7 criterii de stabilire a energiei vitale

Cel mai de preț lucru pentru fiecare dintre noi ar trebui să fie ENERGIA VITALĂ. Epuizarea rezervorului energetic duce, inevitabil, la un colaps social al persoanei. Fără energie omul devine inutil celor din jur. Oamenii sunt construiți să reacționeze, în primul rând, la energie. Nivelul ridicat de energie îl transformă pe om într-o vedetă socială, majoritatea încercând să găsească orice oportunitate de a se afla în preajma lui. Este normal să fie așa deoarece, în momentul în care suntem epuizați, ne dorim să socializăm cu cei care, prin simpla lor prezență, ne oferă o parte din energetica lor.

Persoana care posedă 100% energie vitală se încadrează  în următoarele criterii:

1 – Principalul criteriu este DORINȚA DE A OFERI și aici nu mă voi referi la dorința de a deveni vampirizat, ci dorința de a oferi energia proprie într-o activitate, de a crea; dorința de a face lumea mai bună, dorința de a părăsi ”zona de confort” și de a savura viața.

ATENȚIE! Un astfel de comportament va genera în jurul vostru o mulțime de alte persoane care vor dori să se ”înfrupte” din  energetica voastră, vor dori DOAR SĂ PRIMEASCĂ, fără a oferi ceva în schimb. Este cazul să porniți sistemul personal de protecție pentru a face diferența între cei ce merită să primescă și ceilalți care vor face orice, inclusiv să arunce cu ”noroi” în voi, să vă discrediteze sau să vă umilească, deoarece ei nu cunosc starea de mulțumire, fiind programați doar să primească, fără să ofere.

Darul energetic trebuie să fie primit. Oferiți ENERGIA VOASTRĂ acelor persoane care știu cum să primească și multumesc din suflet pentru acest dar. Concentrați-vă atenția asupra dorințelor voastre, ascultați-vă EU-ul interior dacă persoana respectivă merită darul energetic și va aprecia faptul că oferiți energie. Această ”împărțeală” armonioasă va fi reciproc benefică. Dacă NU s-a respectat algoritmul de mai sus, atunci, în foarte scurt timp, energia voastră va fi irosită pe persoane care NU MERITĂ. Alegerile vă apartin în totalitate.

2 – O percepere pozitivă a lumii înconjurătoare, posibilitatea de a identifica și exploata la maximum posibilitățile oferite de soartă.

3 – O stare de sănătate foarte bună și stabilă.

4 – Lipsa dorinței exagerate de somn și mâncare.

5 – O stare interioară de armonie și echilibru.

6 – Dorința de a depăși zona de confort și de a încerca ceva absolut nou.

7 – Dorința de a evolua social și obținerea controlului asupra propriei vieți.

Criteriile ce ne dovedesc lipsa energiei vitale sunt:

– dispoziție proastă în mod continuu,

– oboseală cronică și lipsa forței fizice brute,

– nevoie acută de mult somn și multă mâncare,
– stare de sănătate proastă, în special răceli dese în perioada rece a anului,
– starea în care persoana se simte permanent VICTIMĂ: se plânge în permanență de viață, salariu, soț/soție, societate, guvern etc., se simte dominată de un program distructiv de genul ”ce pot eu să fac? nimic…”,
– iritabilitate acerbă, supărare, ură, frică etc.,

– persoana funcționează după principiul ”toți îmi sunt datori – eu nu datorez nimănui nimic”,
– are o atitudine pesimistă față de viață, privește totul în jur în culori alb-negru, se ghidează după principiul ”acum totul este un dezastru – înainte era mult mai bine”.

 

Este momentul să înțelegeți cu toții că doar maximum 20% din energia vitală ne este furnizată de alimentele consumate, restul de 80% reprezintă aportul energetic din surse alternative.

Pentru a descoperi aceste surse alternative de energizare vă invit să participați la eventimentele organizate de Prima ȘCOALĂ de Cosmoenergetică Clasică din România ce se vor desfășura în 2017 în principlalele orașe din Romania.

Pogresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!