Autovindecarea energetică

Pentru a reuși performanța de a declanșa programele de autovindecare ale corpului uman, avem nevoie de o cantitate apreciabilă de energie vitală. În categoria afecțiunilor vindecabile includem atât vindecarea traumelor emoționale și eliminarea tiparelor energetice, cât și autovindecarea corpului fizic de majoritatea bolilor cunoscute până în prezent, rădăcinile cărora se află încă de la naștere ascunse în subconștientul fiecăruia dintre noi. Este suficient ca din necunoaștere sau prostie să activăm programul și în foarte scurt timp boala își va face apariția pe corpul fizic.

Situațiile date pot fi rezolvate dar trebuie să ai curajul de a plonja în sinele tău și să descoperi unde există problema care trebuie eliminată. Acest act de curaj necesită un consum foarte ridicat de energie vitală. Când persoana nu are această energie, ea consideră că este mai oportun să ” închidă ochii ” decât să rezolve problema. Noile Tehnologii Energo-Informaționale (T.E.I.) permit suplimentarea energetică a corpului uman pentru depășirea situațiilor de criză..

În această categorie amintim și rezolvarea anumitor situații karmice din viețile anterioare, bagaj informațional cu care venim pe acest pământ la naștere. Lipsa energiei vitale îl transformă pe om într-un orb care nu vede niciodată soluțiile și se învârte în cerc toată viața lui, repetând în mod constant aceleași greșeli.

Procesul de autovindecare necesită asumarea vinei proprii, deoarece doar voi sunteți vinovați de ce vi se întâmplă la un moment dat. Pentru a depăși aceste bariere și a admite greșeala proprie este necesară multă energie vitală, ”durerea din suflet” se elimină foarte greu și cu efort maxim. Lipsa energiei vă va determina să vă îndepărtați de rezolvare, admițând ideea că încă nu sunteți pe deplin pregătiți de a elibera durerea. Pentru astfel de persoane, mintea lor va genera fraze de genul ”Eu nu simt nimic.”, ”Eu nu știu ce să simt.”, ”Eu nu recunosc nimic.” etc. Și, în final, dar cu o însemnătate aparte – RENUNȚAREA și NEGAREA. Tot acest comportament ne relevă faptul că lipsa de energie îl determină pe om să-i fie frică să se înfrunte pe el însuși, să adreseze întrebări EUL-ui propriu și să primească  răspunsuri.

Aceste comportamente deja au devenit o realitate pentru participanții Life Trainingului în Tehnologii Energo-Informaționale(T.E.I.), organizat în România. Încă de la primele ședințe de terapie energo-informațională  se declanșează un proces de eliminare a tiparelor negative ale trecutului și oferă participanților un nou început, o nouă viață. Cine a avut curajul să meargă înainte, a descoperit ușurința cum  poți să redevii propiul tău stăpân, poți avea un echilibru energetic stabil și să-ți activezi cu ușurință programele de autovindecare. Suportul energetic întotdeuna îl veți primi folosind cu încredere fluxurile energo-informaționale generate de frecvențele cosmoenergetice , elementele de bază ale Tehnologiilor Energo-Inforrmaționale.

Soarta vă oferă ocazia unică de a descoperi noile tehnici alternative de energizare și activare a programelor de autovindecare. Tot ce se cere de la dvs. este doar un mic efort de a participa la evenimentele organizate de Prima ȘCOALĂ de Cosmoenergetică Clasică din România, ce se vor desfășura în 2019 în principlalele orașe din România, și a face parte din categoria oamenilor care știu ce vor de la viață, iar cel mai importat lucru este să descopere individual că ei POT.

Pogresor Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!