Gandirea colectiva – virusul energiei vitale

Energia vitală este principalul motor al evoluției sociale personale. Pentru a coordona realitatea noastră este nevoie de o cantitate uriașă de energie vitală destinată și repartizată pentru fiecare zi de interacțiune socială. Dacă continuăm să avem același comportament social ca până acum, mult râvnita evoluție socială nu va apărea la orizont. Societatea  ne-a transformat pe toți în ”trenulețe” care circulă pe o cale ferată bine determinată de alții și oprim doar când și unde ne spun ei, în caz contrar suntem amentințați cu represalii dure. ” Deșteptii tării” coordonează universul nostru printr-un mecanism energetic letal numit ” GÎNDIREA COLECTIVĂ ”, implementat și sustinut macabru cu bani multi, folosind mijloacele de comunicare in masa.

Din păcate așa funcționează societatea modernă românească. Pentru a schimba macazul pe linia dorită de noi avem nevoie, pe lângă dorință, și de foarte multă energie. Potențialul energetic propriu ne stabilește dacă oprim în gara dorită de noi sau în cea fixată de alții. Pentru a face acest pas trebuie să ne depășim, în primul rând, pe noi înșine, obiectiv ce poate fi realizat doar când avem rezervoarele pline cu energie vitală. Acest adevăr îl cunosc și cei care ne conduc și ne decid stațiile în care să oprim. Pentru majoritatea românilor, visul de ”libertate” va fi  o utopie și în 2018, deoarece rezervoarele lor energetice sunt la limita inferioară, mass media și-a făcut datoria și în 2017 de a ne seca pe toți cu informațiile inutile și aberante furnizate zilnic.

Realitatea noastră poate fi schimbată doar dacă schimbăm tiparele energetice impuse de alții,GÎNDIREA COLECTIVĂ, tipare toxice care au ca scop epuizarea noastră energetică.  Energia nu dispare, ci se transformă sau se transmite. Când slujim interesele altora, energia noastă vitală va alimenta rezervoarele lor, ale altora, ale celor ce se afișează zilnic la Tv și Radio, profitând la maxim din energie sufletescă a milioane de români. Da, ei vor evolua social și vor ajunge acolo de unde ne conduc pe noi și ne indică stațiile unde și când AVEM DREPTUL să oprim, sau mai bine spus, unde lor le convine ca să ne  ”fure” energetic.

Libertatea de a lua propriile decizii poate deveni realitate odată cu aplicarea Tehnologiilor Energo-informationale ce folosesc fluxurile cosmoenergetice pentru curățarea rațiunii noastre, purificarea conștientului de tipare străine și ridicarea energeticii proprii la nivelul care vă va permite DREPTUL DE A FI LIBER în deciziile ce urmează să le luați pentru voi, pentru evoluția voastră socială.

Pogresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]