Realizarea dorințelor în cosmoenergetică

Fiecare cosmoenerget, inițiat în frecvențele Cosmoenergetice, are posibilitatea REALĂ să gestioneze în favoarea lui tot ceea ce se întâmplă în raza de acține a propriei aure, atât evenimentele cât și comportamentul persoanelor. Majoritatea frecvențelor cosmoenergetice ne oferă posibilitatea de a regla lumea energetică din jurul nostru. În primele zile de după inițiere vom  ”pluti” într-o ușoară derivă, fiind în imposibilitatea de a gestiona acest dar energetic. Ulterior, este mult mai ușor. Este indicat să gestionăm energiile stabilind un scop final bine gândit și definit. Tot ce se cere de la cosmoenerget, este să aibă încredere deplină în forțele proprii și să nu încalce liberul arbitru al persoanelor din raza de acțiune.

Frecvențele cosmoenergetice ZOLOTAIA PIRAMIDA și PERVÎI MAGHICESKII oferă posibilități sporite pentru îndeplinirea obiectivelor de mai sus. Aceste două frecvențe cosmoenergetice ne ajută foarte mult să ne realizăm scopurile noastre în plan social. Vorbim de schimbarea unui șir de evenimente energetice în favoarea noastră. Sunt frecvențe ce  ”lucrează” la nivel energetic și ne eliberează calea, înlătură persoanele rău intenționate din drumul nostru.

Înainte de a folosi cele două frecvențe, în scopurile menționate mai sus, este necesar să clarificăm mai multe aspecte importante :

  1. Nu este indicat să folosim frecvențele date pentru ceva care, în esență, este catalogat ca ”MIJLOC” pentru realizarea unui scop. De exemplu, nu este indicat să folosim frecvențele pentru a face mulți bani, deoarece banul este considerat doar un mijloc pentru realizarea scopului propus. Este simplu, vor veni și banii, dar odată cu ei vor veni și nevoile/datoriile care vă vor lua acești bani, nu veți înțelege nimic din ceea ce a venit spre voi. Întotdeuna va funcționa principiul vidului, acolo unde sunt particule încărcate pozitiv, întotdeauna vor apărea și particule încărcate negativ, care se anihilează instantaneu unele pe celelalte. Cu banii lucrurile stau astfel: banii apar, dar imediat apare și problema/datoria care îi va neutraliza.

Din ce cauză se întâmplă acest fenomen? De nenumărate ori am spus că viața însemnă MIȘCARE, ACȚIUNE, DINAMISM, PROGRES propagat în sfera socială. Banii au fost întotdeauna mijlocul realizării acestor scopuri și nicidecum SCOPUL în sine.

  1. Niciodată nu folosim OMUL drept scop când acționăm cu frecvențele cosmoenergetice, interacțiunea umană în socieatate reprezintă mijlocul realizării dorințelor noastre. De exemplu : ”vreau ca x să mă iubescă doar pe mine ….”. În primul rând intervenția dată este împotriva voinței persoanei date și astfel încălcăm grav liberul arbitru, în al doilea rând –cosmoenergetul ar trebui să-și  dorească  să  iubească și să fie iubit și să nu se prindă în cuie lângă o anumită persoană, în condițiile în care pe glob trăiesc câteva miliarde de oameni.
  2. Nu se recomandă să cereți, de exemplu – ”un serviciu mai bun”, deoarece SCOPUL trebuie să vă privească numai pe voi ca și entitate energetică nu și realizarea identității dumneavostră într-un anumit mediu. În locul scopului  ”un serviciu mai bun”  folosiți cu încredere  ”realizare socială, o viață cu tot ce-mi doresc, lângă o persoană pe care o iubesc și mă iubește”etc.

Încercați să fiți foarte clari în dorințele voastre, nu faceți greșeala de a confunda ”mijloacele” cu SCOPUL vostru, cu dorințele voastre. Veți ”lucra”  întotdeauna pentru realizarea scopului și faceți abstracție de mijloacele folosite, ele întotdeauna vor fi acolo unde le este locul. Este important ca scopul să fie AL VOSTRU și nu sugerat de unul sau altul, să nu fie unul furat de la vreun vecin. În stabilirea scopului aveți încredere numai în propriile simțuri, ascultați-vă doar  ”eu”-l interior.

După ce sunteți convinși 100% că scopul vă aparține și nu încercați să modificați soarta altor persoane, atunci puteți trece la realizarea acestuia cu ajutorul  frecvențelor cosmoenergetice ZOLOTAIA PIRAMIDA  sau PERVÎI MAGHICESKII.

Înainte de a începe, este necesar să vizualizați prin metoda ”formă-gând”, exact așa cum vreți să arate viața voastră după realizarea dorinței date, ce se va schimba, cum vă veți simți, cum veți arăta, ce va rămâne în viața voastră și ce sau cine va pleca etc.

În momentul în care forma-gând este deja realitate în mintea voastră, simțiți pe deplin gustul succesului, a realizării dorinței, atunci, în acel moment, deschideți frecvența cosmoenergetică ZOLOTAIA PIRAMIDA  sau PERVÎI MAGHICESKII până când va apărea o senzație clară că acea formă-gând s-a înregistrat în câmpurile voastre informaționale, pentru a deveni realitate.

După o astfel de ședință, cu toții veți înțelege că visurile devin realitate, toate îngrădirile dispar și apare o direcție clară în viață. Cu cât scopul este mai global, cu atât de mai mult timp va fi necesar pentru realizarea lui, dar și plăcerile sunt mult mai intense.

Nu vă recomand să schimbați des scopurile, deoarece  veți crea o  ”alergare la galop” prin viață, fără a simți pe deplin gustul victoriilor individuale.

Mult succes,

Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!