Atragerea banilor prin tehnologii energo-informaționale (T.E.I.)

Gândurile noastre zilnice cu privire la insuficiența banilor ne blochează în totalitate ființa. Frica de a nu avea, de a nu putea supraviețui este promovată prin toate mijloacele de comunicare în masă. Fără să realizăm, devenim sclavii acestor frici. Insuficiența materială este folosită drept metodă de a îndobitoci populația. O țară îndobitocită poate fi condusă foarte ușor, este suficient să-i promiți ”un ciolan” și toate problemele dispar. Dacă aveți îndoială cu privire la ce vă spun, deschideți televizorul pe un program de știri și veți observa ”ciolanele” aruncate de către cei care ne conduc. Dacă nu vă regăsiți printre cei care trăiesc cu impresia că va veni cineva și va împărți tuturor de toate, atunci faceți un efort să vă treziți, să înțelegeți că secretul abundenței materiale nu se găsește la conducători și șefi de state, ci în noi înșine.
Amintiți-vă ce va spuneau părinții în copilărie: „banii se câștigă greu…„ , „vei munci și vei avea…„ , „banii sunt ochii dracului…„. Toate aceste mesaje au contribuit din plin la blocarea energiilor materiale. Observați ce se întîmplă în jurul vostru, în majoritatea cazurilor, cei care au avut în copilărie – au și acum, cei care nu au avut – nu au, sau dacă dobândesc ceva, în scurt timp pierd totul. Secretul se află în educația primită, cei 7 ani de acasă. În familiile bogate există o anumită atârnare față de energiile materiale, un respect față de acestea, în familiile sărace există o ură față de energiile materiale, deoarece toți muncesc din greu pentru a obține foarte puțin și de regulă, puținul dat dispare repede, printre degete.

Toate aceste idei, generate si promovate de către familie, cunoștințe, gândire colectivă s-au înrădăcinat în conștiința noastră și nu fac decât să ne blocheze accesul la energiile materiale.
Voi vă puteți dori de toate, puteți gândi pozitiv, puteți să vă visați avuți, dar anume blocajele educației primite anterior vă marchează actuala dezvoltare financiară.
Des auzim soluții minunate pentru a atrage bogăția, cărți scrise frumos, gânduri și maxime ale celor care au reușit în plan material, idei care promit în scurt timp să vă TRANSFORME RADICAL. De exemplu, ni se spune: „ pentru a avea, tu trebue să ceri și atunci viața ta se va schimba în bine.„ Uau, ce tare! Numai că, nimeni nu-ți explică CUM și de la cine să ceri pentru a primi. Nimeni nu-ți spune că totul funcționează numai în momentul în care persoana este deblocată energetic. Procesul de deblocare energetcă este unul unipersonal, exclusiv destinat persoanei date.
Aici intervin și TEHNOLOGIILE ENERGO-INFORMATIONALE. Tehnicile de deblocare energetică folosite, practicate în timpul ședințelor cu fluxuri enero-informaționale, sunt unipersonale. Ele identifică în câmpurile energetice ale cursanților blocajele și le elimină, într-un mod cu totul special, pot spune miraculos. Astfel, cursantul devine conștient de motivul ce a determinat apariția blocajului și numai după aceea, blocajul este eliminat.
Se evită în acest mod recidiva, odată ce persoana a înțeles motivul, el va evita să repete greșelile, deoarece devine conștient de efectul real a acestora, respectiv blocajul energiilor materiale.
Acest proces de deblocare poate dura de la câteva zile până la câteva luni, totul depinde de puterea cursantului de a înțelege unde a greșit și ce trebuie să nu mai repete. Cel mai rapid se deblochează cursanții care sunt supuși atacurilor energetice, deoarece, odată ce identifici sursa atacului o poți neutraliza și ulterior să te bucuri de bunăstarea materială.
Întregul proces de deblocare presupune, pe lângă activități practice energetice de interacțiune cu energiile banilor cît și informații teoretice utile, care îl fac conștient pe cursant cum funcționează energia banilor din jurul nostru, structura acestor energii, precum și modul concret cum putem atrage aceste energii in viața noastră .
Nu ezitați să participați la BUSINESS Training-ul în frecvențele energo-informaționale – ” Latura energetica a banilor ” organizat de Asociația ENERGIA TA, să parcurgeti o experiență inedită de transformare radicala a constiinței personale in vederea atragerii banilor in viața cotidiană.

Detalii pe www.energiata.com.

PROGRESOR INTERNAȚIONAL ÎN COSMOENERGETICĂ,
Andrei COTRUȚĂ

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!