Echilibrarea energetică – Simplu și eficient

Ai încercat nenumărate metode de echilibrare energetică dar în continuare te simți prins în mii de lanțuri, simți că locul tău în viață nu este acolo unde te afli acum, știi că poți mai mult dar nu știi cum… Descoperă soluția, descoperă COSMOENERGETICA și majoritatea întrebarilor tale vor avea răspuns, vei redescoperi ECHILIBRUL ENERGETIC.

DA, Cosmoenergetica funcționează! Fapt confirmat de numeroasele persoane care au beneficiat de acțiunea fluxurilor energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice.

DA, viața lor s-a schimbat radical, acum simt că au forța să-și TRĂIASCA din plin propria viață.

DA, ei au redescoperit FERICIREA pierdută în mirajul creat de lumea modernă.

Cosmoenergetica a apărut în Rusia, ca  știința echilibrului energetic uman, ce folosește tehnici și metode accesibile tuturor.  În prezent, cosmoenergetica a devenit tot mai populară în majoritatea statelor dezvoltate datorită activităților desfășurate de numeroasele Școli de Cosmoenergetică Clasică înființate în țări precum Rusia, SUA, Germania, Țările Baltice, Anglia, Grecia, Cehia, Kazahstan, Israel, Cipru.

În anul 2009, în urma studiilor de specialitate, s-a reușit și recunoașterea internațională a Cosmoenergeticii. În decembrie 2009, Federația Internațională de Cosmoenergetică Clasică din Riga (International Classic Cosmoenergy Federation – ICCF) a fost înscrisă ca membru cu drepturi depline în Organizația Mondială a Sănătății, recunoscându-se astfel eficacitatea procedurilor alternative în vindecarea corpului uman. Recunoașterea la nivelul Uniunii Europene a continuat prin patentarea oficială a unor proceduri și tehnici de vindecare a afecțiunilor cu ajutorul frecvențelor cosmoenergetice.

O mare parte dintre Cosmoenergeții din Romania au făcut cunoștință cu posibilitățile frecvențelor cosmoenergetice, motivați de dorința de a rezolva problemele grave prin care treceau. Cu toții au încercat anterior multe tehnici de vindecare, dar care nu au dat rezultate vizibile. În prezent, voluntar, au devenit ambasadorii Cosmoenergeticii în România.

Cosmoenergetica este o știință practică, adaptată nevoilor omului modern, chiar dacă discutăm de instrumente ”invizibile” ochiului uman. În timpul ședințelor, fiecare cosmoenerget poate simți fizic efectele fluxurilor energo-informaționale.

Ședințele cosmoenergetice se desfășoară în grupuri mici, iar fluxurile energo-informaționale se deschid individual, pe fiecare participant. În acele momente, de regulă, se înregistrează mai multe modificări ale mediului înconjurător.

Cu ajutorul unor aparate de măsurare performante, montate în încăpere, în timpul ședințelor de terapie cosmoenergetică, s-au înregistrat următoarele modificări ale mediului ambiant:

  • diminuarea cu până la 40% a radiațiilor din încăpere;
  • creșterea puternică a umidității aerului;
  • apariția unor sunete/radiații pe frecvențe cuprinse între 4-10 herți (radiații cosmice alfa și theta) cu o putere de până la 100 decibeli;
  • în unele situații, se înregistrau și explozii electromagnetice ce perturbau funcționarea aparaturii electronice/electrice din încăpere;
  • în mod frecvent s-a înregistrat blocarea sistemului audio sau diminuarea/dispariția semnalului de la telefoanele mobile;
  • prezența unor sfere energetice, percepute de către cursanți prin senzorii corpului fizic.

Odată cu încetarea fluxului energo-informațional generat de frecvențele cosmoenergetice, acești indici dispăreau inexplicabil. Explicația este una logică și dovedește înca o dată prezența fluxurilor de energie cosmică în timpul ședințelor cosmoenergetice.

Cosmoenergetica, în esența sa, se bazează pe acțiunea  fluxului energo-informațional generat de frecvențele cosmoenergetice asupra corpului fizic și a centrilor energetici din corpul uman – chakrele, ce permite înlăturarea energiei negative cu frecvență redusă și redeschiderea chakrelor pentru funcționarea acestora la 100% din capacitate.

