eteric pentru a avea volum suficient de mare în vederea depozitării energiei libere.

Uneori este important, pentru fiecare dintre noi, să fim conștienți de cantitatea reală a energiei libere pe care o avem față de valoarea reală a energo-potențialului propriu. Pentru realizarea oricărui proiect social consumăm energia liberă ce ne formează energo-potențialul. A fi în starea necesară realizării proiectului social însemnă a-ți cunoaște cu adevărat valoarea reală a energiei libere. Dacă ne supraapreciem vom obține stres și depresie, cu toate consecințele ulterioare sau, dacă ne subevaluăm, vom obține frustrarea că nu am vrut mai mult de la acel proiect, cu toate că puteam și eram în starea necesară.

Cum se manifestă potențialul energetic? Cum poate fi el cuantificat? Orice ați face fiecare dintre voi (chiar dacă nu faceți nimic), orice ați simți (liniște, entuziasm, iubire, frică, boală etc.), oricum ați reacționa la interacțiunea cu socialul, toate se realizează prin prisma energo-potențialului propriu.

În momentul în care energo-potențialul nostru interacționează pozitiv cu socialul care ne înconjoară, apare un  entuziasm puternic, nu contează motivele, noi simțim un flux puternic de energie pozitivă care ne umple bioplasma.

La fel, în momentul în care, energo-potențialul nostru interacționează negativ cu socialul, energia liberă se consumă inutil și energo-potențialul coboară la limitele energetice inferioare.

Este impotant să nu se facă confuzia între energo-potențialul uman și energia liberă. Între ele există deosebiri destul de pronunțate. Energia liberă poate fi mare sau mică dar, în niciun caz negativă. În acest context  energo-potențialul poate fi atât pozitiv cât și negativ.

Dacă în cursul unei zile avem schimbări dese de dispoziție (uneori fără un motiv clar), singurul vinovat este energo-potențialul nostru. Interacțiunea pozitivă ne creează energie liberă, iar cea negativă ne consumă.

Fericirea noastă depinde în mare măsură de energo-potențialul propriu. Cu toții suntem diferiți și interacționăm cu socialul în mod diferit, prin urmare, doar noi suntem responsabili de energo-potențialul nostru.

Reprezentarea grafică a energo-potențialului persoanelor se poate realiza  folosind un grafic sinusoidal, prezentat în imaginea de mai jos, cu variațiile pozitive/negative raportate la timp.

Imaginea nr.1

Energo-potențialul a existat oricând și va exista întotdeauna, cât timp pe acesta planetă vor exista ființe vii (socialul) sau până când va exista planeta în sine, care este și ea o entitate vie macrocosmică.

REȚINEȚI!!! Pentru fericirea voastră, energo-potențialul propriu este mult mai de preț decât toate lucrurile care vă înconjoară, inclusiv contul ”baban” din bancă. În momentul în care crește energo-potențialul propriu (imaginea nr. 2), persoana este condusă prin viață de entuziasm și simte un flux intens de energie liberă – persoana simte starea de FERICIRE.

 

Imaginea nr. 2

În situația în care energo-potențialul dumneavoastră este în creștere (chiar dacă uneori simțiți și anumite stări de tristețe), vă felicit, sunteți o persoană împlinită, cu o direcție clară în viață, aveți șanse mari să simțiți ”gustul” fericirii în fiecare zi, indiferent de ce cred cei din jur despre dumneavoastră și despre viața dumneavoastră. Energo-potențialul este acea energie care generează stările de extaz, vă face să spuneți lucrurilor pe nume, indiferent de situație (deblocarea naturală a chakrei nr. 5), să cântați, să dansați, să faceți lucruri care să vă facă să simțiți că traiți, inclusiv cele catalogate ca ”extreme”, să spuneți ”te iubesc” persoanei iubite indiferent de zi sau evenimant. Un pictor își exprimă energo-potențialul pe pânză cu ajutorul culorilor, un poet – în versuri, un om obișnuit – prin faptele care îl inspiră.

