Cum sa supravietuim efectelor noilor energii

Universul este în continuă mișcare și expansiune. În fiecare moment TERRA este radiată de diverse energii cosmice, unele mai intense decât altele.  Aceste unde energetice interacționează cu câmpul electromagnetic al Pământului și în funcție de intensitate îi pot modifica substanțial proprietățile, respectiv pot influența rezonanța electromagnetică globală. Deja pentru nimeni nu mai e un secret faptul că rezonanțele electromagnetice globale cunoscute ca Rezonanța Schumann, ce se propagă între suprafața Pământului și ionosferă, influențează direct comportamentul uman prin modificarea bioritmurilor cerebrale umane. Inevitabil, aceste modificări afectează procesele normale de generare a undelelor cerebrale umane. Orice influență directă asupra câmpului electromagnetic, poziționat între Pământ și ionosferă, ne influențează direct pe fiecare dintre noi. Aceste modificări pot fi generate de energiile universului sau de acțiunea umană, prin multitudinea instalațiilor tehnologice terestre ce emit radiaţii electromagnetice sau cele instalate pe orbite extraterestre, inclusiv de experimentele militare.

Aspectele legate de modificarea Rezonanței Schumann prin intermediul instalațiilor tereste o vom analiza în alt material, acum concentrându-ne pe DARURILE UNIVERSULUI, sosite pe Pământ cu ajutorul undelor energetice.Cu cât unda energetică este mai puternică, cu atât influența acesteia asupra câmpului electromagnetic al Pămantului este mai mare și, în mod firesc, modifică vibrațiile cerebrale umane, modifică comportamentul uman. Prin această procedură, fiecare dintre noi poate avea acces direct la Darurile Universului. Din păcate, nu toți locuitorii planetei noastre sunt pregătiți să facă față acestor modificări în activitatea cerebrală. Totul decurge foarte rapid. Avem la dispoziție mult mai puțin timp pentru a asimila mult prea multă informație. Este adevărat că în ultima perioadă au căpătat o popularitate enormă și o răspândire globală tehnicile energetice ce ne permit asimilarea rapidă a Noilor Energii. Printre cele mai eficiente tehnici amintim tehnicile cosmoenergetice, dezvoltate si popularizate de curentul energo-informațional rus.
Pentru a evita o stare de ”confuzie” generată de interacțiunea corpului nostru cu Noile Energii, vă voi prezenta simptomele generale, dar nu limitative, prin care trecem cu toții:
I. O presiune, aparent fără un motiv concret, constantă și intensă asupra stării fizice și emoționale.
Noile Energii se manifestă pe corpul fizic prin amplificarea efectelor bolilor cronice, prin apariția unor forme mai grave ale bolilor banale, migrene inexplicabile medical, tulburări ale somnului, instabilitate emoțională care generează conflicte – aparent fără un motiv concret. Corpul fizic uman este destul de inert și are nevoie de timp pentru a se adapta schimbărilor rapide și, de regulă, procesând informațiile de adaptare scoate la suprafață procesele ce nu sunt compatibile cu noile energii. Apariția stărilor de furie anunță existența unor tipare energetice negative ce trebuie eliminate. Recomandăm să gestionați corect aceste stări și să notați ceea ce vă deranjează la alte persoane, deoarece anume aceste tipare energetice negative le aveți de eliminat din propria energetică. Interacțiunea cu Noile Energii ne ajută să eliminăm din energetica noastră ”greutățile” agățate de noi, care nu ne permit să ”zburăm” prin viață.
II. Visăm vise ”ciudate”.  
Visele pe care le visăm nu pot fi interpretate așa cum am fost noi obișnuiți. Apar situații în care în vis suntem ”școliți” și ”pregătiți” de ceea ce va urma. Aceste vise ne arată cum să ne comportăm în viața reală, în condiții concrete. Visele respective sunt o avanpremiară. Dacă nu puteți să luați o decizie într-o problemă sau într-o situație concretă, atunci răspunsul va veni în vis. De regulă, după ce primim răspunsul, ne trezim brusc, cu o imagine foarte CLARĂ în capul nostru, cu un răspuns concret la întrebările noastre vitale. În unele situații pot apărea vise repetitive, care încearcă să ne transmită o idee clară din mai multe perspective. Bucurați-vă de aceste indicii și notați-le imediat după ce v-ați trezit. Nu amânați până dimineață, deoarece șansele să rețineți tot visul vor scădea.
III. Soarta ne pune în situația de a rezolva mai multe probleme vitale în același timp.
Majoritatea dintre noi acuzăm Divinitatea atunci când suntem puși în situația de a rezolva mai multe probleme vitale în același timp. Divinitatea nu are nicio vină. Cu cât ne opunem mai mult să acceptăm schimbarea în noi, cu atât mai multe provocări vom avea în viață. Este adevărat că aceste stări sunt generate de Noile Energii, dar scopul lor nu este să ne transforme viața într-un coșmar, ci să ne determine să acceptăm schimbarea și să nu încercăm să-i schimbăm pe cei din jurul nostru.
Detalii suplimentare pe www.energiata.com sau în cadrul conferințelor tematice organizate de Prima Școală de Cosmoenergetică Clasică din România în principalele orașe ale țării.

                                            
Progresor Internațional în Cosmoenergetică,
Andrei Cotruță

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!