Cosmoenergetica și Magia Iubirii

În fiecare zi avem nevoie de o dovadă clară că trăim,  ceva special, ceva ce ne încarcă cu energie și ne face să ne deosebim de restul viețuitoarelor de pe Terra.  Cu toții avem nevoie de iubire sub toate formlele ei posibile;  iubire de mamă, tată, rude, prieteni, țară, etc. și nu în ultimul rând – iubirea care ne face să zburăm fără aripi, iubirea transmisă și primită de la ACEL  suflet pereche. Prin puterea ei, magia iubirii ne amețește pe noi toți, indiferent de vârstă.

În cosmoenergetică există mai multe metode prin care putem genera iubire. Neavizații susțin că este magie, dar cosmoenergeții cunosc deja că în fapt vorbim de gestionarea corectă a fluxului energetic al iubirii. Este suficient să te conectezi la fluxul energo-informațional ca să faci parte din minunatul cerc al iubirii. Orice persoană care intră în acest flux va radia iubire. Nu toți pot deține secretul gestionării fluxului energo-informațional. Pe lângă dorință mai ai nevoie de o vibrație înaltă,  compatibilă cu  vibrația frecvențelor cosmoenergetice. Manipularea fluxului energetic nu mai este demult un mit, este o formă de viață  a omului modern, un răspuns  al Creatorului la evoluția galopantă a acestuia.

Științele moderne, care se ocupă în permanență  cu studiul fluxurilor energo-informaționale, au demonstrat prin metode clasice faptul că viitorul este variabil și depinde în mare parte de gândirea noastră. Cercetările efectuate de către  fizicienii de la CERN au confirmat existența unor particule care se comportă  exact în modul în care gândește echipa de studiu. Este suficient doar  să existe ”informația”, aceasta este preluată de fluxul energetic și transmisă  către particula primară – răspunzătoare de formarea  viitorului  așa cum ne dorim noi. Este important să înțelegeți cu toții că viitorul nostru își are originea în noi înșine, acum, în prezent, la nivelul subconștientului nostru. Acesta este momentul în care, prin intermediul cosmoenergetului  intervin frecvențele cosmoenergetice specifice, acestea preiau din aura cosmoenergetului informația și generează evenimentele viitoare,  mult dorite, în plan fizic. În scurt timp persoana va simți un flux puternic de energie vitală, generat de debloacarea chakrelor, o dorință de a crea ceva, o dorință de a evolua.

Dar, totuși, să nu uităm că discutăm aici de MAGIA IUBIRII. Atunci când există iubire, viața devine mult mai frumoasă, ea nu este doar trăită, ci savurată, secundă cu secundă.  În mod normal, când vorbim de iubire ne referim aici și la relațiile firești, cele dintre o femeie și un bărbat; relațiile intime generate de atracția sufletescă la nivel celular etc. Amintim cu acestă ocazie, că, în cazul unui act sexual voit și consimțit, se degajă o cantitate enormă de energie, un schimb energetic foarte intens ce poate fi cuantificat la 9 puncte din 10, la nivel energetic. Aici regăsim secretul femeii – mereu tânără și atrăgătoare, secretul unui cuplu fericit. Cunoscând structura și efectele frecvențelor cosmoenergetice, precum si acțiunea total-benefică asupra corpului uman,  punctăm pentru toți cosmoenergeții începători  lista frecvențelor ce au  legătura directă cu  MATRICEA informațională a Iubirii:

Anael – frecvență cosmoenergetică magică, a iubirii necondiționate. Fluxul energo-informațional al frecvenței Anael îmbunătățește relațiile între membrii familiei, indiferent de vârstă, armonizeză și ”amplifică” succesul în evoluția socială prin armonizarea tuturor relațiilor sociale zilnice în care este implicat cosmoenergetul, armonizarea relației cosmoenergetului cu energiile și informațiile primite din Univers.

Fluxul frecvenței cosmoenergetice Anael elimină în totalitate disfuncțiile anxioase ale cosmoenergetului legate de lipsa iubirii.

Fluxul energo-informațional al frecvenței Anael te face să iubești și să accepți firesc totul în jurul tău. Prin activarea frecvenței poți dezamorsa orice situație conflictuală.

În plan sentimental, Anael este folosit pentru a cuceri sufletul-pereche, și anume conștientizezi momentul că el/ea este alesul inimii. Este suficient ca, în prima perioadă a întâlnirilor, să deschizi frecvența Anael atât pe tine cât și pe partener, iar miracolul se va produce! Aceeași procedură se poate aplica și în cazul soților… și anume – pentru o seară-de-neuitat,  plină de ”artificii” amoroase. Anael oferă posibilitatea unică de a retrăi fiorii iubirii.

