Cosmoenergetica zi de zi

  Cosmoenergetica este stilul de viață a unui om LIBER în gândire. Cosmoenergentica nu este o credință și nici o stiință  în sensul comunicat  de profesorii din generală  sau liceu. Este posibilitatea reală de a avea  acces  continuu la o sursă inepuizabilă de energie și informație care ne-a fost lăsată moștenire pentru a evolua LIBERI. Este știința celor care vor să-și trăiască viața așa cum le-a fost plăsmuită de Creator, fără intervențiile brutale din partea altora. Tot ce este genial este simplu, la fel este și în Cosmoenergetică; toate tehnicile sunt simple și accesibile tuturor oamenilor LIBERI.

    Deja au trecut câțiva ani de când în Romania un grup select de persoane practică zi de zi tehnicile cosmenergetice pentru binele lor propriu, pentru evoluția socială, materială și spirituală, aplicând acel miracol cosmic oferit de fluxurile energo-informaționale ale frecvențelor cosmoenergetice.

   Pentru cei neavizați, dar dornici să încerce ceva cu adevărat miraculos, vă voi prezenta,  într-un mod destul de simplu și pe înțelesul tuturor, fenomenul denumit Cosmoenergetica. Prezentarea dată ilustrează perceperea mea proprie și practică de-a lungul a peste 10 ani de aplicare a fluxului  frecvențelor Cosmoenergetice.

   De unde a început totul? Dacă facem referință la Univers, se spune că totul a pornit de la „particula lui Dumnezeu ”, de la o licărire, o lumină primară, o reacție energetică care a declanșat expansiunea, de la particulele  ce formează FOTONUL. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că fluxurile energo-informaționale ce se formează în univers sunt alcătuite în mare parte din fotoni. Pe lângă licărirea ce poate fi ușor înregistrată cu aparatele de măsură clasice de pe Terra, aceste fluxuri mai poartă cu ele o cantitate uriașă de energie și informație. Cosmoenergetica este știința care selectează fluxurile energo-informaționale utile corpului uman și ne ajută să le focusăm pe corpul nostru, pentru realizarea miracolului Cosmoenergetic.

   Universul este într-o continuă expansiune si evoluție. La fel și aceste fluxuri energo-informaționale evoluează atât în complexitatea lor, cât și ca viteză de transmitere a informației la distanță. Saltul energetic din 2012, despre care s-a vorbit atât de mult, s-a produs, însă cu totul în alt mod decât a înțeles umanitatea să-l perceapă. Am simțit pe propriul corp energetic acest salt vibrațional, această evoluție extraordinară a fluxurilor energetice. Dacă până în anul 2012 pentru vindecarea unei probleme de sănătate aveam nevoie de un tratament cosmoenergetic de 10 ședințe a câte 45 minute fiecare ședință, în prezent, același efect îl putem obține în 4 ședințe, a câte 30 minute fiecare. Mai mult de atât, rezultatele pe care le obțineau cosmoenergeții inițiati în 3 luni, în prezent  noii  inițiați ajung la acel nivel doar într-o lună.

    Pentru a înțelege cât mai bine cum funcționează fluxurile energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice o să apelez la un exemplu foarte simplu. Să presupunem că ați cumpărat un router wireless. Ați intrat în posesia unei cutii de plastic, care, aparent nu face nimic. Este suficient ca această cutie de plastic să o conectați la o sursă (ENERGIE) și la cablul de date (ACCES LA INFORMAȚIE) și obțineți o adevărată minune – acces într-o altă lume, una virtuală, creată de om într-un univers virtual paralel cu al nostru. Acum 30 ani un astfel de exemplu ar fi fost luat dintr-un film SF, dar în prezent nu ne putem imagina viața fără un astfel de dispozitiv în casă. Transmiterea informației și energiei fără fir a devenit REALITATEA NOASTRĂ. Nu ne preocupă prea mult din ce este format routerul, atât timp cât putem accesa o susrsă imensă de informații. Dar, să nu uităm că această susrsă de informații este creată de om, și fiecare individ  își aduce propriul aport la crearea bazei de date. Similar  se întâmplă și în Cosmoenergetică. Tehnicile și procedurile cosmoenergetice sunt ”routerul” din exemplul de mai sus, care face legătura între energiile și informațiile cosmice cu corpul uman.

    Terra este inconjurată de un câmp energo-informațional terestru ce conține informația a tot ceea ce este viu pe Pământ, inclusiv OMUL.  Acest câmp conține atât informații pozitive (corp uman perfect sănătos), cât și informații negative (afecțiunile corpului uman). Fiecare ființă vie este conectată la acest câmp energo-informațional de la care primește informații și către care trimite informații. Bolile apar atunci când omul se conectează la câmplul energo-informațional terestru pe o frecvență greșită și se alimentează cu informații negative, care în final, generează boala pe corpul fizic. Este cazul medicilor, care vibrând pe frecvența bolnavilor, se îmbolnăvesc și ei de boala pacienntului sau de una similară.

   Fluxurile energo-informaționale generate de frecvențele Cosmoenergetice, odată activate de cosmoenergetul inițiat , selectează pentru acesta frecvențele informaționale pozitive din câmpul terestru, necesare vindecării organelor  bolnave. Informația și energia pozitivă transmisă va contribui decisiv la însănătoșirea organului bolnav. Cu ajutorul fluxurilor cosmoenergetice omul se recalibrează la  câmpurile  informaționale pozitive din jurul Terrei sau chiar din Univers.

   Adresându-mă celor sceptici, probabil, acum 30 de ani, nu ați fi crezut în posibiltatea reală de a transmite energie fără fir, la distanță. În prezent, o parte dintre voi, vă încărcați telefoanele mobile cu ajutorul acestor tehnologii. Prin urmare, scopul final contează! Dacă telefonul va indica 100% energie, atunci acesta este încărcat, și nu a contat că acest procedeu s-a realizat cu sau fără fir. La fel stau lucruriile și în Cosmoenergetică, este mult mai important efectul fluxurilor energo-informaționale decât aspectele tehnice a propagării energiei și informațiilor. Dacă, aplicând procedurile și tehnicile cosmoenergetice obținem vindecarea afecțiunilor corpului uman, atunci  FUNCȚIONEAZĂ!

    Stimaților, vă rămâne să identificați în cercul vostru de prieteni pe cei ce practică Cosmoenergetica, și cereți-le să vă împărtășească din experiența lor proprie. Dacă încă nu ați găsit un astfel de prieten, vă aștept cu drag la evenimentele organizate de Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din România, ce se vor desfășura în 2017. Vă invit să faceți parte din categoria oamenilor care știu ce vor de la viață. Atenție, un aspect important pentru dumneavoastră  este că veți descoperi individual că  PUTEȚI fi în armonie cu Terra și cu Universul în care trăim.

Pogresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță  

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!