Biorezonanta si cosmoenergetica

Fluxul continuu de informații noi din toate domeniile vieții ne copleșesc zi de zi. Este greu să facem deosebirea între informațiile utile și cele inutile. Cel mai greu este atunci când suferim de o boală și, disperați fiind, căutăm remedii alternative. Încercările noastre de a obține informația ce ne va rezola problema devine un consum irațional de energie. Răsfoirea internetului ne consumă și mai mult. Toate scandalurile legate de medicina clasică ne dovedesc încă o dată ineficiența sistemului medical modern, neputința de a ne vindeca. Timp de zeci de ani, mai marii țării au pus accentul pe vindecarea națiunii și nu pe preîntâmpinarea îmbolnăvirilor. Crearea sistemului de sănătate cu un obiectiv clar – dependența de pastile – a fost o prioritate a guvernanților moderni, o gaură neagră ce înghite anual  peste 9 miliarde de euro. În tot acest context nefavorabil este destul de dificil ca științele alternative să poată să-și  facă loc în viața românilor.  Cu toate că BIOREZONANȚA nu este o sțiință recentă, ea nu este apreciată la adevărata valoare deoarece presupune interacțiunea noastră cu vibrațiile și energiile fine –  nevăzute ochiului uman. La fel și COSMOENERGETICA, care se axează pe  principii asemănătoare, de vindecare a corpului uman prin intermediul fluxului energo-informațional de origine cosmică. Nu este nou un astfel de comportament din partea semenilor deoarece, în trecutul îndepărtat, oamenii care promovau stiințele noi erau arși pe rug. În prezent lucrurile stau la fel, doar că rugul a căpătat alte forme.

Studiul biorezonanței este destul de recent și, în mare măsură, face posibilă explicația științifică a efectelor energiilor cosmoenergetice asupra organismelor vii. Bazele științifice ale biorezonanței au fost puse în 1976 de către cercetătorul de origine germană Paul Schmidt, care a pornit de la teoria  conform căreia obiectele cu abilități oscilatorii identice rezonează între ele. Corpul bolnav are frecvențe de vibrație diferite de cele ale corpului sănătos. Trecerea de la un tipar frecvențial la altul, deci trecerea de la starea de sănătate la cea de boală și invers, se petrece prin salturi cuantice. Paul Schmidt a pus în evidență faptul că tulburarea energetică a unui organ devine simptomatică atunci când frecvența sa de oscilație scade sub nivelul de 100 kHz.

Astazi, cercetătorii  care au continuat studiile începute de Paul Schmidt au reușit cu aparatura modernă existentă să măsoare cu o exactitate și mai mare frecvența vibrației pentru tot ce este viu, astfel au determinat pentru corpul fizic sănătos o frecvență cuprinsă între 62 și 68 Hz. Frecvența pentru corpul fizic al unui om bolnav poate să scadă până la 42 Hz, iar la valori sub 25 Hz începe pericolul de deces, în care valoarea  vibrației tinde accentuat către  0 Hz.

Cosmoenergetica este o stiință practică, adaptată nevoilor omului modern, chiar dacă discutăm de instrumente ”invizibile” ochiului uman. În timpul ședințelor, fiecare cosmoenerget poate percepe cu simțurile proprii efectele fluxurilor energo-informaționale ce au ca scop reglajul frecvențial al organelor umane.

O mare parte dintre cosmoenergeții din România au făcut cunoștință cu posibilitățile frecvențelor cosmoenergetice, motivați de dorința de a rezolva problemele grave prin care treceau. Cu toții au încercat anterior multe tehnici de vindecare, dar care nu au dat rezultate vizibile. În prezent, voluntar, au devenit ambasadorii Cosmoenergeticii în România.

Ședințele cosmoenergetice se desfășoară în grupuri mici, iar fluxurile energo-informaționale se deschid individual, pe fiecare participant. În acele momente, de regulă, se înregistrează mai multe modificări ale mediului înconjurător.

Cu ajutorul unor aparate de măsurare performante montate în încăpere, în timpul ședințelor de terapie cosmoenergetică s-au înregistrat următoarele modificări ale mediului:

 • diminuarea cu până la 40% a radiațiilor din încăpere;
 • creșterea puternică a umidității aerului;
 • apariția unor sunete/radiații pe frecvențe cuprinse între 4-10 herți (radiații cosmice alfa și theta) cu o putere de până la 100 decibeli;
 • în unele situații, se înregistrau și explozii electromagnetice ce perturbau funcționarea aparaturii electronice/electrice din încăpere.
 • în mod frecvent s-a înregistrat blocacrea sistemului audio sau diminuarea/dispariția semnalului de la telefoanele mobile.
 • prezența unor sfere energetice percepute de către cursanți prin senzorii corpului fizic.

Odată cu încetarea fluxului energo-informațional generat de frecvențele cosmoenergetice – acești indici dispăreau inexplicabil. Explicația este una logică și dovedește înca o dată prezența fluxurilor de energie cosmică în timpul ședințelor cosmoenergetice.

Cosmoenergetica, în esența sa, se bazează pe acțiunea  fluxului energo-informațional generat de frecvențele cosmoenergetice asupra organelor corpului fizic și a chakrelor, ce permite  reechilibrarea energetică, reglajul frecvenței vibrației organului bolnav prin înlăturarea energiei negative cu frecvență redusă.

Cu toate că rezultatele pozitive obținute de Cosmoenergetică și Biorezonanță în tratarea neinvazivă a corpului uman  sunt mult peste medicina clasică, devine uneori imposibilă promovarea acestora în România. Obișnuința multora de a apela la pilula miraculoasă ne transformă într-o națiune dependentă de cei care produc pilulule. Este momentul ca fiecare dintre noi să înțeleagă că dependența este generată de altcineva, prin încălcarea liberului arbitru. Pentru a ne regăsi drumul nostru în viață este important să scăpăm de orice dependență, inclusiv de pilule. Recomand tuturor folosirea tehnicilor cosmoenergetice pentru recăpătarea sănătății și regăsirea drumului în viață.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , ,

This Post Has 2 Comments

  1. Andrei Cotruta

   Cosmoenergetica și biorezonanța sunt științe diferite chiar dacă pe alocuri se aseamănă. Cosmoenergetica este mult mai vastă, rapidă ca și acțiune și cu o precizie mult mai mare în tratarea energetică a corpului uman.

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!