Agni – flux energo-informațional cosmoenergetic, de origine cosmică, ce poartă cu sine o energetică masculină destul de pronunțată. Se folosește cu precădere în tratarea afecțiunilor  bărbaților, deoarece acest flux energo-informațional este asimilat mai ușor de energetică masculină.

Fiind un flux energo-informațional cu o energetică total masculină, Agni este folosit cu precădere  în tratarea problemelor bărbătești, legate strict de masculinitatea persoanei, acumularea și fixarea pe pacient a energiei cu gândul clar  – ”Ești un bărbat feroce, curajos,  cu o masculinitate vădită, cu o voință de fer și un caracter cu adevărat masculin”.

Frecvența dată mai este folosită și pentru înlăturarea oboselii cronice, a lipsei de inițiativă și realizare personală, ajută în ridicarea pe scara ierarhică, poziție în societate.

Stimate doamne/domnișoare, pentru a simți adevăratul miracol al iubirii, aveți nevoie de un adevărat bărbat lângă voi! Nu ezitați să folosiți Agni în tratarea iubiților/soților.

Hum – flux energo-informațional cosmoenergetic de origine terestră, denumit și ”Focul terestru”,  înrudit cu frecvența cosmoenergetică Agni, dar care poartă cu sine o energetică maternă, feminină, caracteristică planetei noastre.

Frecvența cosmoenergetică  dată  este folosită în special pentru calmarea spiritelor în diferite situații litigioase, pune capăt scandalurilor, agresiunii, te ajută să înțelegi corect situația în care te afli. Principalul efect al acestei frecvențe este cel de armonizare a stării psihice, transformă femeia din ”orice altceva” în FEMEIE IDEALĂ. Cu activarea frecvenței se înlătură orice program distructiv, credințe acumulate de-a lungul vietii, tot ce a impiedicat acea femeie să se manifeste ca atare. Astfel, se creează un mediu perfect în care se face un schimb de iubire, necondiționată, între parteneri.

Agni-Hum – una dinte cele mai complicate și puternice frecvențe cosmoenergetice din grupul MAGIC, având o energie neutră, din categoria frecvențelor focului, vindecă energetic majoritatea bolilor ce nu pot fi vindecate cu celelalte frecvențe.

Actualul stil de viață oferă, în special, generațiilor tinere ”ocazii” multiple de a întreține relații sexuale cu diverse persoane, uneori și necunoscute. În mod curent, se consideră că folosirea prezervativului te ajută. Da, poate doar în lumea materială, dar în lumea energetică, această percepție este foarte diferită. Relațiile sexuale cu persoane cu o energetică negativă sau vibrațe scăzută  te fac să ai o senzație continuă că ”ești murdar”, se creează o presiune psihologică ce poate genera apariția unei boli la nivelul organelor genitale. Toată această energie sexuală negativă se dizolvă foarte rapid prin folosirea, în maxim 5 ședințe, a frecvenței Agni-Hum.

Frecvența dată curăță chakrele 6 și 7, pentru a oferi cosmoenergetului/pacientului posibilitatea unei gândiri clare, corecte, formularea unor idei concrete și o modificarea pozitivă a conștientului.

Ghecatta  – frecvență cosmoenergetică magică, cu o energetică predominant feminină ce vindecă afecțiunile ginecologice, mărește și modifică glandele mamare, vindecă orice boală/afecțiune din zona pieptului. Nu este compatibilă cu frecvențele din grupul curativ Buddhist.

Fluxul energo-informațional al frecvenței Ghecatta este folosit pentru mărirea/micșorarea sânilor. Procedura de lucru pentru astfel de intervenții se oferă cosmoenergetului la inițiere, aceasta presupune activarea anumitor puncte energetice de pe corpul uman corespunzătoare meridianelor energetice, în special, cele poziționate în zona frunții, gâtului, pieptului și sânilor.

Cuplul format din  frecvența cosmoenergetică Ghecatta + Anael poate restabili relațiile dintre soț și soție, în special cele legate de relațiile intime, trezește între parteneri dorința de împerechere,  indiferent de vârstă.

Folosirea în mod curent a fluxului energo-informațional  Ghecatta modifică hormonal energetica femeii și permite preîntâmpinarea procesului de îmbătrânire și înlăturarea parțială a celulitei.

Un alt efect benefic al frecvenței date  este asupra sistemului uro-genital, a dereglărilor ciclului menstrual, poate fi administrat inclusiv gravidelor și lăuzelor.

Nu se recomandă folosirea fluxului energo-informațional al frecvenței Ghecatta asupra bărbaților, deoarece există riscul feminizării acestora.

