Terapiile cosmoenergetice si soarta

Gândurile noastre sunt cele care ne influenţează viitorul nostru, ele ne ridică, ele ne doboară. În momentul în care reuşim să ne controlăm gândurile, ne putem controla şi soarta. Cu ajutorul gândurilor noi putem să ne formăm caracterul şi să ne gestionăm dorinţele. Oamenii mai slabi preferă sa renunţe şi să arunce totul pe seama caracterului, este mai simplu să spui ca aşa te-ai născut şi aşa vei muri, decât să ai puţin curaj să treci dincolo de “zona de confort“ şi să-ţi controlezi gândurile pentru realizarea programului cu care te-ai născut. Omul în sinea sa este o fiinţă autoprogramabilă, prin urmare, oricare dintre noi are posibilitatea autoprogramării şi controlul asupra gândurilor sale, dar nu prea se dorește acest lucru. Mulţi preferă să nu facă nimic şi se lasă purtaţi de val. De regula, în mintea lor se nasc multe gânduri negative impuse pe diferite căi de societatea modernă, gânduri ce generează probleme la serviciu, lipsa banilor, stări de agitaţie, probleme în viaţa personală, stare de suicid etc.

În timpul terapiilor cosmoenergetice, fiecare işi descoperă gândurile care, la un moment dat, le-a blocat soarta şi continuă să le producă dezastru energetic în corp. Ne consumăm mare parte din energie pe ceva inutil, rodul negativ al minţii noastre. Cele mai des întâlnite blocaje de acest fel le regăsesc la persoanele care se autoînvinovăţesc de moartea celor dragi sau de un anumit eveniment anterior morţii acestora. Ei preferă “automutilarea energetică”, dar nu înţeleg că adevărul este altul şi chinul de peste ani a fost inutil. Terapeutul, care incearcă “să extragă” astfel de gânduri din mintea pacientului, întâmpină o opunere inexplicabilă. În cazul tratamentelor cu fluxul cosmoenergetic, pacientul are ocazia de a „primi răspunsul„ de la cel în cauză cu lux de amănunte, cu detalii pe care nici pacientul nu le mai ţinea minte, finalul este unul cu multe lacrimi si o eliberare puternică, o deblocare energetică ce va schimba întreaga soartă a acestuia.

O altă situaţie apare atunci când pacientul este prins într-un labirint fără ieşire şi crede că orice activitate îl scufundă şi mai tare. Lipsa energiei pozitive din corp duce la astfel de blocaje. Nu mai au relevanţă toate reuşitele de până în acel moment şi poziţia socială, dar se ajunge în punctul în care „nu mai suporţi pe nimeni şi nimic„. După minimum 5 şedinţe de terepie cosmoenergetică apare din nou sensul în viaţă, dorinţa de a merge mai departe, de a evolua, de a iubi necondiţionat şi a primi iubire, de a redescoperi VIAŢA. Explicaţa din punct de vedere energetic este una foarte simplă – omul rămâne acelaşi, doar că terapia cosmoenergetică îi schimbă polaritatea energetică din una preponderent negativă în una preponderent pozitivă.

O astfel de schimbare energetică generează un flux de gânduri pozitive şi vă transformă viaţa prin materializarea acestor gânduri în surprize plăcute în fiecare zi.

PROGRESOR Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei COTRUTA

Citește totul despre: , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!