ATENȚIE, dacă nu eliberăm energo-potențialul din noi, acesta ne va ”sufoca”. Dacă simți ”sufocarea”, este necesar să eliberezi energo-potențialul în societate, acolo unde îi este locul, prin relațiile sociale. Dacă șeful te sufocă la muncă, ai curajul de a-i spune (în termeni diplomatici) ceea ce te nemulțumește, numai așa va exista un echilibru energetic. Aceste ”sufocări” vor apărea în momentele de vârf, pe imaginea grafică, când graficul este în creștere (energo-potențial în creștere). În situația în care, din nenumarate motive, nu ați reușit să ”descărcați” energo-potențialul, va urma o cădere bruscă a acestuia, ceea ce va genera stres, depresie și un dispreț profund față de propria persoană.

În situația în care graficul dvs. personal va înregistra în medie o scădere continuă  (imaginea nr. 3), atunci este momentul în care este necesară o intervenție radicală în stilul de viață, încercând să aplici anumite metode de ridicare a energo-potențialului.

Imaginea nr. 3

Fericirea noastră se află în sociatate, în relațiile sociale zilnice. Prin urmare, zilnic, noi apelăm la energo-potențialul nostru propriu pentru a genera entuziasm, respectiv fericire și energie liberă.

Cu toții suntem diferiți, posedăm energo-potențaial diferit, prin urmare, diferite lucruri sau relații sociale ne fac fericiți. Oameni diferiți, în mod diferit, reacționează la interacțiunea socială. Pentru unii, un eveniment poate fi un eșec total, iar pentru alții, același eveniment poate fi catalogat ca cea mai mare realizare din viața lor. Toate aceste perceperi individuale ale relațiilor sociale sunt trecute prin prisma energo-potențialului propriu, anume el vă furnizează starea finală. Acum, când ați aflat acest secret, este destul de accesibil pentru fiecare să aveți parte de cât mai multe momente de fericire zilnică, este suficient să vă ridicați energo-potențialul propriu și totul în jurul vostru se va schimba, veți vedea totul cu ”alți ochi”, într-o lumină mai roz, vă veți bucura de viață, veți trece mult mai ușor peste provocări și neplăceri și veți avea mai multă energie liberă pentru a simți fericirea de a trăi.

Realizarea dorințelor proprii depind numai de existența energiei libere proprii și folosirea acesteia în realizarea scopului propus. Cu cât mai multă energie liberă deținem, cu atât mai multe realizări sociale vom avea, respectiv, vom urca rapid și sigur pe scara realizărilor sociale, în afaceri, familie etc.

Mărirea disponibilului de energie liberă proprie ne creează un adevărat avantaj față de restul în realizarea unui proiect, devenim mult mai eficienți și obținem rezultate foarte bune în termen scurt.

IMPORTANT!!! Consumul EFICIENT de enegie liberă vă ajută să vă realizati dorințele în cel mai scurt timp.

Pentru a crește enego-potențialul propriu și respectiv volumul de energie liberă este necesar ca într-un timp rezonabil să eliminați din viața cotidiană relațiile care vă consumă inutil energia vitală. În primul rând eliminăm relațiile care ne afectează decisiv STAREA DE SĂNĂTATE, atât pe plan fizic cât și pe plan emoțional sau mental.

Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă propun câteva recomandări care vă vor ajuta să vă eliberați de acel bagaj negativ care vă sufocă și vă împiedică să vă realizati visele, să deveniți cu adevărat fericiți, să vă ridice ENERGIA LIBERĂ în corp.

