Informațiile în cosmoenergetică

Viața pe planeta noastră a dat șanse egale tuturor viețuitoarelor, însă omul a știut să valorifice informația și să o ducă dincolo de instinct, devenind ființa superioară, reușind să cucerească și să domine planeta.

Am fost obișnuiți  să spunem și să credem că informaţia este putere. În viața noastră, cea de zi cu zi, aceasta este un adevăr de necontestat. Însă, de ceva ani, mai precis după 2012, cantitatea de informaţii a crescut ameţitor şi asta afectează serios capacitatea noastră de procesare şi analiză a acestor informaţii la nivelul conștientului. Oare cum să pui cap la cap toate sursele de informaţii şi să extragi esenţa necesară în luarea unei decizii legate de viața noastră? Informaţia este putere doar dacă este structurată. Structurarea corectă a informației poate fi realizată doar de către ”observatorul” liber în gândire. Conducătorul/sclavul va interpreta informația prin prisma interesului său în societate, respectiv rezultatul final va fi viciat de subiectivismul acestora.

Fluxul masiv de informații din jurul nostru poate fi accesat fără a da dovadă de capacități supranaturale, practic accesezi internetul și obții informația. Facilitatea respectivă de accesare a informațiilor ne-a atrofiat unele instincte și aptitudini. V-ați gândit cum ar fi dacă nu ați putea sa faceți o căutare pe ”Google” atunci când vreți să aflați o informație? Cum ar trebui să vă obțineți informația?

   În Cosmoenergetică informația reprezintă unul dintre pilonii de bază pentru vindecarea practicantului. Este suficient să conștientizezi tiparul energetic negativ și eliminarea acestuia va fi efectuată cu mare ușurința de fluxurile energo-informaționale cosmoenergetice.

Dacă până în anul 2012 în Consmoenergetică se discuta doar de frecvențele Midi și Ghectas ca fiind frecvențe energo-informaționale cu valențe informaționale, după acest an numeroasele experimente facute de practicanții acestei știinte atât din lume cât și din Romania , au dovedit faptul că valența informațională poate fi atribuită mult mai multor frecvențe cosmoenergetice, respectv:

Blocul Curativ Buddhist

–         FARUN – BUDDHA –  furnizează în special informații legate de starea de sănatate a organelor interne, informații privind drumul în viață sau atitudinea reală a persoanelor din anturajul tău.

–        FIRAST – furnizează întrebări/răspunsuri folosind tehnica formă-gând oferită la inițiere, interacțiunea între cosmoenerget și lumea eterică/entitățile eterice.

–        KURF – oferă informații legate despre tiparele pozitive/negative din neam, structurarea corectă a acestora.

–        NINALIS / URAL –  furnizează informații utile cu privire la atitudinea corectă/incorectă a persoanelor iubite din viața ta sau ale rudelor de sânge.

     Blocul Magic

–        MIDI – oferă informații utile, structurate pentru evoluția socială și spirituală a cosmoenergetului la nivel planetar.

–        GHECTAS – furnizează informații utile, structurate pentru evoluția socială și spirituală a cosmoenergetului primite de la spiritele de lumină din univers.

–        MAMA – informații utile, furnizate de regulă femeilor despre trecut, prezent și viitor, pentru a restabili echilibrul energetic în corp.

–        ANAEL – informații utile, NEVICIATE, despre interacțiunea umană în societate.

–        DO – furnizează informații din lumea eterică.

–        ZOLOTAIA PIRAMIDA – furnizează informații despre ceea ce suntem ca entitate energetică în univers

–        PERVÂI MAGHICESCKII – furnizează informații cu privire la intervențiile abuzive negative asupra energeticii noastre, precum și persoanele care au realizat aceste intervenții. Informații sugestive cu privire la caracterul pozitiv/negativ a anumitor evenimente pe care le dorim în viața noastră cotidiană.

–        AGNI – oferă informații utile în afaceri.

Informațiile prezentate mai sus sunt cu titlu de exemplu, deoarece majoritatea persoanelor aflate sub fluxul energo-informațional cosmoenergetic primesc informații utile pentru rezolvarea problemelor cotidiene. Lipsa acestor informații a fost înregistrată doar la un număr restrâns de persoane și s-a datorat dominării masive a conștientului persoanei asupra subconștientului, lipsei relației între minte și suflet. Aceste persoane, de regulă, refuză categoric să creadă că există și altceva decât lumea materială palpabilă din jurul lor. Cu cât această ancorare este mai liberă, cu atât interacțiunea conștient-subconștient este mai lejeră și persoana beneficiază de un flux informațional masiv din partea frecvențelor energo-informaționale necesar succesului social și spiritual.

În Cosmoenergetică există tehnici specifice destinate pregătirii cosmoenergetului pentru echilibrarea relației conștient – subconștient (minte – suflet) în vederea obținerii informațiilor structurate utile dezvoltării sale. Aceste tehnici sunt disponibile doar persoanelor inițiate în frecvențele cosmoenergetice. Pentru cei interesați de funcționarea frecvențelor energo-informaționale cosmoenergetice vă aștept cu drag la evenimentele organizate de Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din România.

Vă invit să faceți parte din categoria oamenilor care pot obține informații și știu ce vor de la viață pentru a fi în armonie cu Terra și cu Universul în care trăim.

Pogresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!