Curs ”Initiere in cosmoenergie”

În momentul în care aflăm despte un nou curs, ne întrebăm despre utilitatea acestuia, cu ce mă va ajuta? Cu ce voi ramâne după curs? Cu ce se deosebește de celelalte cursuri?

Majoritatea cursurilor promit schimbări miraculoase, vă solicită să abordați un anumit comportament, să renunțati la anumite obiceiuri, să vă provoace la fapte radicale, într-un cuvânt, dacă nu faci tot ce spun ei, nu poți deveni fericit, nu poți beneficia de apariția miracolului în viața ta. În 80% dintre cazuri euforia cursului dispare în primele 3 zile după respectivul curs. Și ce rămâne? Un gust amar, că nu ești suficient de bun.

  STIMAȚILOR  ,

 VĂ PROPUN O EXPERIENȚĂ INEDITĂ, un curs intitulat ”INIȚIERE ÎN COSMOENERGIE”, destinat tuturor, indiferent de vârstă, poziție socială, religie sau convingeri.

SCOPUL CURSULUI este restabilirea stării de bine, deblocarea energetică și redescoperirea sau mai precis spus, ”trezirea” capacităților corpului uman de supravețuire, de percepere corectă a energiilor din jurul nostru.

CE DESCOPERIM ?

  • Capacități extraordinare ale propriului corp ;
  • raspunsuri la întrebări pe care le considerați ” fără răspunsuri ” ;
  • veți înțelege de ce ”meritați” traiul pe care îl aveți, vi se arată unde greșiți ;
  • redescoperiți “Eul” interior;
  • simțiți cum este ”să fii sănătos”.

CU CE EFORT? Efortul este minim.  Reprezintă doar dorința de a te elibera, de a te schimba, de a ierta și a deveni echilibrat și  fericit. Simpla prezență  la curs și sedințele cosmoenergetice sunt suficiente pentru eliberarea de negativul care te blochează.

ÎN CE CONSTĂ MIRACOLUL? Omul în întregul său este un miracol, începutul existenței sale nu îl vom descoperi în cărțile de istorie.Tot ce este viu pe Terra se datorează fenomenelor cosmice și energiilor cosmice. Civilizații străvechi au înțeles principiile date și le-au aplicat pentru supraviețuirea omului.

Cosmoenergia este știința care a unit aceste studii și le aplică pentru vindecarea omului în întregul său. La bază stă fluxul energetic care are origine în universul nostru. Tratamentul cu un astfel de flux energetic deblochează circuitul energetic al omului și permite reactivarea simțurilor originare. Anume acestui fapt i se datorează activarea unor posibilități ”uitate” ale corpului uman”.

UNDE SE VA ȚINE CURSUL? În perioada 13-15 februarie 2015, în Constața.

 CE VEȚI OBȚINE LA FINAL DE CURS?

   Un ghid complet despre energiile care ne înconjoară, modul cum se formează, conviețuiesc cu noi  și cum se transmit.

O deblocare energetică a corpului uman datorită celor 5 ședinte de cosmoterapie a câte 50 min fiecare.

Inițierea în Treapta a 1-a, respectiv ”primirea” unei Protecții Energetice        Personale care are drept scop apărarea individului împotriva furtului energetic (vampirism energetic) și păstrarea/acumularea energiei pentru propriile scopuri.

Pentru membrii familiei, fiecare cursant va primi ”apa energetică” pentru sănătatea celor dragi.

VĂ AȘTEPTĂM, CU DRAG !

Relații suplimentare la tel. 0722511925

Citește totul despre: , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!