Mama Flux energo-informațional cosmoenergetic ce face parte din grupul  magic, de origine terestră, cu o energetică pronunțată feminină. Nu este compatibil cu frecvenţele grupului Buddhist. Fiind un flux energo-informațional cu o pronunțată tentă feminină, vindecă majoritatea bolilor feminine, dar poate fi folosit și în tratarea agresivității exegerate a bărbaților. Tratarea bărbaților se va face cu anumite precauții, spre exemplu, a se evita folosirea fluxului energo-informațional al frecvenței Mama asupra bărbatului înainte de o seară romantică în doi, deoarece, seara va fi cu adevărat romantică, dar numai atât, nu va fi finalizată prin relații intime, deoarece frecvența Mama elimină mult din dorința bărbatului de împerechere.

În același context, putem folosi fluxul energo-informațional al frecvenței Mama pentru a modifica energetica femeilor cu tentă bărbătescă, pentru a se redescoperi sub aspect feminin și să renunțe la comportamentul masculin ce le caracterizeză.

Midi  –  Flux energo-informațional de origine terestră, conectat la matricea informațională a planetei noastre, are drept scop – furnizarea de informații cosmoenergeților. În magia iubirii, fluxul energo-informațional al frecvenței Midi, este folosit la întreaga sa capacitate, în special pentru furnizarea informațiilor utile în orice relație, inclusiv cea sentimentală. Totodată, amintim aici și posibilitatea transmiterii informației dorite de noi, la nivelul subconștientului destinatarului,  prin metoda formă-gând. Se activează matricea magică pentru a genera evenimentul dorit/proiectat  de cosmoenerget. În situația existenței unei relații cotidiene reale, fluxul energo-informațional Midi se activeză imediat, iar în cel mai scurt timp se observă realizarea evenimentului dorit de cosmoenerget. Concret, cosmoenergetul va primi informațiile din diferite surse, aparent întâmplător, de exemplu ne-a atras privirea un album foto mai vechi sau a apărut un mesaj sau o poză mai veche pe contul rețelei sociale;  din ”întâmplare ” găsim o agendă cu numerele de telefon ale  ”foștilor”,  cunoștințe sau pur și simplu o întâlnire neașteptată pe stradă.  Aceste ”întâmplări ” sunt doar începutul unui șir de evenimente ce au ca final activarea matricei iubirii, ulterior realizarea evenimentelor dorite. Efectul maxim al frecvenței cosmoenergetice Midi  este că destinatarul nu  ”bănuiește” absolut nimic, totul decurge armonios, de la sine. Folosind același principiu,  fluxul energo-informațional cu un efect maxim reactivează  relațiile vechi, destrămate din motive necunoscute. Rețineți că, frecvența cosmoenergetică Midi, în activitatea sa, respectă  LIBERUL ARBITRU  al destinatarului, dacă se încearcă încălcarea liberului arbitru, prin folosirea frecvenței Midi, atunci rezultatul va fi nul. Uneori, oamenii au nevoie de un impuls energetic pentru a se întâlni, pentru  recunoaște sufletul pereche, pentru a se regăsi și a crea o frumoasă uniune din iubirea lor. Cosmoenergeții cunosc deja momentul în care subconștientul ne  ”cenzurează” intențiile energetice pentru a nu încălca liberul arbitru al destinatarului. Fluxul energo-informațional Midi se conectează la matricea informațională a Terrei – discutăm de un spațiu în care entitățile de lumină stabilesc ”regulile”.  Nouă, ca locuitori ai acestei planete, nu ne rămâne decât să învățăm din experiențele noastre cotidiene și să folosim din plin instrumentele geniale de manipulare a fluxurilor energo-informaționale pentru evoluție proprie.

Frecvențele cosmoenergetice descrise mai sus sunt doar o mică parte din frecvențele ce ne pot scufunda în magia iubirii. Toate frecvențele grupului Buddhist, odată cu tratarea corpului fizic realizează  și armonizarea tuturor energiilor corpului. Un om care radiază energie pozitivă, plină de lumină, întotdeauna este iubit, apreciat, respectat, dorit și stimat (sigur, cu mici excepții, să nu uităm și de partea întunecată a omenirii, cea care acuză osul din gât la întâlnirea cu astfel de persoane pozitive).

Un ultim sfat legat de magia iubirii – permiteți-vă să redescoperiți plăcerea de a visa, de a avea dorințe, de a vă trezi emoțiile pozitive, de a gândi constructiv în orice situație, deoarece există o ieșire din orice situație delicată, permiteți ca magia iubirii să facă parte din viața fiecăruia dintre dumneavoastră,  indiferent de vârstă. Iubirea nu are vârstă!

Bucurați-vă de magia iubirii!

PROGRESOR Internațional în Cosmoenergetică,

Andrei COTRUȚĂ, .

Citește totul despre: , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Calendar of Events

L lun

Ma mar

Mi mie

J joi

V vin

S sâm

D Dum

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

0 events,

NEWSLETTER

Fii primul care află de
noile postări și reduceri!