 1. Cunoștințele obținute prin studiu intens

Uneori ne consumăm energia liberă datorită faptului că acceptăm anumite informații incorecte sau aprecieri de la persoane care sunt ”inculte” dar se prezintă ca ”profesori”. Pentru a evita astfel de situații este necesar ca voi înșivă să studiați și, în funcție de informația primită, concluziile să vă aparțină în totalitate. Voi veți percepe informatiile prin prisma propriei energetici și veți primi răspunsurile proprii. Chiar dacă cuvintele sunt aceleași, concluzia finală va fi mereu diferită. Încercați să recitiți o carte mai vechie și veți observa că vedeți totul cu alți ochi. Mărind volumul de informații obținute prin studiu, veți reuși să limitați accesul informației negative care vine către voi pe diferite canale (Ex:  evitați stirile de la orele 17), accesați  canalele prin care vin informații pozitive, ce vă inspiră și vă încarcă.

 1. VIAȚA reprezintă esența mișcării energiilor

Pentru a reuși să vă mențineți energetica proprie la un nivel înalt este necesar să vă aflați într-o continuă mișcare energetică, să nu permiteți acumulări de energie negativă pe un anumit sector al corpului fizic (de regulă, la acel nivel, apare o depunere nejustificată de grăsime pe corpul fizic), pe corpul eteric, pe corpul astral (atunci când nu ne mai amintim visele) sau cel mental (când gândurile noastre nu ne aparțin sau nu folosesc propriei noastre dezvoltari). Încercați să petreceți mai mult timp în aer liber, dezvoltați-vă intelectual în mod continuu, nu vă opriți cursul veții, indiferent de vârstă, doriți-vă multe și pentru voi, continuați să înaintați, indiferent de orice, stabiliți-vă scopuri și realizați-le.

 1. Deblocarea circuitelor energetice pe corpul eteric

Corpul fizic este doar un bioscafandru care primește energie din exterior. Prin alimentele consumate primim un aport de maxim 20% din energia vitală, restul îl primim prin interacțiunea cu alte energii: aer, apă, percepțiile cu ajutorul simțurilor umane, chakre. Dacă unul dintre aceste circuite energetice este blocat sau funcționează în parametri minimi, atunci circuitul normal al energiilor în corp este perturbat, energetica generală a corpului scade, apar bolile, dezamăgirea și o stare continuă de nerealizări sociale. Este important ca fiecare cosmoenerget care trece prin astfel de clipe să fie conștient că posedă instrumente reale ce îi vor permite în scurt timp deblocarea energetică. Folosiți cu încredere frecvențele cosmoenergetice din Grupul Budhhist pentru a vă restabili energetica proprie.

 1. Echilibrul energetic

Pentru a primi și înțelege energia este necesar ca persona să se afle într-un echilibru mental și fizic, o gândire clară și constructivă, o înțelegere corectă a relațiilor sociale în care este implicat.

 1. Interacțiunea între starea interioară și social

Pentru a obține mărirea energiei libere este necesar să aveți starea care vă va permite să înțelegeți în mod real relația între evenimentele sociale în care sunteți implicați și necesarul de energie pe care îl cedați acestor evenimente. În situația în care evenimentele vă solicită peste posibilitățile dumneavoastră energetice, atunci veți simți o stare profundă de disconfort iar energia liberă se va scurge IRAȚIONAL. În situația în care puteți face față energetic acestor evenimente veți simți o stare de confort și entuziasm, situație în care ENERGIA LIBERĂ se va acumula.

Este simplu în a întelege fenomenul. De exemplu, pentru unele persoane, prezența la o manifestare publică le poate crea un disconfort total iar pentru alții poate însemna ”o baie de mulțime” și să se simtă plini de energie. Urmăriți cu atenție reacția corpului, iar la prima apariție a discomfortului modificați relația socială în care vă aflați sau întrerupeți imediat discuțiile sau prezența dumneavoastră în acel loc. În așa mod, veți salva o mare parte din propria energie liberă.