Studiul biorezonanței este destul de recent, dar face posibilă explicația științifică a efectelor energiilor cosmoenegetice asupra organismelor vii. Bazele științifice ale biorezonanței au fost puse în 1976 de către cercetătorul de origine germană Paul Schmidt, care a pornit de la teoria  conform căreia obiectele cu abilități oscilatorii identice rezonează între ele. Corpul bolnav are frecvențe de vibrație diferite de cele ale corpului sănătos. Trecerea de la un tipar frecvențial la altul, deci trecerea de la starea de sănătate la cea de boală și invers, se petrece prin salturi cuantice. Paul Schmidt a pus în evidență faptul că tulburarea energetică a unui organ devine simptomatică atunci când frecvența sa de oscilație scade sub nivelul de 100 kHz.

Astăzi, cercetătorii  care au continuat studiile începute de Paul Schmidt au reușit cu aparatura modernă existentă să măsoare cu o exactitate mai mare frecvența vibrației pentru tot ce este viu, astfel au determinat pentru corpul fizic sănătos o frecvență minimă cuprinsă între 62 și 68 Hz. Frecvența pentru corpul fizic al unui om bolnav poate să scadă până la 42 Hz, iar la valori sub 25 Hz începe pericolul de deces, în care valoarea  vibrației tinde accentuat către  0 Hz.

Fluxurile energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice produc un reglaj corect al frecvențelor organelor corpului uman pentru însănătoșirea acestora. Prezența radiațiilor cosmice în încăperile unde se desfășoară ședințele cosmoenergetice ne dovedesc indubitabil existența fenomenului Cosmoenergetic.

Cele mai impresionante momente pentru cursanți în timpul terapiilor cosmoenergetice apar atunci când au parte de  viziuni destul de clare ce țin să clarifice motivele pentru care au ajuns să practice cosmoenergetica. De regulă, viziunile apar după circa 10 minute de la începerea ședinței cosmoenergetice și sunt percepute de cursant ca ceva natural, util și povățuitor. În unele situații, cursantul este pus în situația de a urmări o anumită secvență din trecutul său, dar de această dată, ca observator și nu ca participant. Fiind observator, este mai simplu să înțeleagă ce și unde a greșit. Evenimentele din trecut nu sunt alese întâmplător, ele au stat la baza creării blocajelor energetice.

DAR, TOTUȘI, CUM EXPLICĂM VIZIUNILE?

Răspunsul este ușor de intuit, dar este destul de greu de dovedit. Cu siguranță, responsabile de ”viziuni” sunt fluxurile energo-informaționale generate de frecvențele Cosmoenergetice, ce își au originea în univers și care sunt generate asupra cursanților prin tehnicile specifice cosmoenergeticii.

Existența fluxului energo-informațional al frecvențelor cosmoenergetice, generatoare de imagini, ”viziuni”, a fost descrisă în detaliu de astronauții misiunilor APOLLOproiect coordonat de N.A.S.A., ce a avut ca principal obiectiv “aselenizarea unui om și întoarcerea lui în siguranță pe Pământ, în perioada 19601970“. Astronauții au observant că în timp ce se aflau în magnitosfera Pământului, în momentul în care închideau ochii, apăreau imagini sub forma unor explozii de lumină și culoare. Ulterior s-a demonstrat că aceste imagini erau generate de fluxul de particule încărcate electric, cum ar fi vântul solar ce interacționează cu (și este deviat de) câmpul magnetic al Pământului.

Același fenomen se înregistrează și în cazul tehnicilor COSMOENERGETICE, cu singura deosebire că în cazul cosmoenergeticii, fluxul energo-informațional de particule încărcate electric conține și o bază informațională ce transformă explozia de imagini într-o veritabilă experiență vizuală concretă (viziune). Baza informațională este responsabilă de toate ”minunile” care apar în viața fiecărui cosmoenerget, minuni care în scurt timp sunt percepute ca și  experiențe  zilnice, plăcute, transformând în bine viața fiecăruia dintre ei.

Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din România oferă ocazia, unică pentru fiecare, de a paticipa la Cursul ”Inițiere în COSMOENERGETICĂ” și de a descoperi efectul benefic al fluxurilor energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice.

Progresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!

[fue_subscribe list="Abonați"]