Efectele Trainingurilor în Tehnologii Energo-Informaționale (T.E.I.)

În ultima perioadă, tot mai mulți participanți ai Trainingurilor în Tehnologii energo-informaționale  din România pun în discuție problema efectelor  CONCRETE  manifestate la câteva zile după închieierea trainingului. Acestea apar din senin și dispar la fel de repede. Noi le vom denumi generic ”crize”  individuale și vom încerca să le sistematizăm pentru a le înțelege mai bine.Vă reamintim cu această ocazie că suportul energetic pe parcursul trainingului este asigurat de fluxurile energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice.

Caracteristicile  ”crizelor”.

Orice deblocare energetică, vindecare și curățare carmică, ruperea ventuzelor energetice,  etc. presupun o modificare radicală a întregului sistem energetic uman. Acest fenomen generează și apariția unor ”crize” individuale care se manifestă la cosmoenergeți în funcție de problemele energetice concrete ale fiecăruia. Fluxurile energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice, pe lângă funcția de bază,de vindecare, produc și anumite modificări pozitive în soarta fiecăruia. După fiecare ”criză” individuală va urma acea corectare pozitivă și rapidă a sorții fiecăruia. Astfel, înțelegând lecția karmică, vă veți continua drumul evitând mișcarea în cerc. Crizele individuale sunt de mai multe feluri, respectiv:

–        Crize individuale fiziologice – cauzate  de eliminarea toxinelor pe cale naturală din corpul uman.

O astfel de criză se declanșează datorită faptului că o mare parte din aceste substanțe toxice sunt transmise direct în sânge, pentru a fi eliminate prin intermediul sistemului circulator uman. Acest fenomen pune la grea încercare întreg sistemul circulator care funcționează la cote maxime. Crizele fiziologice sunt însoțite și de stări de greață, vărsături, diaree, transpirație urât mirositoare, dureri inexplicabile, care apar și dispar destul de repede, o stare de oboseală, insomnii, stări febrile.

–        Crize  individuale energetice – sunt asociate cu eliberarea de emoții negative acumulate și tipare energetice negative. Aceste crize generează plâns inexplicabil, fără un motiv anume, iritare și stări de furie asupra tot ce îl înconjoară pe cursant.  Astfel de stări pot apărea atât în timpul ședinței cosmoenergetice individuale,cât și în timpul celor de grup. Rețineți faptul că, și într-un caz și în altul, este indicat să vă manifestați așa cum simțiți pentru a ușura procesul de eliberare a negativului. Dacă stările apar în afara ședințelor cosmoenergetice, atunci se recomandă să găsiți o modalitate de a vă izola într-o încăpere și a elimina emoțiile în mod individual, fără a le arunca pe cei din jurul vostru. În acele momente trebuie să vă acceptați pe voi înșivă așa cum sunteți, respectiv, să vă înțelegeți/să conștientizați că aceasta este imaginea reală pe care o transmiteți în societate, și dacă nu vă convine, este momentul să vă schimbați atitudinea față de voi înșivă. În tot acest proces nu trebuie să vă ACUZAȚI pe voi de ceea ce sunteți, ci să acceptați faptul că a venit momentul schimbării.  Aruncați ”măștile” sociale și fiți voi înșivă. Numai așa o să înțelegeți ce aveți de eliminat din energetica voastră, care sunt tiparele negative ce vă blochează dezvoltarea socială. Odată identificate aceste tipare, impreună cu alți cosmoenergeți, veți reuși în scurt timp să le eliminați. Aceste crize energetice individuale fac să iasă la spurafață tot negativul depozitat ani la rând în energetică, ne fac să înțelegem unde sunt greșelele individuale și cum să scăpăm de ele.

–        Crize  individuale de însănătoșire – se aseamănă foarte mult cu cele energetice, dar vin ca o continuare a procesului de debocare și eliminare a tiparelor energetice negative.

Aceste crize se datorează faptului că după tratamentul energo-informațional cosmoenergetic începe o perioadă când organismul uman acumulează/depozitează energie vitală și apare o echilibrare energetică a tuturor sistemelor corpului uman. Nivelul ridicat al energeticii va scoate din ”anonimat” majoritatea bolilor din corpul uman. Este un proces normal de deblocare energetică. Cosmoenergetul va acuza anumite stări simptomatice a unor boli de care a suferit. O să aveți impresia că starea de sănătate se înrăutățește, o senzație că o perioadă de timp a fost totul foarte bine și deodată acuzați simptomele unor boli. Nu vă panicați, nu suferiți de acea boală, ci corpul vostru vă transmite un mesaj clar, că boala dată este în proces de eliminare din corp. Este greșit să credeți că cu ajutorul unor pastile ați eliminat o boală. După cum știți deja, pastilele blochează accesul informației despre existența bolii în corp și nu o va vindeca. Fluxurile energo-infomaționale elimină aceste boli și vă anunță, într-un mod mai special, despre acest lucru. Unele boli sunt eliminate în câteva zile, pentru altele este necesară o perioadă mai lungă, de ordinul săptămânilor, sau în cazul bolilor grave, de ordinul lunilor. De regulă, cu cât mai multe boli ați avut până la această dată, cu atât ma lungă poate fi criza respectivă.

–        Criza individuală de ajustare a realității – modificând în sens pozitiv soarta persoanală, fiecare cosmoenerget elimină o cantitate enormă de emotii și tipare negative, și apare perioada în care pentru vindecarea propriei karme cosmoenergetul retrăiește o mare parte din experiențele vieții într-o perioada scurtă de timp. Este important să trageți concluziile corecte din experiențele date, pentru ca în viitor să nu mai repetați greșelile din trecut. Pentru unii cosmoenergeți, cu o karmă mai dificilă, această criză de ajustare a realității le schimbă radical stilul de viață, prin distrugerea integrală a realității actuale, pentru a crea premizele unui nou început. Fiecare dinte cosmoenergeți trebuie să înțeleagă faptul că criza individuală de ajustare a realității generează o stare de acalmie totală. Persoana se simte ca ”o barcă cu vele în ape fără vânt ”, acel moment în care trebuie să te oferi destinului, surprizelor plăcute care vă așteaptă în noua voastră viață.

Nu există o ordine anume în care se manifestă aceste crize, ele pot apărea în situația în care fluxul energo-informațional depistează în energetică anumite probleme nerezolvate, sau probleme energetice pe care cosmoenergetul nu a dorit să le curețe, sau cele care au fost adânc ”ascunse” în energetică, și abia acum au ieșit și se manifestă ca atare.

Toți oamenii de pe Terra au energetică proprie, individuală,  care nu se aseamănă cu altele. Prin urmare, nu orice cosmoenerget trece prin stările de criză amintite, nu există o regulă în acest sens, dar dacă acuzați simptomele unor astfel de crize, folosiți informațiile de mai sus, pentru a le depăși cu maximum de înțelepciune și eficiență energetică.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică

Andrei Cotruta

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]