 1. Gândurile noastre ne creează viitorul

Energia noastră depinde în mare măsură de gândurile noastre și posibilitatea reală de a ne focusa pe un anumit proiect social. Modul cum reușim noi să gândim și să ne focusăm pe proiectul social dat ne influențează decisiv consumul de energie vitală. Dacă gândim dintr-o perspectivă negativă, ne facem griji – creăm bariere, apare frica la nivel energetic, scade vibrația acestui proiect social și consumul de energie crește irațional. Prin modul nostru de a gândi negativ, pe de o parte proiectăm o vibrație negativă în viitor și pe de altă parte ne consumăm inutil energia liberă vitală. Cu cât mai multă atenție acordăm proiectului social, cu atât mai multă energie ne consumăm. Așa de exemplu, pentru a ne ridica energetica vitală trebuie să ne concentrăm nu pe sursa epuizării (gândurile negative și scăderea vibrației) ci pe sursa energizării, respectiv entusiazmul realizării proiectului social concret. Focusați-vă pe ceea ce vreți să obțineți prin proiectul social și modalitatea concretă de realizare a acestuia. Uitați de oboseală și concentrați-vă pe realizări.

 1. Energia depinde de calitatea produselor alimentare consumate

Cu cât mai calitative vor fi alimentele consumate, cu atât mai puțină energie o va consuma corpul pentru procesarea acesteia, mai puține deșeuri chimice se vor acumula în corpul fizic și mai mulți nutrienți necesari ca materie pentru întreținerea corpului fizic în parametri optimi. Unele produse alimentare sunt asimilate foarte ușor, altele ne consumă foarte mult, fapt ce ne determină  să facem o pauză totală apreciabilă după ce le consumăm, simțindu-ne epuizați fizic. Dacă după consumul de alimante simțiți o tendință accentuată de a dormi, atunci alimentele consumate vă epuizează energetic și trebuie ori să renunțați la consumul lor, ori să diminuați considerabil frecvența folosirii acestor produse în meniul zilnic.

 1. Stresul și consumul de alimente

Este important să consumați alimentele conștient, să le simțiti gustul și energetica. În situația în care persoana este stresată, atunci consumul alimentelor devine o obligație zilnică ce ne consumă și mai mult energetic. Recomand ca înainte de masă persoana să se afle într-o stare de echilibru energetic pentru a înțelege scopul exact al procesului de alimentare, respectiv aprovizionarea corpului fizic cu maretial și energie și, nu în ultimul rând, plăcerea de a GUSTA din savoarea și energetica produselor alimentare consumate. Realizarea acestui obectiv vă va ridica bunadispoziție la masă, vă va umple cu entuziasm și veți primi o cantitate mare de energie vitală liberă

 1. Mediul înconjurător

Omul, prin esență, este parte din univers și este normal ca universul să ne influențeze energetica. Toate modificările energetice produse în univers, în funcție de poziția exactă a planetei noastre în galaxie ne influențeză energetic pozitiv sau negativ. La aceste variabile putem adăuga și mediul înconjurător. Este important ca în procesul nostru de dezvoltare spirituală și intelectuală să includem și studiul acestor stiințe sau să ținem cont de anumite sfaturi care vin către noi pe diferite căi, observațiile străbunilor, recomandările astrologilor sau recomandările  oamenilor de știință, bilologi, fizicieni atunci când discutăm de anumite fenomene astronomice și influența lor asupra corpului uman. Să nu uităm aici și de vibrația urbei în care locuim, raportându-ne la perioada în care vibrația scade (în perioada când toți muncesc și nu există clipe de relaxare) sau perioada în care vibrația crește (perioada sărbătorilor) etc.

 1. Simțurile umane

 Cele cinci simțuri umane: văz, auz, gust, miros și simțul tactil sunt printre principalele canale prin care energia vitală liberă intră sau iese din corpul uman.

 1. Dezvoltarea personală

Dezvoltarea personală continuă reprezintă cheia creșterii energeticii proprii. Întreaga viață omul are nevoie de dezvoltare pentru a simți gustul propriei vieți. În momentul în care încetăm autodezvoltarea începem să slujim intereselor altor persoane, să îi facem pe alții fericiți, consumându-ne energia.

 1. Odihna reface energetica proprie

Pentru funcționarea eficientă a energeticii personale, fiecare om are nevoie de un repaus zilnic, atât pentru corpul fizic cât și pentru aspectele psihologice. Este necesar ca minimum o zi pe săptămână să o rezervăm odihnei atât pasive cât și odihnei active. Totodată, să nu uitați că, minim o dată la trei luni, să vă permiteți un mini-concediu de cel puțin 3 zile în care telefonul mobil să fie închis și să vă dedicați în totalitate relaxării și odihnei.

EXCLUSIV COSMOENERGETILOR INIȚIAȚI

Oricare cosmoenerget, odată cu inițierea în frecvențele cosmoenergetice, primește posibilitatea unică de a folosi fluxurile energo-informaționale generate de frecvențe pentru restabilirea energeticii proprii și pentru a crea o cantitate suficientă de energie vitală liberă necesară dezvoltării sociale și creșterii energo-potențialului propriu.

Este suficient să stabiliți un minim de 20 de minute din programul dvs. zilnic pentru echilibrarea energetică cu ajutorul frecvențelor cosmoenergetice și viața vă va oferi multiple momente de fericire.

Fiecare cosmoenerget știe deja că o mare parte a energiei libere se află în corpul eteric, acolo unde, de altfel, se află și chakrele corpului uman. În cele 20 de minute de terapie cosmoenergetică este necesar că să vă curațați toate chakrele de energia negativă și să le energizați una câte una, pornind de la chakra nr. 1 și terminând cu chakra nr. 7. Tehnicile concrete de lucru sunt disponibile cosmoenergetilor inițiați în taberele tematice organizate de Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din Romania. În principal, pentru  curățarea chakrelor și energizare folosim cuplul de frecvențe Farun-Buddha + Firast + Zevs + Șaon.

Un cosmoenerget poate primi un surplus de energie și prin alte metode care nu presupun neapărat tehnici cosmoenergetice, precum:

–       Practicarea de activități sportive în aer liber.

–       Eliminarea surselor ce ne generează emoții negative.

–       Meditații.

–       Interacțiunea cu oameni pozitivi, cu o vibrație egală sau mai mare decât a cosmoenergetului, nu uitați de anturajul ce influnețează decisiv energetică proprie.

–      Îndeplinirea întocmai a tuturor obligațiilor zilnice necesare atingerii obiectivelor NOASTRE PROPRII.

–      Reducerea până la un minim absolut a faptelor inutile, discuțiilor fără sens, gândurilor distructive de vibrație joasă etc.

–      Energizați-vă în natură, de la pămant, animale, plante etc.

–      Împământarea conform indicațiilor primite la cursul ”Inițiere în Cosmoenergetică” sau în taberele de energizare.

–      Pasiuni.

–      Artă, creație, concerte, expoziții, într-un cuvânt, bucurati-vă de lumea frumosului.

IMPORTANT!!!

În momentul în care ați simțit prezența energiei vitale suplimentare, încercați să o folosiți cu responsabilitate pentru realizarea propriilor proiecte sociale.

P.S.: Să nu uitați niciodată că acolo unde este multă energie pozitivă liberă, apare o rupere a echilibrului energetic în sens pozitiv, deci, cu siguranță, vor apărea și vampirii energetici să se înfrupte din ceea ce nu le apartine pentru a restabili echilibrul. Nu uitați de existența lor și folosiți cu încredere funcția protectivă a frecvențelor cosmoenergetice (dacă din ”întîmplare” am gândit numele frecvenței, o deschidem instantaneu, indiferent unde ne aflăm, de acest gest depinde energo-potențialul nostru, energia noastră vitală).

Progresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!